فیل اسپنسر: انحصاری شدن The Elder Scrolls 6 برای مجازات کردن پلی استیشن نیست

Ali.jangi

کاربر سایت
ppp.JPG

اخیرا جناب فیل اسپنسر رییس برند Xbox , مصاحبه بزرگی را با مجله GQ انجام داده است, و یکی از موضوعاتی که در طول بحث مطرح شد, انحصاری بودن عنوان The Elder Scrolls 6 بوده که ظاهرا تایید شده است.

براساس گفته GQ, فیل اسپنسر انتظار دارد که این بازی مانند Starfiled انحصاری اکس باکس و PC باشد, و ادامه داد که هدف از اینکار "مجازات" کردن پلتفرم های دیگر نیست, بلکه "ارائه پکیج کاملی از آنچه که داریم" است:

"این درباره مجازات کردن هیچ پلتفرم دیگری نیست, همانطور که اساسا باور دارم که همه پلتفرم ها میتوانند به پیشرفت خود ادامه دهند. اما برای حظور داشتن در اکس باکس, میخواهم که تواناییه ارائه پکیجی کامل از چیزی که داریم را داشته باشیم. و وقتی که به Elder Scrolls VI فکر میکنم این موضوع حقیقت دارد, و وقتی که به هرکدام از فرانچایز هایمان فکر میکنم این موضوع حقیقت دارد."

ما از قبل میدانستیم که الدر اسکرولز 6 بخاطر صحبت های اخیر فیل اسپنسر انحصاری اکس باکس خواهد بود, اما بنظر میرسد که این اولین باری باشد که او مستقیما تاییدش میکند.

نظراتتان را در کامنت ها اعلام کنید.

منبع

اینکه چه گپی و برا کجا عرضه میشه مهم نیست ، بالاخره ps نشد pc
مهم اینه ماکرو برداره اون بتسدا رو بزرگ کنه و گر نه فال اوت میشه 2030.
یا بگیره بده obsidin بسازه. همون موقع هم بتسدا بازیاش فاصلش زیاد یود چه برسه به الان که ایپی جدید هم دارن.
چون عرضه 2030 فال اوت، احتمالا به عمر گیمری خیلی از ماها قد نمیده واقعا، که بخوایم در موردش فکر کنیم.

من نمیدونم‌چرا ایکس باکس باید برای بازی انحصاری خودش رو به دیگران توضیح بده؟!من کلا با مفهوم انحصاری مخالفم و خوشحالم که مایکرو داره با گیم‌پس و ارایه همزمان بازی ها روی دو پلفترم و چند تا کنسول خودش و حتی شرکت های دیگه و همین بکوارد قوی کم کم به این داستان خاتمه میده تیر خلاص هم ارایه بازی های سونی روی‌پی سی بود .

چی از تو کم میشه یه عده دیگه هم میتونستن اینو بازی کنن ، اونم بازی از سری که همیشه مولتی پلتفرم بوده =)) :D :D :D :D
سری TES درسته مولتی پلتفرم بوده اما فقط نسخه های اخر بازی برای پلی استیشن عرضه شدن که اونم اکثرا پر از باگ و مشکلات بیشتر بودن رو این پلتفرم ها
بجز اینا فن بیس اصلی این بازی همیشه رو PC و Xbox بوده و حتی فروشش هم رو این پلتفرم ها چندین برابر بیشتر از پلی استیشن بوده (حداقل ۱۳ میلیون نسخه از فروش Skyrim فقط رو X360 بوده!)
با این حال وقتی قراره نسخه جدید با بودجه و مدیریت کامل مایکروسافت انجام بشه بنظر من انحصاری بودنش مشکلی نیست و حق اون ناشر هم هست که انحصاری کنه مثل کاری که نینتندو با بایونتا کرد

اما از انحصاری اونم از نوع زمانی که اکثرا سونی انجام میده و ۴ تومن میزاره تو جیب ناشرا و قرارداد میبنده مخالفم

سری TES درسته مولتی پلتفرم بوده اما فقط نسخه های اخر بازی برای پلی استیشن عرضه شدن که اونم اکثرا پر از باگ و مشکلات بیشتر بودن رو این پلتفرم ها

اینا که بهانه ست
اگه قراره یه بازی برای pc عرضه بشه، دیگه اومدنش برای ps5 (با سخت افزار ثابت و مشخص) سخت تر و ناممکن تر که نیست ! اونم تا 2026 وقت دارن!
اگه می‌خوان بازی رو انحصاری مایکرو کنن، مشکلی نیست، حق تصمیم گیری در این باره رو دارن ولی دیگه این دلایل رو برای توجیه نیارید.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: Amir h0ss3in
این وعده انحصاری شدن TES VI چه زمانی اتفاق می افته ؟
The Elder Scrolls 6 might not be ready to release until 2026, according to a new interview with Todd Howard
Todd Howard hints at a potential The Elder Scrolls 6 release date
2026/27 ؟

View attachment 232349
اینکه کی اتفاق میوفته مهم نیست. مهم اینه که تو چرا الان خوشحالی در حالی که باید ناراحت باشی:D

اینکه کی اتفاق میوفته مهم نیست. مهم اینه که تو چرا الان خوشحالی در حالی که باید ناراحت باشی:D
به قول خودتون فن بیس بازی غالبا رو xbox بوده ده تا یکی برای کسی مهم نیست :D
اونم بازی پنج شیش سال دیگه از سازنده ای که اخرین بازیش قابل بازیافت نبوده :D
اوه ویت با این شرایط فقط راک استار رو میشه نابود شده حساب کرد و تو تاپیکاش جولان بدیم که اینا دیگه خراب شدن و هیچ بازی ایشون ارزش نخواهد داشت نه استدیو های دیگه :)

به قول خودتون فن بیس بازی غالبا رو xbox بوده ده تا یکی برای کسی مهم نیست :D
اونم بازی پنج شیش سال دیگه از سازنده ای که اخرین بازیش قابل بازیافت نبوده :D
اوه ویت با این شرایط فقط راک استار رو میشه نابود شده حساب کرد و تو تاپیکاش جولان بدیم که اینا دیگه خراب شدن و هیچ بازی ایشون ارزش نخواهد داشت نه استدیو های دیگه :)
چه فشاری شما دارین تحمل میکنین:D

براتون مهم نیست ولی تو تاپیکاش به طرز عجیبی همیشه حضور دارین و پست میزنین. پس براتون حداقل اینقدر مهم هست که بیایین ابراز ناراحتی کنین:D

بازی آخرشون هم FO4 اونقدری که باید میفروخت، فروخت و جایزه هم گرفت و طرفدار و واکنش های مثبت داره که ابراز تنفر یکی دو نفر مثل شما که فازتون مشخصه چیه، تاثیری روی کلیتش نمیذاره:D

راکستار هم مشخصه وضعیت ریمسترش. اون رو به هر کسی نشون بدی قشنگ یبوست میگیره و کارش به بیمارستان میکشه ولی اینجا چند تا جان بر کف جهادی اون رو پکیجی میدونن که از بهترین ریمیک های بازار هم بهتره و 60 دلار هم براش کمه:D

خلاصه که غم نخور بیزنس همینه. یه روز سونی میاد DLC های بازی ها رو انحصاری خودش میکنه، یه روز هم مایکی میاد یه کمپانی رو از جا میخره. ناراحتی نداره:D

فقط اینکه تا یه شرکت رو یه کمپانی خرید و بیاییم ابراز تنفر کنیم از بازی هاش، خیلی حرکت چیپ و ضایعی هست. نکنین این کارا رو:D

آخرین ویرایش:
چه فشاری شما دارین تحمل میکنین:D

براتون مهم نیست ولی تو تاپیکاش به طرز عجیبی همیشه حضور دارین و پست میزنین. پس براتون حداقل اینقدر مهم هست که بیایین ابراز ناراحتی کنین:D

بازی آخرشون هم FO4 اونقدری که باید میفروخت، فروخت و جایزه هم گرفت و طرفدار و واکنش های مثبت داره که ابراز تنفر یکی دو نفر مثل شما که فازتون مشخصه چیه، تاثیری روی کلیتش نمیذاره:D

راکستار هم مشخصه وضعیت ریمسترش. اون رو به هر کسی نشون بدی قشنگ یبوست میگیره و کارش به بیمارستان میکشه ولی اینجا چند تا جان بر کف جهادی اون رو پکیجی میدونن که از بهترین ریمیک های بازار هم بهتره و 60 دلار هم براش کمه:D

خلاصه که غم نخور بیزنس همینه. یه روز سونی میاد DLC های بازی ها رو انحصاری خودش میکنه، یه روز هم مایکی میاد یه کمپانی رو از جا میخره. ناراحتی نداره:D

