Spencer دلیل نمایش ندادن بازیی برای Windows PC و Windows Phone را توسط مایکروسافت در نمایشگاه E3 توضیح داد.
اسپنسر در این باره گفت:
او افزود:
اسپنسر در آخر گفت:
اسپنسر در این باره گفت:
من مسئول و رئیس بخش بازی ها در مایکروسافت هستم. هنگامی که ما در حال انجام استراتژی در مورد بازی ها هستیم تمرکز بروی بازی ها در کمپانی کار من است. فرنچیز ها و بازیهای بزرگی در PC به مانند League of Legends و World of Tanks است . بسیاری از کارهایی که ما در فضا کنسول ها انجام می دهیم برای کاربران و کسب درآمد است. همه این ها در PC وجود دارند."
او افزود:
E3 نمایشی است برای خرده فروشان. این نمایش خرده فروشان است, نمایشی است برای کنسول ها و به نظر من این مکان جای درستی برای صحبت در مورد بازی های PC نیست, ویندوز و بازی های آن برای موفقیت مایکروسافت بسیار مهم است.
محل دقیق و مناسب برای نمایش بازی برروی PC به مانند League of Legends در محل قهرمانی و رویداد بزرگ eSports است. پلتفرمی با ابزارهایی مثل PC در این مکان می تواند بدرخشد."
اسپنسر در آخر گفت:
E3 جایی برای نمایش کنسول ها و برند Xbox است. و برای ما در مایکروسافت Xbox یک برند گیمینگ است و ما می توانیم چیزهایی را در این مکان نمایش دهیم که میلیون ها نفر مردم ما و بازی هایمان را در تلویزیون تماشا کنند و Xbox یک نام تجاری است که مردم به آن اهمیت می دهند."
منبع
آخرین ویرایش: