فیلم Uncharted یک برگر را برای نویسندگی و کارگردانی انتخاب میکند!

D@SHR3ZA

کاربر سایت
uncharted_burger.jpg

با آغاز ساخت و تولید سومین قسمت از فرنچایز محبوب سری Uncharted برای پاییز امسال، شرکت سونی تصمیم به ساخت فیلمی از این عنوان بازی گرفته تا آقای Neil Burger خالق فیلم نامحدود (Limitless) را به عنوان نویسنده و کارگردان اولین قسمت این سری ماجراجویانه انتخاب نماید.

آقای نیل برگر جایگاه کارگردانی این فیلم را پس از ترک کارگردان قبلی این پروژه آقای David O. Russell اتخاذ نمود.
سونی به سری Uncharted میبالد چون اقباس فیلم یک عنوان از سری بازی های استودیوی موفق Naughty Dog است که میتواند همانند سری ایندیانا جونز مشهور شود.

اولین بازی از این عنوان با نام Drake’s Furtune در سال 2007 منتشر شد که ناتان دریک را برای ما معرفی کرد، ناتان که از نوادگان Sir Frincis Drake به حساب میاید همراه با دوست خود ویکتور سالیوان و یک روزنامه نگار، در جستجوی گنج گمشده الدورادو میباشد، ادامه این سری با نام Uncharted: Among Thives در سال 2009 انتشار یافت، درحالی که قسمت سوم این سری با نام Uncharted: Drake’s Deception در تاریخ 11 نوامبر سال جاری بروی قفسه های فروشگاه ها خواهم رفت.
روی هم رفته این دو عنوان فروشی در نزدیکی 6 میلیون نسخه را داشته است.

این عنوان را میتوان اولین فرنچایز از عنوان بازی های انحصاری سونی در مقابل عنوان های انحصاری دیگر این شرکت از جمله KillZone, infamous, Rachet & Clanck, Little Big Planet, Ressistance و God of War نامید که توانسته جایی را در فیلم و پرده سینما برای خود باز کند، در حالی که هالیود امروزه سعی بر احیا و اقتباس از بازی ها، سوپر هیروهای کامیک و اسباب بازی ها دارد.

ادامه این خبر رو میتونید تو منبع بخونید
 
  • Like
Reactions: DoppelGang3rX1
اگه به جای نیتن دریک هم nathan fillion رو بزارن دیگه همه چی تمومه :d

اون که خدا میشه اصلا از همین الان اگه نیتن فالن بازی کنه میگم فیلم خداست اصلا شکی بهش ندارم از اثار قبلی که بازی کرده بیشترش رو دیدم خودم طرفدارشم در حد .... همین الان سریال CASTLE رو دنبال میکنم البته سیزنش تمام شده تا بعدی باید صبر کنم . :d

خوب این خانومه Emmy Rose با این هیبت به نظرم باید شانسشو امتحان کنه تو هالیوود !:d

قبلا امتحانش رو تو کلی سریال که بازی کرده پس داده همین الان به جز صدا پیشگی در بازی U3 که انجام میده سریال HAVEN رو بازی میکنه که واقعا سیزن اولش عالی بود بازیش یکی دو هفته دیگه سیزن دومش شروع میشه شخصیت اصلی سریال هستش .;)


Emily Rose بازیگر و صداپیشه النا تو سری Uncharted
66701454580794437279.jpg


پ.ن:امیدوارم بالاخره یه فیلم/بازی خوب ببینیم

من قبلا میشناختمش ازش سریال دیده بودم اما واقعا تا U2 نمیدونستم صدا پیشش همون Emmy Rose هستش یعنی دنبال این که ببینم صدا پیشه های UC کی هستن نبودم .
 
کلا تو انتخاب بازیگر در 99% موارد گند میزنن . پس فردا به قول دوستمون میگن این یارو کچل انگلیسی جیسون بوکسور در نقش ناتان . حساب کتاب نداره کلا خیلی نمیشه دل رو خوش کرد به اینا.
 
قبلا امتحانش رو تو کلی سریال که بازی کرده پس داده همین الان به جز صدا پیشگی در بازی U3 که انجام میده سریال HAVEN رو بازی میکنه که واقعا سیزن اولش عالی بود بازیش یکی دو هفته دیگه سیزن دومش شروع میشه شخصیت اصلی سریال هستش .;)
عرض کردم هالیوود !:d شما اصولا این سریال های وقت پُر کن و اکثرا بی محتوا رو جزء هالیوود می دونین ؟!:d
 
مثلا جیسن استاتهام خوبه؟:biggrin1:
اون که فقط تو revolver مو داشت:biggrin1:
اون جيسن كجاش معموليه؟ :d .

كريستين بيل - هيو جك من - اين يارو پسره تو شوتر اسمشو يادم رفته - اون يكي يارو تو هويت بورن .:d

البته من نميگم همه بهش ميخورن ميخواستم بيشتر بگم قيافش خاص نيست و در پيدا كردن بازيگرش لنگ نميمونن .
 
عرض کردم هالیوود !:d شما اصولا این سریال های وقت پُر کن و اکثرا بی محتوا رو جزء هالیوود می دونین ؟!:d

متوجه شدم . شما مثل این که سریال نمیبینی خیلی از سریال ها هستن که به 1000 تا فیلم هلیوودی میرزن سریال دیدن هم باید درست باشه بدونی چی میبینی وگرنه سالی کلی سریال پخش میشه در هالیوود هم 10000000 فیلم گیشه ای فروش میره اما واقعا چند درصد فیلم خوبی هستن/:) .

مشکل این جا هستش که اگه سریال بی محتوا باشه نمیتونه کلی طرفدار داشته باشه که مردم برای مثال هفته به هفته یک سریال رو دنبال کنن انم آمریکا که مثل ایران نیست که مردمش به هر سریال ..... ای بگن به به و هر هفته دنبال کنن .

هرچند سریال هم بد و خوب داره مثل فیلم اما سریالی که خوب باشه شما 10سال هم بیشتر میبنی یکی رو نه من خودم سریال X-Files از بچگی دیدم و دنبال کردم تا زمانی که تمام شد .

من فقط چند نمونه مثال میزنم برو ببین بعد بیا بگو بی محتوا X-Files بزرگترین و بهترین سریال جانر SCI-FI که این سریال 9 سیزن ادامه داشته از 100000 تا فیلم هالیوودی بهتر هستش .


سریال جدید Game of Thrones بر مبنای کتاب معروفی ساخته شده به همین نام البته نام کتاب اول این هستش دست کمی از LORD OF THE RING نمیاره با توجه به این که سریال هستش و در گیشه فروش نمیره بلکه روش های دیگه ای داره .


سریال جنجالی Firefly که در زمان خودش کلی طرفدار داشت و با گند زدن شبکه FOX سریال رو کنسل کرد با مسخره بازی خودش با بازی نیتن فالن بود که به بعدم فیلم Serenity[2005 برای کامل کردنش ساختن شما برو فیلم رو ببین بعد بیا بگو سریال بی محتوا .

سریال Castle با بازی خود نیتن فالن که یک سریال پلیسی هستش کمدی درام شدید هستش که هرکسی سریال رو بهش دادم ببینه عاشقش شده .

سریال HEROES درسته در سیزن های دوم به بعد گند زد شبکه به سریال و بعد از این که نویسنده ها دست از کار کشیدن سریال به بعد به فنا رفت اما 15 -20 میلیون ادم این سریال رو برای سیزن اول و دوم دنبال میکردن .

سریال supernatural در سیزن اول همه فکر میکنن این چه سریالی هستش اما وقتی برای مثال به سیزن 6 که پخشش تمام شده رسیدی ببینم چجوری میخوای سریال رو بزاری کنار و بگی میرم میشینم فیلم میبینم به جای این سریال .

سریال HAVEN با بازی همین Emily Rose به عنوان شخصیت اصلی سریال برو ببین بعد بیا بگو بی محتوا سریال ها عموما باز میشن مثل فیلم نیست بیاد بگه سلام هر قسمت داستان کل سریال باشه .

سریال

تا فردا هم بخوای برات سریال مینویسم سریال عرضشش 10000 برابر فیلم هستش بستگی داره چه سریالی رو ببینی که سریال عالی باشه .
 
آخرین ویرایش:
به نظر من همین Brad Cooper که تو Limitless هم بازی کرده بود اتفاقا انتخاب خوبی میتونه باشه واسه نقش نیتان . خیلی هم خوش تیپه :دی
به نظرم نقش Nathan یه ریزه کاری های ظریفی می خواد که کوپر نمی تونه انجامشون بده ، شخصا کوپر رو برای فیلم های کمدی و ملودرام مناسب می بینم
 
متوجه شدم . شما مثل این که سریال نمیبینی خیلی از سریال ها هستن که به 1000 تا فیلم هلیوودی میرزن سریال دیدن هم باید درست باشه بدونی چی میبینی وگرنه سالی کلی سریال پخش میشه در هالیوود هم 10000000 فیلم گیشه ای فروش میره اما واقعا چند درصد فیلم خوبی هستن/:) .

مشکل این جا هستش که اگه سریال بی محتوا باشه نمیتونه کلی طرفدار داشته باشه که مردم برای مثال هفته به هفته یک سریال رو دنبال کنن انم آمریکا که مثل ایران نیست که مردمش به هر سریال ..... ای بگن به به و هر هفته دنبال کنن .

هرچند سریال هم بد و خوب داره مثل فیلم اما سریالی که خوب باشه شما 10سال هم بیشتر میبنی یکی رو نه من خودم سریال X-Files از بچگی دیدم و دنبال کردم تا زمانی که تمام شد .



تا فردا هم بخوای برات سریال مینویسم سریال عرضشش 10000 برابر فیلم هستش بستگی داره چه سریالی رو ببینی که سریال عالی باشه .
این موضوع به نظرم کاملا سلیقه ای که یکی فیلمو بیشتر ترجیح می ده یکی بیشتر به سریال بَها می ده !
اما یه نکته ای که به نظرم فراتره از سلیقه ی من یا شماست اینه که خیلی از خِبره های سینما اصلا سریالا رو در حدی نمی دونن که بخوان از نظره کیفی و اون اثری که تو بعد شخصیتیه مخاطب می ذارن مقایسه کنن با فیلم ، این که تو هر دو دسته آثاره بی کیفیتی دیده می شن بله کاملا قبول دارم حتی فیلمای آشغالی که مخاطبو احمق فرض می کنن به مراتب تو سینما بیشترن تا تو صنعته مقابل !! ولی وقتی بخوایم شاخ ترین سریالو مقایسه کنیم با یه اثره نامزده اُسکار یا نه اُسکار در حده Golden Globe می بینیم اون سریال فقط و فقط نویسندگی داره و داستان و ملّتم دوست دارن ببینن ادامه ی سریال چی می شه و به تبعه اون پر بیننده میشه و در نهایت میشه سریاله محبوب ! {تعریف کلمه ی عامه پسند } پس چون با شخصیته سریال مخاطب ارتباط برقرار می کنه میخواد بدونه آخره سریال چی میشه ! همین ! همین جوریه که فلان سریال چند میلیونی میشه بیننده هاش ! غیر از اینه ؟ خوب من اسمشو می ذارم سرگرمی-وقت پُر کن { کاملا نظره شخصی } ! مگه کسی که روزی اگه کمتر از 3 فیلمه شاخ ببینه روزش روز نیست مثله خیلی ها میخکوب نشد پای سریاله جومونگ(!) ؟؟؟؟؟

