شایعه فیلم Halo در سال 2012 با مشارکت اسپیلبرگ!

Dreadlord

کاربر سایت
halo-4-2.jpg

بر اساس Press Kitـی که به دست سایت فرانسوی Halo.fr رسیده، به روشنی از فیلم هیلو برای سال 2012 خبر داده شده است.

در پایین این Press Kit فرانسوی که برای کتاب Halo: Cryptum منتشر شده صراحتا نوشته شده است:

"یک فیلم اقتباسی در سال 2012 برنامه ریزی شده است. این فیلم توسط دو غول دنیای سینما یعنی استیون اسپیلبرگ و کمپانی Dreamworks ساخته خواهد شد."

این بار اول نیست که اسپیلبرگ و Dreamworks در ساخت فیلمی از هیلو نام برده شدند، اکتبر سال پیش نیز شایعه ای از ساخته شدن فیلمی از هیلو توسط این کمپانی، بر اساس رمان های آن به گوش می رسید.

ساخت فیلم هیلو از سال 2006 بر سر زبان هاست، زمانی که پیتر جکسون به آن علاقه نشان داد و البته بعدا به دلایل نامعلوم متوقف شد.

مهم نیست چی فکر می کنی ، هر چی دوست داری فک کن ، فقط اونا رو نبند به من اوکی ؟!

چی رو نبندم به تو؟؟ با تو بود که همه بازیهارو زیر فقر داستان میدونستی
جدی دارم میگم برو بدون داستان بازی چی هست و بعد بیا ایراد بگیر
الان میگفتن فیلم DX قراره ساخته شه میومدی اینجا شیپورتو را مینداختی

بله هیلو داستانش در سطح ِ یه بازی FPS عالیه ، برای فیلم شدن خوب نیست . ترجیح میدم فیلم چیپ تولید نشه از هیلو چون داستانش به درد فیلم نمی خوره .
ببین فرهود نظر دادن یه چیزه، پافشاری رو نظر اشتباه یه چیز دیگه. الان من بیام به تو بگم Crysis گرافیک نداره تو حرفم رو قبول میکنی؟ انصافا همه شماره هاش رو بازی کردی که اینقدر قاطع میگی داستانش به درد فیلم نمی خوره؟

چی رو نبندم به تو؟؟ با تو بود که همه بازیهارو زیر فقر داستان میدونستی
جدی دارم میگم برو بدون داستان بازی چی هست و بعد بیا ایراد بگیر
الان میگفتن فیلم DX قراره ساخته شه میومدی اینجا شیپورتو را مینداختی
به شما مربوط نمیشه ، بعضی از داستان ها هستند که انقد غنین میشه عینه وقایعشونو فیلم کرد ، مثلا به نظر خودم Deus Ex به درد فیلم ساختن نمی خوره داستانش ، حالا داستانش بده مثلا ؟ :-/

ببین فرهود نظر دادن یه چیزه، پافشاری رو نظر اشتباه یه چیز دیگه. الان من بیام به تو بگم Crysis گرافیک نداره تو حرفم رو قبول میکنی؟ انصافا همه شماره هاش رو بازی کردی که اینقدر قاطع میگی داستانش به درد فیلم نمی خوره؟

بالا رو بخون ، بنده پارسال با خاطر هایپ ریچی که شدم نشستم تا میتونستم ( در حد توانم :دی ) داستان سری هیلو رو خوندم ! 2 نسخش رو هم بازی کردم .

تو اگه فقط 10 خط از داستان هیلو رو بدونی من کلا دیگه اینجا پست نمیدم:دی

پیتر جکسون فقط با خوندن رمان Fall of Reach گفته بود راحت یه سه گانه حماسی میشه ازش درآورد. حالا حساب کن هیلو بالای 10-12 تا رمان با داستانهای مختلف داره و هنوزم داره براش میاد. حتی داستان بازیهاش (مخصوصا سه گانه) هم عالیه و تو صفحه اش تو imdb داستان هیلو 1 رو به عنوان شروع Screenplay نوشته. از همش جالبتر اینه که پیتر جکسون خودش با بازی کردن هیلو 2 نظرش جلب شد و خودش هم پیشنهاد ساخت فیلم رو به مایکروسافت داد (که احتمالا مایکروسافت با حساسیتی که رو این سری داره پروژه رو نهایی نکرد).

یعنی کلا جمعش کن برو که دست رو بد چیزی گذاشتی:دی

به شما مربوط نمیشه ، بعضی از داستان ها هستند که انقد غنین میشه عینه وقایعشونو فیلم کرد ، مثلا به نظر خودم Deus Ex به درد فیلم ساختن نمی خوره داستانش ، حالا داستانش بده مثلا ؟ :-/

اول سعی کن ادب داشته باشی اینجا مهدکودک نیست اوکی؟
بعدشم اینکه از چیزی خوشت نمیاد یا برات سنگینه نیا بگو مورچه
من مولتی همین ریچ برام سنگین بود ولش کردم .... اوکی؟؟؟؟؟
من سر AC هم با تو زیاد بحث کردم ..... راستی نکنه تو اسلحرو میگیری میری تا ته بازی و به بقیه چیزا توجه نمیکنی که میگی بازی هیچه و به درد فیلم نمیخوره داستانش؟؟؟؟؟lol

پیتر جکسون فقط با خوندن رمان Fall of Reach گفته بود راحت یه سه گانه حماسی میشه ازش درآورد. حالا حساب کن هیلو بالای 10-12 تا رمان با داستانهای مختلف داره و هنوزم داره براش میاد. حتی داستان بازیهاش (مخصوصا سه گانه) هم عالیه و تو صفحه اش تو imdb داستان هیلو 1 رو به عنوان شروع Screenplay نوشته. از همش جالبتر اینه که پیتر جکسون خودش با بازی کردن هیلو 2 نظرش جلب شد و خودش هم پیشنهاد ساخت فیلم رو به مایکروسافت داد (که احتمالا مایکروسافت با حساسیتی که رو این سری داره پروژه رو نهایی نکرد).

شنیده بودم اینو انقد تو مکالمت با آریا به این اشاره کردی حفظش شدم :دی ، حالا بنده یه سوال دارم :دی کجای پستم به عنوان Fact مطرح کردم که انگار جمیع بُزَین و گله ریخیتن رو سرم ؟! :دی هر کی فک کرده Fact ـه خُ اشتباه فک کرده ! والله که شما جماعت تاب شنیدن نظر مخالف ندارین واقعا :دی به نظر بنده به درد نمی خوره حالا پیتر جکسون خوشش اومده بسازه شما هم لذتش رو ببرین . :دی

هر گونه جواب فقط در پروفایل یا پخ :دی

من که هیچی از اول تا اخر 3 نسخه نفهمیدم فقط میدونم اخر هیلو نمی دونم چند بود می مردی در کل خوشحال میشم ببینم دنیا دست کی بود چون هیچی از هیلو نمی دونم ساخت فیم رو برا گیرز هم شنیده بودیم که رفت به کوری*

حالا کاری با هیلو ندارم ولی از رو FPS خداییش نمیشه فیلم ساخت حال نمیده

شنیده بودم اینو انقد تو مکالمت با آریا به این اشاره کردی حفظش شدم :دی ، حالا بنده یه سوال دارم :دی کجای پستم به عنوان Fact مطرح کردم که انگار جمیع بُزَین و گله ریخیتن رو سرم ؟! :دی هر کی فک کرده Fact ـه خُ اشتباه فک کرده ! والله که شما جماعت تاب شنیدن نظر مخالف ندارین واقعا :دی به نظر بنده به درد نمی خوره حالا پیتر جکسون خوشش اومده بسازه شما هم لذتش رو ببرین . :دی

هر گونه جواب فقط در پروفایل یا پخ :دی
تو هیچ Fact ـی رو مطرح نکردی فقط خیلی راحت یه Fact رو زیر سوال بردی :دی گفتم که مثل اینه من بیام از گرافیک Crysis ایراد بگیرم بعد بگم خب نظر شخصی ـم هست، دیگه نظر شخصی هم از یه سری قواعد و واقعیت ها باید پیروی کنه :دی

تو هیچ Fact ـی رو مطرح نکردی فقط خیلی راحت یه Fact رو زیر سوال بردی :دی گفتم که مثل اینه من بیام از گرافیک Crysis ایراد بگیرم بعد بگم خب نظر شخصی ـم هست، دیگه نظر شخصی هم از یه سری قواعد و واقعیت ها باید پیروی کنه :دی
میشه نشونم بدی Fact ـش دقیقا چیه ؟! اونطوری که من از یه فیلم Sci Fi انتظار دارم داستانش شاید با مال ِ شما متفاوت باشه ، بحث سلیقه اینجا مطرحه ! من گفتم داستانش بده مثلا ؟! :-/

در ضمن You Failed اینم خدمت شما با نهایت احترام فرهود جان :d :

34428684392046470373.jpg

ادامه بده فرهود جان، میشنویم

70897194646669305725.gif

البته حرف فرهود یه گیف میطلبه که میدم خدمتش :دی ! :
facepalm.gif

اما همون طور که اونجا گفتم :

رسما نابود کردین طرف رو با حمله هایه همه جانبه :d
یکی از بهترین داستان های حماسی رو با پیتر جکسون و اسپیلبرگ قاطی کنی میشه هیولا :d

میشه نشونم بدی Fact ـش دقیقا چیه ؟! اونطوری که من از یه فیلم Sci Fi انتظار دارم داستانش شاید با مال ِ شما متفاوت باشه ، بحث سلیقه اینجا مطرحه ! من گفتم داستانش بده مثلا ؟! :-/
Fact ـش اینه که پیتر جکسون و اسپیلبرگ واسه ساخت فیلم ابراز تمایل کردن. فکر کنم حداقل این وسط اسپیلبرگ به عنوان یه Sci Fi ساز مطرح بدونه که چی واسه یه فیلم Sci Fi پتانسیل داره و چی نداره :دی نمیگم هر چی اینا بگن درسته ولی فکر کنم تو این زمینه تخصص اینا خیلی بیشتر از ماها باشه.
در ضمن این جمله رو سلیقه در نظر میگیری؟ :-/
مورچه چیه که کله پاچش چی باشه خداوکیل
کاملا مشخصه که منظورت اینه که داستانش خوب نیست کلا و در نتیجه فیلم خوبی هم نمیشه ازش ساخت. دیگه فکر نکنم خوب یا بد بودن (فرق داره با اینکه یه نفر خوشش نیاد) یه داستان در این حد زیاد سلیقه ای باشه :دی

