کنسول پلیاستیشن ۵ هفته قبل همراه با تعدادی از عناوینش به صورت رسمی توسط سونی معرفی شد. از آن زمان تا به امروز شاهد سکوت تیم ایکسباکس در خصوص این همایش و برنامه آنها در قبال رقابت با سونی بودیم. البته رییس بخش مارکتینگ ایکسباکس در فضای توییتر به صورت رسمی تعدادی از عناوین معرفی شده در طول همایش پلیاستیشن ۵ را برای کنسول ایکسباکس سری ایکس تایید کرد، اما این تنها واکنشی بود که آنها نسبت به همایش پلیاستیشن تا روز گذشته از خود نشان دادهبودند. حال امروز بر اساس آخرین اخبار بازیها مصاحبهای از کانال Gamelab با فیل اسپنسر مدیر بخش ایکس باکس منتشر شده که او به صورت مستقیم در خصوص همایش پلیاستیشن اظهار نظر کردهاست.
فیل اسپنسر در خصوص معرفی پلیاستین و برنامههای ایکسباکس گفت:
«میخوام باهاتون رو راست باشم، بعد از دیدن مراسم سونی احساس خوبی به من دست داد. من فکر میکنم مزایای سخت افزاری که در کنسول ایکس باکس سری ایکس ساختهایم به خوبی در بازیهای ما و نرخ فریم آنها خود را نشان خواهند داد.
ما در خصوص برنامه سونی اطلاعات بیشتری کسب کردهایم و این به ما کمک میکند تا تمرکز خود را بر روی چیز هایی که داریم افزایش دهیم و من فکر میکنم این مورد برای لانچ کنسولها به عنوان موردی قدرتمند برای ما به حساب میآید.
سونی همان کاری که همیشه انجام میدهد را اینبار هم به بهترین شکل ممکن انجام داد.»
در نهایت او در خصوص شوکیس ایکسباکس برای ماه آینده گفت:
«وقتی به موقعیتی که در آن قرار داریم فکر میکنم، به بازیهایی که قصد داریم نمایش دهیم و این که چگونه آنها را نمایش میدهیم و مزایای سختافزاری که ما داریم به این نتیجه میرسم که در جایگاه بسیاری خوبی قرار داریم.»
شرکت مایکروسافت قصد دارد در ماه جولای همایشی را در خصوص معرفی عناوین کنسول ایکسباکس سری ایکس برگزار کند و حال باید منتظر ماند و دید در این مراسم شامل چه عناوینی خواهیم بود. تا به امروز حضور هیلو اینفینیت و نمایش گیمپلی آن برای این همایش تایید شدهاست.
فیل اسپنسر در خصوص معرفی پلیاستین و برنامههای ایکسباکس گفت:
«میخوام باهاتون رو راست باشم، بعد از دیدن مراسم سونی احساس خوبی به من دست داد. من فکر میکنم مزایای سخت افزاری که در کنسول ایکس باکس سری ایکس ساختهایم به خوبی در بازیهای ما و نرخ فریم آنها خود را نشان خواهند داد.
ما در خصوص برنامه سونی اطلاعات بیشتری کسب کردهایم و این به ما کمک میکند تا تمرکز خود را بر روی چیز هایی که داریم افزایش دهیم و من فکر میکنم این مورد برای لانچ کنسولها به عنوان موردی قدرتمند برای ما به حساب میآید.
سونی همان کاری که همیشه انجام میدهد را اینبار هم به بهترین شکل ممکن انجام داد.»
در نهایت او در خصوص شوکیس ایکسباکس برای ماه آینده گفت:
«وقتی به موقعیتی که در آن قرار داریم فکر میکنم، به بازیهایی که قصد داریم نمایش دهیم و این که چگونه آنها را نمایش میدهیم و مزایای سختافزاری که ما داریم به این نتیجه میرسم که در جایگاه بسیاری خوبی قرار داریم.»
شرکت مایکروسافت قصد دارد در ماه جولای همایشی را در خصوص معرفی عناوین کنسول ایکسباکس سری ایکس برگزار کند و حال باید منتظر ماند و دید در این مراسم شامل چه عناوینی خواهیم بود. تا به امروز حضور هیلو اینفینیت و نمایش گیمپلی آن برای این همایش تایید شدهاست.