رئیس بخش اکس باکس شرکت مایکروسافت به تازگی در مصاحبه با وبسایت IGN در مورد کنسول جدید Xbox Series X و رقابت با PS5 صحبت هایی را انجام داده که در ادامه بخش هایی از آنرا می خوانیم.
صحبت های اسپنسر در مورد قیمت Xbox Series X و اهدافی که مایکروسافت برای این کنسول تعیین کرده:
"در ابتدای ساخت یک کنسول، باید قیمت مشخصی را برای آن تعیین کنید. در مورد قیمت نهایی کنسول خوشبین هستم. احساس خوبی نسبت به قیمت و توانایی های Xbox Series X دارم. در مجموع در مورد محصول نهایی بسیار خوشبینم."
"بی شک با نزدیک شدن به موعد عرضه کنسول، هوشمندانه تر عمل خواهیم کرد. حریفمان را زیر نظر داریم، اما در عین حال ما برنامه مشخصی داریم و بسیار نسبت به این برنامه مطمئن هستم. سال ها پیش، من و تو (شخص مصاحبه کننده) روبروی هم دیگر نشسته بودیم و من به تو گفتم که می خواهم پیروز شوم، و تو در همه این سال ها از این نقشه ناامید بودی. اکنون فکر می کنم که وقت آن رسیده که برنامه ما، پیروزمان کند."
"به شدت مورد حمایت مایکروسافت قرار داریم. رئیس من، ساتیا نادلا و مدیر مالی مجموعه، امی هود، به شدت از برنامه های ما استقبال کرده اند. مطمئننا در مورد قیمت گذاری کنسول زیرکانه عمل خواهیم کرد و برنامه مطمئنی برای عرضه کنسول داریم."
اسپنسر در جای دیگر این گفت و گو گفت:
"احساس بسیار خوبی نسبت به بازی های Xbox Series X دارم. وقتی برنامه های خود را عمومی کردیم، در مورد درستی تصمیماتی که در قبال این پلتفرم اتخاذ کرده بودیم، حتی مطمئن تر شدم و انتظار این را هم داشتم که چنین شود. "
اسپنسر در ادامه از بی نقص بودن سخت افزار Xbox Series X گفت و تاکید کرد:
"فکر می کنم که مارک (سرنی) و تیم تحت نظرش در بحث پردازش صدا که در مورد آن صحبت شد کار فوق العاده ای انجام داده اند و همچنین تکنولوژی SSD آنها قابل توجه است."
آخرین ویرایش: