فیلم Tekken در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود.

سالهاست که از ساخت این بازیه جذاب میگذرد ولی فیلمی نیامد که داستان این بازی را به پردهای سینما ببرد . ولی گویا این اتفاق افتاده است که در سایتی عکسی منتشر شده است که کارکترهای بازی تیکن در ان حضور دادند و این کاملا مشخص است که یک فیلم از این بازی در حال ساخت است . و گویا بیشتر کارکترهای اصلی بازی هم در این فیلم هستند
Yoshimitsu, Bryan Fury, Eddy Gordo, Kazyua, Heihachi, Anna
اینطور شایعه شده است داستان بازی از شخصیت jin kazama گرفته شده است که برای انتقام مرگ مادر خود (jun) همسر کازویا وارد مسابقات King of Iron Fist میشود گویا نقش جین را John Woo را ایفا میکند

source

4028b04777a33bdd9d0e20fc6db4c9e8.jpg

فیلم تکن مدت هاست که در حال ساخته و فکر کنم تو مراحل پایانیش باشه!یادمه توی IMDB دیدم که کارگردانش(که اسمشو نمیدونم!:دی)همون کارگردان Prison Break و 24 هست!بنابراین امیدی هست که کار خوب از آب در بیاد و به سرنوشت فیلم هایی که از بازی ساخته شده دچار نشه!فکر کنم نقشه Lei رو هم جکی چان بازی میکنه!احتمالا صحنه های زرمی هم با اونه!
پ.ن:چند وقت پیش هم یه ویدیو تو یوتوب دیدم که هاوارنگ رو نشون میداد که با Law افتاده بودن به جون هم و یهو هاوارانگ نانچیکو در میاره!:دی شاید Fake بوده!

این فیلم ساختش خیلی وقته تایید شده و خیلی وقت ساختش هم تموم شده. این عکس مربوط به اولین نمایش فیلم توی AMF بوده که دو روز پیش به نمایش در اومده

درود.

سالهاست که از ساخت این بازیه جذاب میگذرد ولی فیلمی نیامد که داستان این بازی را به پردهای سینما ببرد . ولی گویا این اتفاق افتاده است که در سایتی عکسی منتشر شده است که کارکترهای بازی تیکن در ان حضور دادند و این کاملا مشخص است که یک فیلم از این بازی در حال ساخت است . و گویا بیشتر کارکترهای اصلی بازی هم در این فیلم هستند
Yoshimitsu, Bryan Fury, Eddy Gordo, Kazyua, Heihachi, Anna
اینطور شایعه شده است داستان بازی از شخصیت jin kazama گرفته شده است که برای انتقام مرگ مادر خود (jun) همسر کازویا وارد مسابقات King of Iron Fist میشود گویا نقش جین را John Woo را ایفا میکند
100% در اشتباهی! بازیگر نقش جین "John Foo" هست که 27 سالشه! شما گفتین "John Woo" ! جان وو اون بازیگری هست که توی بازی Stranglehold بود!

100% در اشتباهی! بازیگر نقش جین "John Foo" هست که 27 سالشه! شما گفتین "John Woo" ! جان وو اون بازیگری هست که توی بازی Stranglehold بود!
100% در اشتباهی! :smile:

John Woo کارگردان بازی Stranglehold بود نه بازیگرش. بازیگر این بازی Yun-Fat Chow هست.

یکی از بازیگرهاش رو هم شنیدم که باتیستا هستش!!
قرار بود به جای King بازی کنه که با توجه به شواهد و سایت IMDB انگار کلا نقش کینگ حذف شده از فیلم.

نمی خوام ناامید تون کنم ولی من به شخصه هیچ امیدی به موفقیت این فیلم ندارم چون تجربه ثابت کرده 90 درصد فیلم بازی ها اون چیزی رو که گیمر ها منتظرشن تا از بازی های محبوبشون ببینن رو نتونستن به نمایش بگذارن و اکثراً با چند تا صحنه اکشن سطحی سروته فیلم رو هم میارن.نمونش مارتال کامبتهای و جدیداً ستریت فایتر:چان لی.به نظر من این فیلمم شکست می خوره

نمی خوام ناامید تون کنم ولی من به شخصه هیچ امیدی به موفقیت این فیلم ندارم چون تجربه ثابت کرده 90 درصد فیلم بازی ها اون چیزی رو که گیمر ها منتظرشن تا از بازی های محبوبشون ببینن رو نتونستن به نمایش بگذارن و اکثراً با چند تا صحنه اکشن سطحی سروته فیلم رو هم میارن.نمونش مارتال کامبتهای و جدیداً ستریت فایتر:چان لی.به نظر من این فیلمم شکست می خوره
مرسی از این همه امید!:دی رفیق اکثر اونا زیر دست Fox بوده!Fox هم که استاد بی توجهی به منبع هست!ولی خب این هنوز دست Fox نیوفتاده پس هنوز امیدی هست!من بهش امید دارم چون چند وقتی هست که روش داره کار میشه و معلومه دچار افتضاحاتی مثل Legend of Chun-Li نمیشه!درثانی کارگردان کار بلدی رو داره!
لیست بازیگرا!
:دی

مرسی از این همه امید!:دی رفیق اکثر اونا زیر دست Fox بوده!Fox هم که استاد بی توجهی به منبع هست!ولی خب این هنوز دست Fox نیوفتاده پس هنوز امیدی هست!من بهش امید دارم چون چند وقتی هست که روش داره کار میشه و معلومه دچار افتضاحاتی مثل Legend of Chun-Li نمیشه!درثانی کارگردان کار بلدی رو داره!
لیست بازیگرا!
:دی

خدا کنه حق با تو باشه . من فقط نظر شخصیم رو گفتم.:cheesygri

در ضمن اینم عکس بازیگر نقش یو شیمیتسو.;)

yoshi.jpg

ای گور به گور بشند اینا یعنی چی کینگ نیستش؟!؟ :((
خداکنه به فیلم گند بخوره دلم خنک بشه :d نامردا مگه میشه کینگ اصلا نباشه!!!!:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or