فقط اینکه تا یه شرکت رو یه کمپانی خرید و بیاییم ابراز تنفر کنیم از بازی هاش، خیلی حرکت چیپ و ضایعی هست. نکنین این کارا رو:D
والا من حرف خودتو رفقاتو زدم ! تو همین تاپیکم زده شده :D گفتن اشکالی نداره انحصاری شده چون فن بیس اصلیش همینا بودن ( سر RoTR چه توجیهی داشتن ایشون در جریان نیستم البته ، احتمالا اونموقع هم زمان روشن فکری بوده باز)
اینکه شما حرف چند پست قبل تر خودتونم نمیتونین قبول کنین کاملا مشخص میکنه کی تحته فشاره :D
اخرین دی ال سی هم kotor بود :D درگیر خاله زنک بازیای شما نمیشم چون بازخوردهاش در سطح اینترنت مشخصه :D
همین که سعی داری بگی آخرین بازیشون fallout 4 بوده هم نشون میده برای بالابردن سطح این شرکت در حال حاضر چه تحریفاتی لازم هست :D
نمیدونم به چه دلیلی اخرین بازی این شرکت فال اوت ۷۶ نیست :D اصن اگه 76 رو در نظر نگیریم که بتزدا از راک استار کم کار تر میشه که … چرا اینقد دوگانگی تو حرفاتون هست آخه :D
از اینا بگذریم من هیت به یه شرکت به خاطر اینکه بازی های مولتی پلتفرمش رو دیگه رو پلتفرم سونی عرضه نمیکنه رو درک میکنم ، ولی هیت به یه شرکت مولتی پلتفرم رو چون یکی از فنای سونی خیلی روش مانور میده تو کتم نمیره ;) البته اینم برمیگرده به همون دوگانگی رفتاری که بین خیلی از فنا رواج داره و شما هم از این قاعده مستثنی نیستی :D
در نهایت هم یه تشکر ویژه هم میکنم از مایکروسافت بابت خرید بتزدا ؛ چون با این حرکت تونست حداقل یه شور و شوقی و انگیزه ای واسه سونی ایجاد کنه و از طرفی باعث شد افرادی که ۸ سال خودشون رو بی طرف نشون میدادن روشون بشه از کنسول محبوبشون حمایت کنن :D
موفق و موید باشید

آخرین ویرایش:
والا من حرف خودتو رفقاتو زدم ! تو همین تاپیکم زده شده :D گفتن اشکالی نداره انحصاری شده چون فن بیس اصلیش همینا بودن ( سر RoTR چه توجیهی داشتن ایشون در جریان نیستم البته ، احتمالا اونموقع هم زمان روشن فکری بوده باز)
اینکه شما حرف چند پست قبل تر خودتونم نمیتونین قبول کنین کاملا مشخص میکنه کی تحته فشاره :D
اخرین دی ال سی هم kotor بود فک کنم :D درگیر خاله زنک بازیای شما نمیشم چون بازخوردهاش در سطح اینترنت مشخصه :D
همین که سعی داری بگی آخرین بازیشون fallout 4 بوده هم نشون میده برای بالابردن سطح این شرکت در حال حاضر چه تحریفاتی لازم هست :D
نمیدونم به چه دلیلی اخرین بازی این شرکت فال اوت ۷۶ نیست :D اصن اگه 76 رو در نظر نگیریم که بتزدا از راک استار کم کار تر میشه که … چرا اینقد دوگانگی تو حرفاتون هست آخه :D
از اینا بگذریم من هیت به یه شرکت به خاطر اینکه بازی های مولتی پلتفرمش رو دیگه رو پلتفرم سونی عرضه نمیکنه رو درک میکنم ، ولی هیت به یه شرکت مولتی پلتفرم رو چون یکی از فنای سونی خیلی روش مانور میده تو کتم نمیره ;) البته اینم برمیگرده به همون دوگانگی رفتاری که بین خیلی از فنا رواج داره و شما هم از این قاعده مستثنی نیستی :D
در نهایت هم یه تشکر ویژه هم میکنم از مایکروسافت بابت خرید بتزدا ؛ چون با این حرکت تونست حداقل یه شور و شوقی و انگیزه ای واسه سونی ایجاد کنه و از طرفی باعث شد افرادی که ۸ سال خودشون رو بی طرف نشون میدادن روشون بشه از کنسول محبوبشون حمایت کنن :D
موفق و موید باشید
لابد بوده دیگه. همونطوری که میگفتن فن بیس TR روی سونی هست و اونجا مشکلی نبود لول:D

آره آخرین DLC هم KoToR بود. تو راست میگی:D

76 رو یادم نبود. آره 76 یه افتضاح بود که با بازخوردهای مناسبش هم روبرو شد تا بفهمن هر دروغی نمیشه گفت و هر کاری رو نمیشه کرد. با این حال الان وضعیتش خیلی بهتر و با ثبات تره.