شما یه نکته ی مثبت بگو از سریال غیر از داستان و کششه اون داستان ؟ در عوض من تنم می خاره که بیام از مثلا آخرین فیلمی که 3 بار دیدم بازم برام کمه {Dead Man walking } طومار بنویسم ! اگه فقط از دیده پر بیننده بودن و پر طرفدار بودن یه سریال یا داستانه پر جاذبش یه سریالو توصیف کنی , در اون صورت بحث فوق العاده سطحی می شه !منم ادامه نمی دم !:d

--------------------

اگه قبول نداری برو مقاله ی Rojer Ebert ـه فقیدو بخون نظرت عوض میشه !
 
آخرین ویرایش:
بهتره فیلم رو با سریال مقایسه نکنی هیچ وقت به خاطر این که عرضش هرکدام در یک چیز هستش .

بیشتر شبکه های آمریکا یعنی شبکه های معروف سریال خاص خودشون رو دارن که پشتیبانی تولیدش میشن و فیلم خیلی کم پیش میاد پخش کنن کسی که فیلم میبینه به دو صورت بیشتر هستش یک میری سینما که اکثر مردم همین کار رو میکنن و در خانه سریال میبینن و در صورتی که بخوان فیلم کرایه میکنن میان خونه میشینن نگاه میکنن هرچند شبکه های هم هستن که فقط فیلم پخش میکنن اما چرا شبکه های مشهور مثل NBC یا FOX یا ..... سریال بیشتر پخش میکنن وفت خالی دارن یا نمیتونن همین پول رو بدن فیلم پخش کنن خیلی براشون راحت تر هستش تا خودشون رو در گیر .... بکنن .

جواب مشخص هستش مخاطب مردمی که TV میبینن بیشتر به دنبال سریال هستن حالا اگه این سریال بد باشه میزنن یک کانال دیگه یک شبکه دیگه سریالش رو میبینن به همین راحتی ایرن نیست که 5 تا کانال داشته باشن.

اما یه نکته ای که به نظرم فراتره از سلیقه ی من یا شماست اینه که خیلی از خِبره های سینما اصلا سریالا رو در حدی نمی دونن که بخوان از نظره کیفی و اون اثری که تو بعد شخصیتیه مخاطب می ذارن مقایسه کنن با فیلم ،

این برداشت اشتباه شما هستش وگرنه سالیانه بزرگان سریال و فیلم .... در نمایشگاه کمیک کام جمع میشن و سریال هاشون رو به برای آینده به مردم معرفی میکنن .

و صرف این که مثل فیلم معرفی نمیشه یا Golden Globe نداره یا اسکار نمیدن دلیل بر بد بودنش نسبط به فیلم نیست بلکه این تعریف مسخره این هستش که بعضی ها برای خودشون دارن .


ولی وقتی بخوایم شاخ ترین سریالو مقایسه کنیم با یه اثره نامزده اُسکار یا نه اُسکار در حده Golden Globe می بینیم اون سریال فقط و فقط نویسندگی داره و داستان و ملّتم دوست دارن ببینن ادامه ی سریال چی می شه

همین صحبت شما نشون میده از سریال هیچی نمیدونی واقعا میگم بر عکس اون برداشتی که شما از سریال داری سریال باید بازیگری قدرت مند داشته باشه که بتونه تمام ریزه کاری های سریال رو پوشش بده بتونه نقشش رو به درستی بازی کنه بتونه چندین نوع رفتار رو از خودش نشون بده که بهترین صورت باشه بتونه در نقش خودش رو جا بده وگرنه همزاد پنداری با شخصیت سریال از بین میره و بیننده از ادامه سریال صرف نظر میکنه یا نوع کارگردانی نوع داستان نوع روایت اتفاق به کجا قرار هستش سریال برسه .
{تعریف کلمه ی عامه پسند }

خیر اصلا هم این جوری نیست که شما فکر میکنی سریال باید چیزی داشته باشه که ببیننده رو به خودش جذب کنه بر عکس فیلم نمیخواد یک روایتی رو به سرعت به نمایش بزار بلکه از تمام نوع شخصیتی نوع رفتاری و و.... باز میکنه برای همین هستش که وقتی کسی با داستان و نوع روایتش و از بازی بازیگراش وگرنه ول میکنه میزنه کانال دیگه فوتبال میبینه .

