شایعه فیلم Tekken برای October امسال؟؟؟

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
raven.jpg

Darrin Henson که نقش Raven را در فیلم Tekken بازی خواهد کرد امروز در وب سایت خود تاریخ نمایش و عرضه فیلم را اکتبر امسال اعلام کرد !
این تاریخ چندین هم تعجب اور نیست چون قبل از این هم فیلم برای پائیز 2009 تائید شده بود و با توجه به این که ششمین نسخه از این سری در تاریخ 27 اکتبر عرضه خواهد شد احتمال درست بودن این تاریخ بالا میباشد !
اما از زاویه دیگه با توجه به اینکه ما تا بحال هیچ چیز واقعی از فیلم ندیده ایم میتونه تاریخ انتشار عجیبی باشه و با توجه به اینکه سایت شرکت Crystal Sky Pictures خیلی وقته اپدیت نشده ممکنه این پروژه خیلی کار داشته باشه ;)

منبع

پ.ن: این خبر توسط سام عزیز (City_Sport) نوشته شده اما به علت وجود مشکلی که داشت من گذاشتم.

آخرین ویرایش:
یارو که بابا خیلی شبیه Raven هست، البته با توجه با شباهت بازیگران فیلم بازی های دیگه به شخصیت های بازیشون باید گفت این ترکونده!:biggrin1: مثل Max Payne:sick:

اما به نظر من که فیلم Tekken هم مثل Dead or Alive آشغال میشه...

اما به نظر من که فیلم Tekken هم مثل Dead or Alive آشغال میشه...
دقیقاً مشخصه که یه افتضاحی مثل فیلم های SF و DOA و این قبیل جفنگیات میشه...
دلتون رو صابون نزنید
از Street Fighter افتضاح تر خواهد بود ! (امیدوارم) :biggrin1:
خوشم میاد انقدر فیلم هایی که از روی بازی ساخته شدن بد بودن که همه تا اسم یه فیلم که بر اساس یه بازی ساخته شده رو میشنون میگن اینم گند میزنه !
اتفاقا به نظر من احتمال موفقیت فیلم نسبت به بد بودنش 70 به 30 % ـه ;) مثلا میگین Max Payne و SF جفتش افتضاحات Fox هست ! کلا توجه کنین میبینین که توی این چند وقت Fox به صنعت فیلم خیلی کمک کرده (:laughing:) شرکت تصمیم گرفته فیلم های خودشو عام پسند کنه تا خاص پسند که فروش بیشتری بکنه ! که کلا ... :mad: جالبیش اینجاس که فروش فیلم هاش کم تر هم شده ! کلا مقایسه Tekken مثلا با SF کار غلتیه
کلا یکی اینکه توی فیلم هایی که هنرپیشه زیاد دارن نباید از هنرپیشه های معروف زیاد استفاده کرد چون با هم مچ نمیشن ;) دو اینکه توی فیلمی که بر اساس بازی ساخته میشه به هیچ عنوان هنرپیشه معروف نباید باشه بخاطر اینکه هم شخصیت درون بازی رو جور دیگه شناختیم ! اون فرد رو هم با یه فیلم دیگه که معروف شده شناختیم بعد چون میخوان اون هنرپیشه رو شبیه کرکتر بازی بکنن میاد یه کارای عجیب و غریب میکنن که گند میزنه توی فیلم ! الانم هیچ کدوم از شخصیت های تکن زیاد معروف نیستن و بیشترشون ژاپنی هستن !
کلا ژاپنی ها زیاد توی فیلم های فایتینگ گونه سررشته دارن و میشه به این فیلم امیدوار بود ! نمونشم Royal Rumble که انقدر فیلم جالب و زیبایی بود(ژاپنی بودا :biggrin1:) که اومدن از روش Condemnet رو ساختن که در مقابل خود RR افتضاحی بیش نبود ;)

اتفاقا بر عکس همه من یه امید و نور کوچولویی ته دلم روشنه :دی

احتمال میدم فیلمی در حد خوب باشه (نگفتم عالی)
پایتم اساسی :biggrin1:

آخرین ویرایش:
پایتم اساسی :biggrin1:

الان شما شدین دو پایه من پایم اساسی :biggrin1: یه پایه دیگه کم داریم نبود :laughing::laughing::laughing::laughing:

ببخشید ولی یکی اینارو بمن معرفی میکنه :biggrin1:
Vosk - Sportscaster - Sapphire -
جای king - جینپاجی خالیست :biggrin1:
یه سوالم هنوز تو گلوم گیره : مگه Miguel تازه پاش و به بازی نذاشته :smile: چرا نیمده توی فیلم هست ( نکنه میخوان مرگ علت خواهرش و تو فیلم به نمایش بذارن :smile: ولی اون دو تا جدیده نیستند lee با اون دخمله , اون خیکیه نیست موردی نداره :biggrin1:

game over غزیز اول اینجوری عکس نذار بنده خدا اینترنت ذغالیا گناه دارن صفحه خودش و میکشه تا بالا بیاد .
پست 12 هم نگاه بنداز :smile:

ویرایش : بابا من نگفتم پاکش کنی تو هم زحمت خودت و کشیدی گفتم بگم پس فردا تو تاپیکهای مهم دقت بکنی همین :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
کارگردان فیلم ، کارگردان سریال های 24 و Prison Break هست!امکان نداره کار بد از آب در بیاد چون هم ماله فاکس نیست هم توش جکی چان هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or