این که میگی 76 رو در نظر نگیریم، بتزدا از راکستار کم کار تر میشه رو هنوز نمیفهمی که بتزدا هزارتا عنوان دیگه هم غیر از TES و FO هم داره و تو این سال ها کلی نسخه از هر کدومشون اومده بیرون و کلی فروختن و طرفدار داشتن اما راکستار حتی توی ساده ترین ریمسترها هم گند زد و اعتبارش رفت زیر سوال. البته انتظاری هم نمیره که بدونی چون بالاخره بحث های جهت دار نیازمند تحریفات جهت داره:D

بر خلاف تو، من هیت بعضی از فن های جان بر کف رو خیلی بیشتر درک میکنم چون میدونم اینا ریشه های اساسی دارن و سال ها باهاش زندگی کردن و قرار نیست به این زودیا از بین بره. تو کاملا مختاری که فکر کنی ما از راکستار بدمون میاد و از هر فرصتی برای هیت ورزیدن دریغ نمیکنیم چون واقعیت اینه که برامون مهم نیست تو چی فکر میکنی:D

تو این 10 سال زیاد به من انگ سونی فن و مایکی فن زدن. تو هم از این قاعده مستثنی نیستی و نه اولین هستی و نه آخرین:D راحت باش و فکر کن من PC گیمر از کنسول محبوبم دفاع میکنم :)) تازه اومدی یا اکانت دوم هستی یا هر چیز دیگه، یه چایی بزن اول که خستگیت در بره:D

پ.ن: این رو برای روشن شدن قضیه میگم و خیلی چیز بدیهی ای هست و فکر کنم همه بچه های اینجا طی 10 سال اخیر متوجهش شدن در مورد من. مادامی که شرکت های بازی سازی، بازی خوب، سیاست های خوب و روند خوبی داشته باشن، ازشون حمایت میکنم. بفهمم دارن قرتی بازی در میارن و پشتک وارو میزنن و فکر میکنن ما مصرف کننده ها خر و نفهم هستیم، حسابی قهوه ایشون میکنم. به عنوان یه مصرف کننده تنها چیزی که برام مهمه، محصولیه که به دستم میرسه و کاری ندارم مال سونی باشه یا مایکی یا نینتندو و هیچ عهدی رو مثل شماها امضا نکردم که تا ابد پشتیبانی و طرفداری کنم از یکیشون.

لابد بوده دیگه. همونطوری که میگفتن فن بیس TR روی سونی هست و اونجا مشکلی نبود لول:D

آره آخرین DLC هم KoToR بود. تو راست میگی:D

76 رو یادم نبود. آره 76 یه افتضاح بود که با بازخوردهای مناسبش هم روبرو شد تا بفهمن هر دروغی نمیشه گفت و هر کاری رو نمیشه کرد. با این حال الان وضعیتش خیلی بهتر و با ثبات تره.

این که میگی 76 رو در نظر نگیریم، بتزدا از راکستار کم کار تر میشه رو هنوز نمیفهمی که بتزدا هزارتا عنوان دیگه هم غیر از TES و FO هم داره و تو این سال ها کلی نسخه از هر کدومشون اومده بیرون و کلی فروختن و طرفدار داشتن اما راکستار حتی توی ساده ترین ریمسترها هم گند زد و اعتبارش رفت زیر سوال. البته انتظاری هم نمیره که بدونی چون بالاخره بحث های جهت دار نیازمند تحریفات جهت داره:D

بر خلاف تو، من هیت بعضی از فن های جان بر کف رو خیلی بیشتر درک میکنم چون میدونم اینا ریشه های اساسی دارن و سال ها باهاش زندگی کردن و قرار نیست به این زودیا از بین بره. تو کاملا مختاری که فکر کنی ما از راکستار بدمون میاد و از هر فرصتی برای هیت ورزیدن دریغ نمیکنیم چون واقعیت اینه که برامون مهم نیست تو چی فکر میکنی:D

تو این 10 سال زیاد به من انگ سونی فن و مایکی فن زدن. تو هم از این قاعده مستثنی نیستی و نه اولین هستی و نه آخرین:D راحت باش و فکر کن من PC گیمر از کنسول محبوبم دفاع میکنم :)) تازه اومدی یا اکانت دوم هستی یا هر چیز دیگه، یه چایی بزن اول که خستگیت در بره:D

پ.ن: این رو برای روشن شدن قضیه میگم و خیلی چیز بدیهی ای هست و فکر کنم همه بچه های اینجا طی 10 سال اخیر متوجهش شدن در مورد من. مادامی که شرکت های بازی سازی، بازی خوب، سیاست های خوب و روند خوبی داشته باشن، ازشون حمایت میکنم. بفهمم دارن قرتی بازی در میارن و پشتک وارو میزنن و فکر میکنن ما مصرف کننده ها خر و نفهم هستیم، حسابی قهوه ایشون میکنم. به عنوان یه مصرف کننده تنها چیزی که برام مهمه، محصولیه که به دستم میرسه و کاری ندارم مال سونی باشه یا مایکی یا نینتندو و هیچ عهدی رو مثل شماها امضا نکردم که تا ابد پشتیبانی و طرفداری کنم از یکیشون.
روی صحبت ما تیم سازنده fallout و TES هست نه ناشر . اینجوری میشه آثار take2 تو سال های اخیر هم رو راک استار حساب کرد و گفت خیلی بازی عرضه کردن :)) پس اینو میزاریم کنار چون هیچ منطقی توش نیست و صرفا بدرد کل کل و اینا میخوره ولی ما میخوایم منطقی بحث کنیم ( یالااقل من میخوام;) )
هر چقد 76 تو رزومه بتزدا سریع فراموش شده (به عنوان یک پروژه بزرگ از این شرکت) تریلوژی هم برای راک استار به سرعت فراموش خواهد شد :D همین الان هم یه سری مشکلات فنی تریلوژی به خصوص روی PC حل شده ! پس راک استارم بازی رو به امون خدا ول نکرده و نخواهد کرد…فقط این وسط بین بزرگترین پروژه یک شرکت(تا قبل عرضه اینطور جلوه داده میشد) و ریمستر بازی های ۲۰ سال پیش یک سری تفاوت هایی هست که شما اگه خواستی هم در نظر نگیر :D
ولی همه رو به یه چشم نگاه کن…اینقدری که بتزدا داره میره بالا و راک استار داره میاد پایین عجیبه :D شما یه سر به ری اکشن های ملت به فال اوت ۷۶ (تو همین تاپیک های بازیسنتر یا هر جای دیگه ای که عضویت دارین) قبل خریدشون توسط مایکروسافت بزنی خیلی چیزا دستت میاد ک کارنامه این شرکت چقد تباهه و الان صرف خریده شدنش توسط مایکروسافت به صورت اتوماتیک اعتماد یک عده جلب شده باز :D مگه نه اونموقع با عباراتی مثل “بتزدا گور خودشو کند” و “دیگه اون شرکت سابق نمیشه” روبرو بودیم ;)
و اگر اینقد به راک استار بی اعتماد شدی اخیرا ، دلیلی نداره به بتزدا هم کسی اعتمادی داشته باشه فعلا :D ینی اگه میخوای قهوه ای کنی تاد هاوارد و تیمش کاملا پتانسیل قهوه ای شدن رو دارن و تنها دلیلی که اینکارو نمیکنی همون فن بودنی هست که میخوای انکارش کنی :D
در ضمن اگه استارفیلد خوب شه رو پی سی میزنیمش (دستمون کوتاه نیست) و منتظر TES6 هم میمونیم :D ولی فعلا شواهد خلاف اینه و اگه مایکروسافت نخریده بود این شرکت رو برای شما هم همین بود :D
مشخصا هم کسی برای کسی مهم نیست :D من اصلا نه شما رو دیدم نه میشناسم نه میخوام ببینم و نه اونقد شخصیتت واسم جالبه که تمایلی به شناختت داشته باشم :D این بحثا جنبه شخصی ندارن اصلا و با شخصی کردنش فقط سطح فرهنگ و ادب خودت رو به رخ میکشی رفیق ، چون ما صرفا در مورد اندیشه هامون داریم بحث میکنیم و طبیعتا بین افراد مختلف اختلافاتی وجود داره :D اصولا کار که به اینجاها میرسه و قضاوت ها شروع میشه که فلانی کی هست و چی هست ؛ وقتیه که حرفی برای گفتن نباشه و خوب ما مشخصا به اون نقطه رسیدیم که ادامه دادن بحث مفید نیست چون شما چیز قابل ارائه بیشتری برای دفاع از اندیشتون ندارید :)

آخرین ویرایش:
نمیدونم به چه دلیلی اخرین بازی این شرکت فال اوت ۷۶

اصلن کار ندارم بتزدا رو کی خریده یا نخریده! ولی حتی نتونستن یه آپدیت درست برای بازی 10 سال پیش (اسکای ریم) بدن، یکی نیست بهشون بگه چه مرضی هست که برداری به مناسبت دهمین سالگرد بازی، گند بزنی بهش
ما را به خیر تو امید نیست، شر مرسان

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or