فیل اسپنسر درباره ی نمایش داده نشدن بازی برای PC در E3 2014 می گوید

Schürrle

کاربر سایت
16189204866058544010.jpg

Spencer دلیل نمایش ندادن بازیی برای Windows PC و Windows Phone را توسط مایکروسافت در نمایشگاه E3 توضیح داد.

اسپنسر در این باره گفت:
من مسئول و رئیس بخش بازی ها در مایکروسافت هستم. هنگامی که ما در حال انجام استراتژی در مورد بازی ها هستیم تمرکز بروی بازی ها در کمپانی کار من است. فرنچیز ها و بازیهای بزرگی در PC به مانند League of Legends و World of Tanks است . بسیاری از کارهایی که ما در فضا کنسول ها انجام می دهیم برای کاربران و کسب درآمد است. همه این ها در PC وجود دارند."

او افزود:
E3 نمایشی است برای خرده فروشان. این نمایش خرده فروشان است, نمایشی است برای کنسول ها و به نظر من این مکان جای درستی برای صحبت در مورد بازی های PC نیست, ویندوز و بازی های آن برای موفقیت مایکروسافت بسیار مهم است.
محل دقیق و مناسب برای نمایش بازی برروی PC به مانند League of Legends در محل قهرمانی و رویداد بزرگ eSports است. پلتفرمی با ابزارهایی مثل PC در این مکان می تواند بدرخشد."

اسپنسر در آخر گفت:
E3 جایی برای نمایش کنسول ها و برند Xbox است. و برای ما در مایکروسافت Xbox یک برند گیمینگ است و ما می توانیم چیزهایی را در این مکان نمایش دهیم که میلیون ها نفر مردم ما و بازی هایمان را در تلویزیون تماشا کنند و Xbox یک نام تجاری است که مردم به آن اهمیت می دهند."

منبع

آخرین ویرایش:
تو تاپیک همسایه گفتم گیم در PC در حال فروپاشی هست همه بهم حمله کردند
حالا تحویل بگیرید بابا هم واسه بچش غذا درست نمیکنه!

اینم از جوک سال بود خدایی

مراسم دیدم بجز سونی بنظرم امسال چیز خاصی نداشت بازی های زیادی توش نبود اصلا بهم نچسبید
سال پیش بهتر بود بنظرم

مایکروسافت کلا کار زیادی واسه PC نکرده و نمی کنه، چیز جدیدی نیست که، بعد از اون سال 2007 که GEOW و Viva Pinata رو واسه PC معرفی کردن یادم نمیاد کار بزرگ دیگه ای کرده باشن!

مایکروسافت کلا کار زیادی واسه PC نکرده و نمی کنه، چیز جدیدی نیست که، بعد از اون سال 2007 که GEOW و Viva Pinata رو واسه PC معرفی کردن یادم نمیاد کار بزرگ دیگه ای کرده باشن!
یه AW هم به زور Remedy تایید کردن البته:|
Project SPARK هم هست، بسه دیگه
biggrin1.gif
biggrin1.gif
MOAR GAMES:((:دی

آخرین ویرایش:
به نظرم اصلا مهم نیست

همین که فیفا سال پیش ea sports در موردش گفت تا سه سال نسل بعدش پی سی نده! آخر مجبور شد عرضه کنه رو پی سی...

به جز عناوین انحصاری ، همین که مولتی پلتفورما با کیفیت بالا برا پی سی میاد عالیه

همین که عناوین مولتی پلتفرم با کیفیت بالاتر رو pc اجرا میشه کافیه. حتی بعضا با محتوای اضافه تر
GTA هم که دیگه حسابی ما رو سیراب کرد.

TF که واسه EA هست. DR3 هم واسه کپکام...
از اومدن QB روی PC استقبال می کنیم:bighug: اگه اتفاق بیافته:crying1:[/ QUOTE]

دوباره ساده شدین..؟ خیال کردی اگر ماکرو اجازه نمی داد بازی برای PC می اومد..؟ اگر اجازش دست ماکرو نبود مطمئن باش کمپانی های پول پرستی مثل EA و کپکام بازی رو برای PS4 و PS3 عرضه می کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or