پس چون با شخصیته سریال مخاطب ارتباط برقرار می کنه میخواد بدونه آخره سریال چی میشه ! همین ! همین جوریه که فلان سریال چند میلیونی میشه بیننده هاش ! غیر از اینه ؟

بله غیر این هستش بر عکس اون چیزی که شما فکر میکنی سریال مثل فیلم نمیتونه مخاطب رو به ادامه ش نگه داره بلکه نوع اتفاق ها و .... هستش که سریال رو پر بیننده میکنه شما یک سریال آشغال بیار بیننده زیادی داشته باشه در آمریکا سریال های .... اکثرا کنسل میشن از ادامه و جاشون رو به سریال های بهتر میدن سریالی که خوب نباشه بیننده ای هم نداره این که سریالی عامه پسندانه هستش که بیننده داره برای یک کشور مثل ایران درست هستش اما آمریکا این صحبت معنی نداره مخصوصا بخش سریال .


مگه کسی که روزی اگه کمتر از 3 فیلمه شاخ ببینه روزش روز نیست مثله خیلی ها میخکوب نشد پای سریاله جومونگ(!) ؟؟؟؟؟

مشکل سریال مثل جومونگ مشکل روایت هستش و نوع داستان نویسی وگرنه سریالی که مضموع تاریخی داره نمیشه بهش ایراد گرفت و گفت چرا بیننده زیاد داره شما داری ایران رو مثال میزنی من دارم دنیا رو مثال میزنم شما سریال جومونگ رو با X-FILES مقایسه میکنی که به کسی که این سریال رو دیده باشه بگی همین جا میزنه زیر خنده به خدا .

شما یه نکته ی مثبت بگو از سریال غیر از داستان و کششه اون داستان ؟ در عوض من تنم می خاره که بیام از مثلا آخرین فیلمی که 3 بار دیدم بازم برام کمه {Dead Man walking } طومار بنویسم ! اگه فقط از دیده پر بیننده بودن و طرفدار بودن یه سریال یا داستانه پر جاذبش یه سریالو توصیف کنی , در اون صورت بحث فوق العاده سطحی می شه !منم ادامه نمی دم !:d

بزار برات نکات سریال رو بگم که باید داشته باشه ( بازیگری که به نقش بیاد , موضوع , نوع روایت , داستان , لوکشین , موضوع کلی باید داشته باشه که بشه بخش بخش کرد سریال رو برای ادامه ) .

قبلا هم گفتم شما اگه یکم با سریال آشنایی داشتی متوجه میشدی که دارم در مورد کشوری که این سریال ها پخش میشه صحبت میکنم هیچ وقت ایران رو با آمریکا مخصوصا از نظر بیننده و مخاطب یکی نکن .

وقتی در همین ایران مردم رو ول کنی میشینن فیلم هندی .... میبینن که برای یکی مثل من فوش هستش اما شما همین فیلم هندی که در ایران مخاطب زیادی داره تو آمریکا پخش کن ببین وضع به چه صورت هستش .

سریال هم همین هستش سریال هم مخاطب خاص خودش رو داره . همون جوری که اگه X-FILES رو ایران پخش کنه یک کانال هم فیلم هندی پخش بکنه کسی X-FILES نگاه نمیکنه آمریکا هم کسی که X-files امشب پخش بشه کسی نمیره بزنه کانال دیگه بشینه فیلم هندی ببینه .
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or