خب برای همین میگم بدن دست پیتر جکسون دیگه برات میاد 3گانه میسازه ملت حال کنند :dحالا که داره هابیت میسازه ولی اگه الان نسازند و بدن دستش تا 2015 اولین قسمتش میده بیرون :d

فیلم خوبی خواهد شد لااقل بهتر از این فیلم های ابر قهرمانانه جدید میشه که فقط جلوه های ویژه هست.البته اسپیلبرگ جدیدا فقط تهیه کننده بوده.
البته مثل اینکه دوستان هنوز هم که هنوزه نفهمیدن نظر شخصی چی هست مگر نه Lord Elrond رو اینقدر مسخره نمیکردن

Fact ـش اینه که پیتر جکسون و اسپیلبرگ واسه ساخت فیلم ابراز تمایل کردن. فکر کنم حداقل این وسط اسپیلبرگ به عنوان یه Sci Fi ساز مطرح بدونه که چی واسه یه فیلم Sci Fi پتانسیل داره و چی نداره :دی نمیگم هر چی اینا بگن درسته ولی فکر کنم تو این زمینه تخصص اینا خیلی بیشتر از ماها باشه.
در ضمن این جمله رو سلیقه در نظر میگیری؟ :-/

کاملا مشخصه که منظورت اینه که داستانش خوب نیست کلا و در نتیجه فیلم خوبی هم نمیشه ازش ساخت. دیگه فکر نکنم خوب یا بد بودن (فرق داره با اینکه یه نفر خوشش نیاد) یه داستان در این حد زیاد سلیقه ای باشه :دی

اونو که محض این که یه ترولی بزنم گفتم :دی و گرنه من به بابی همیشه گفتم داستان هیلو ( هیلول به قولی :دی ) قشنگه خیلی هم قشنگه ! اما به نظر من فیلم Sci fi ـش کیفیت هیلو رو میاره پایین ، یعنی چیپ میشه ، حالا چه میدونم امیدوارم نشه :دی یاد روزای قبل عرضه Rage میوفتم که می گفتم حس بدی دارم هیچ کی باور نمی کردا . :دی بعدشم اون چیزی که از تو فیلم در میاد خیلی فرق داره با اون چیزی که برای گیم در میاد ، هیلو رو برای مخاطب های سینمایی میسازن فیلم سینماییش رو نه برای گیمر ها . امیدوارم بفهمی چی میگم .

تو خودت مثلا گرافیک GeoW3 رو برترین گرافیک می دونی ، در صورتی که سایت ها قبولش نکردن به عنوان برترین ؛ پس تو هم داری فکت زیر سوال میبری نه ؟!

اونو که محض این که یه ترولی بزنم گفتم :دی و گرنه من به بابی همیشه گفتم داستان هیلو ( هیلول به قولی :دی ) قشنگه خیلی هم قشنگه ! اما به نظر من فیلم Sci fi ـش کیفیت هیلو رو میاره پایین ، یعنی چیپ میشه ، حالا چه میدونم امیدوارم نشه :دی یاد روزای قبل عرضه Rage میوفتم که می گفتم حس بدی دارم هیچ کی باور نمی کردا . :دی بعدشم اون چیزی که از تو فیلم در میاد خیلی فرق داره با اون چیزی که برای گیم در میاد ، هیلو رو برای مخاطب های سینمایی میسازن فیلم سینماییش رو نه برای گیمر ها . امیدوارم بفهمی چی میگم .

تو خودت مثلا گرافیک GeoW3 رو برترین گرافیک می دونی ، در صورتی که سایت ها قبولش نکردن به عنوان برترین ؛ پس تو هم داری فکت زیر سوال میبری نه ؟!
خب دفعه دیگه خواستی به قول خودت ترول کنی قبلش اطلاع بده تا اشتباه برداشت نکنیم :دی نصف بیشتر این کامنت ها به خاطر اون حرفت بود الان میگی ترول کردی؟ :| :دی می دونم منظورت چیه ولی من خودم فکر می کنم نوع داستان پتانسیل خیلی خوبی واسه یه فیلم Sci Fi خفن داره حالا تو فکر میکنی فیلم خوبی نمیشه نظرت محترمه :دی
==
در مورد گرافیک Geow3 اینو من تو یه بحث شخصی گفتم و اگه یه جای عمومی بگم مطمئنا دلیل و مدرک این حرفم رو هم میارم :دی البته این بحث ربطی به این تاپیک نداره و اینجا در موردش صحبت نمی کنم و اگه خواستی می توانی تو پروفایل در موردش صحبت کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or