شایعه فیلم Halo در سال 2012 با مشارکت اسپیلبرگ!

Dreadlord

کاربر سایت
halo-4-2.jpg

بر اساس Press Kitـی که به دست سایت فرانسوی Halo.fr رسیده، به روشنی از فیلم هیلو برای سال 2012 خبر داده شده است.

در پایین این Press Kit فرانسوی که برای کتاب Halo: Cryptum منتشر شده صراحتا نوشته شده است:

"یک فیلم اقتباسی در سال 2012 برنامه ریزی شده است. این فیلم توسط دو غول دنیای سینما یعنی استیون اسپیلبرگ و کمپانی Dreamworks ساخته خواهد شد."

این بار اول نیست که اسپیلبرگ و Dreamworks در ساخت فیلمی از هیلو نام برده شدند، اکتبر سال پیش نیز شایعه ای از ساخته شدن فیلمی از هیلو توسط این کمپانی، بر اساس رمان های آن به گوش می رسید.

ساخت فیلم هیلو از سال 2006 بر سر زبان هاست، زمانی که پیتر جکسون به آن علاقه نشان داد و البته بعدا به دلایل نامعلوم متوقف شد.

با دنیایه هیلو میشه یه فیلم فوق العاده ازش ساخت از نظر فروش بترکونه اینجور فیلم ها تو امریکا مثه اسب میفروشه اسپیلبرگ همه فیلم هاش که تهیه کننده بوده موفق بودن و خوب میدونه چه فیلمی ارزش ساختن داره و از نظر فروش موفق میشه...امیدوارم کارگردانش مایکل بی کارگردان ترنسفورمرز نباشه چون گند میزنه خوب بلده صحنه اکشن رو بسازه ولی باز مزخرفه

کلا هر سالی یه ورژن اصلی از این بازی میخواد بیاد بیرون شایعات نسخه جدیدش هم براه میفته. من که بعید میدونم فیلمی درکارباشه

يسري از فروشندگان وطني برداشته بودن كات سين هاي بازي رو بدون هيچ ارتباطي پشت هم رديف كرده بودن به اسم فيلم چپوندن تو حلق بعضي از فن هاي بازي.
فروشنده های وطنی نبود. سایت های ریپ کننده اینو داده بودن بیرون، فروشنده های وطنی هم دانلود کرده بودن و روی دی وی دی دادن دست ملت.
زیرنویسش هم اومد.

شایعه از طرف مایکروسافت تکذیب شد! فیلمی در کار نیست:دی
گفتم تاریخش مشکل داره ولی از هر تکذیبی تاییدی میاد :d فیلمش من از الان میگم 2015 اکران میشه الان ببین کی گفتم :d
اول:
88572686870617749982.jpg
بعد از 4صفحه بحث:
38929320538166646296.jpg

Just L:dL

پ.ن: بابک ..؟ خیلی باحالی :دی
تقصیر بابک نیست اول تقصیر شایعه پردازان هست دوم من که لینک دادم به بابک :d عیبی نداره بعد تایید شد جبران میشه :d

چرا خوشحال شدی که تکذیب شد؟!
به نظرم کمتر فیلمی تونسته از رو بازی موفق بشه..
فیلم tomb rider هرگز در حده بازیش نیست..
فیلم max payn هرگز مثله بازیش نتونست بشه..
یا بر عکس بازی هایی که از رو فیلم ساخته شد چنداشون موفق بود؟
شما مثلا حاضری X-MEN بازی کنی؟
تعداده کمی تو این زمینه خوب بودن.مثله فیلم PRRINCE OF PERISA
یا از اون طرف بازی Batman.. هرچند داستانه جدایی داره..
حتی مثلا بازی Lord of the Ring هرگز عظمته فیلمی که از رو کتابش ساخته شد رو نداره..
واسه همین میگم دوس دارم هیلو در حده یه بازی بمونه..

• Like
Reactions: Timeless One
به نظرم کمتر فیلمی تونسته از رو بازی موفق بشه..
فیلم tomb rider هرگز در حده بازیش نیست..
فیلم max payn هرگز مثله بازیش نتونست بشه..
یا بر عکس بازی هایی که از رو فیلم ساخته شد چنداشون موفق بود؟
شما مثلا حاضری X-MEN بازی کنی؟
تعداده کمی تو این زمینه خوب بودن.مثله فیلم PRRINCE OF PERISA
یا از اون طرف بازی Batman.. هرچند داستانه جدایی داره..
حتی مثلا بازی Lord of the Ring هرگز عظمته فیلمی که از رو کتابش ساخته شد رو نداره..
واسه همین میگم دوس دارم هیلو در حده یه بازی بمونه..
دقیقا!!!
کلا از رو بازیا فیلم نسازن بهتره!!!یه نمونه با ارزش هم توش پیدا نمیشه.
از رو فیلمم بازی نسازن بهتره!!!

این همه جر و بحث بعد خبر تکذیب میشه ! :-s

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

دقیقا!!!
کلا از رو بازیا فیلم نسازن بهتره!!!یه نمونه با ارزش هم توش پیدا نمیشه.
از رو فیلمم بازی نسازن بهتره!!!
والا از رو بازی فیلم نسازن یا از رو بازی فیلم نسازن ؟ رزیدنت ایول کدوم دسته از اینها هست ؟ :d

این همه جر و بحث بعد خبر تکذیب میشه ! :-s

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

والا از رو بازی فیلم نسازن یا از رو بازی فیلم نسازن ؟ رزیدنت ایول کدوم دسته از اینها هست ؟ :d

هردوش,کلا بهم ربطش ندن!!!
نظر خود شما چیه؟بازیهای رزیدنت اویل بهتره یا فیلماش؟؟؟؟/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or