فیل اسپنسر درباره ی نمایش داده نشدن بازی برای PC در E3 2014 می گوید

Schürrle

کاربر سایت
16189204866058544010.jpg

Spencer دلیل نمایش ندادن بازیی برای Windows PC و Windows Phone را توسط مایکروسافت در نمایشگاه E3 توضیح داد.

اسپنسر در این باره گفت:
من مسئول و رئیس بخش بازی ها در مایکروسافت هستم. هنگامی که ما در حال انجام استراتژی در مورد بازی ها هستیم تمرکز بروی بازی ها در کمپانی کار من است. فرنچیز ها و بازیهای بزرگی در PC به مانند League of Legends و World of Tanks است . بسیاری از کارهایی که ما در فضا کنسول ها انجام می دهیم برای کاربران و کسب درآمد است. همه این ها در PC وجود دارند."

او افزود:
E3 نمایشی است برای خرده فروشان. این نمایش خرده فروشان است, نمایشی است برای کنسول ها و به نظر من این مکان جای درستی برای صحبت در مورد بازی های PC نیست, ویندوز و بازی های آن برای موفقیت مایکروسافت بسیار مهم است.
محل دقیق و مناسب برای نمایش بازی برروی PC به مانند League of Legends در محل قهرمانی و رویداد بزرگ eSports است. پلتفرمی با ابزارهایی مثل PC در این مکان می تواند بدرخشد."

اسپنسر در آخر گفت:
E3 جایی برای نمایش کنسول ها و برند Xbox است. و برای ما در مایکروسافت Xbox یک برند گیمینگ است و ما می توانیم چیزهایی را در این مکان نمایش دهیم که میلیون ها نفر مردم ما و بازی هایمان را در تلویزیون تماشا کنند و Xbox یک نام تجاری است که مردم به آن اهمیت می دهند."

منبع

آخرین ویرایش:
TF که واسه EA هست. DR3 هم واسه کپکام...
از اومدن QB روی PC استقبال می کنیم:bighug: اگه اتفاق بیافته:crying1:
100 بار گفتن دوستان respawn مال EA نیست و IP تایتان فال هم دست خود respawn ــه . کلا EA هیچ کارس در مورد TF . دلیل عرضه شدنش رو PC فقط بر می گرده به مایکروسافت ...

والا پشتیبانی سونی هم دست کمی از ماکرو نداره:دی
یه استودیو داره Planetside و ... رو میسازه که تا چند وقت پیش انحصاری بودن;)

کلا 2-3 تا بازی تمام آنلاین هستن که سونی منتشر میکنه که اونم بخاطر خالی نبودن سرور ها برای بازی رو psn هست،چه قبول کنین چه نه سونی 1هزارم کاری که مایکرو برای pc gaming کرده رو انجام نداده

رو لینوکس که سیستم عامل آزاده بازی هاشو منتشر کنه چرا بفکر pc بازها نیست؟
ببخشیدا
مگه مغز خر خورده ؟ :دی

از اون ور این همه هزینه میکنه کنسول میسازه همه انتظار دارن بهترین انحصاری ها رو برا ps4 بسازه بعد بره برا pc اونم linux (کی برا گیم استفاده میکنه ؟!) بیاد انحصاری بزنه ؟ :دی شرکت های دیگه از ترس pirate و اینا برا pc گیم نمیدن حالا با این اوصاف سونی بیاد ... ؟

درستش هم همینه. وقتی یه کنسول گیم داری و کلی واسش تبلیغ می‌کنی و یه کامیونیتی بزرگ داری. هر چی داری باید خرج اون برند بکنی. اگه قرار باشه مایکروسافت همه بازی‌ها رو واسه PC منتشر کنه، اون جماعت PC Gamerـی که سیستم مناسب دارن، دلیلی واسه خرید کنسول نمی‌بینن. من خودم ازون دست افرادی هستم که اگه کنسول انحصاری نداشت، هیچ موقع کنسول نمی‌خریدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or