شایعه فیلم Halo در سال 2012 با مشارکت اسپیلبرگ!

Dreadlord

کاربر سایت
halo-4-2.jpg

بر اساس Press Kitـی که به دست سایت فرانسوی Halo.fr رسیده، به روشنی از فیلم هیلو برای سال 2012 خبر داده شده است.

در پایین این Press Kit فرانسوی که برای کتاب Halo: Cryptum منتشر شده صراحتا نوشته شده است:

"یک فیلم اقتباسی در سال 2012 برنامه ریزی شده است. این فیلم توسط دو غول دنیای سینما یعنی استیون اسپیلبرگ و کمپانی Dreamworks ساخته خواهد شد."

این بار اول نیست که اسپیلبرگ و Dreamworks در ساخت فیلمی از هیلو نام برده شدند، اکتبر سال پیش نیز شایعه ای از ساخته شدن فیلمی از هیلو توسط این کمپانی، بر اساس رمان های آن به گوش می رسید.

ساخت فیلم هیلو از سال 2006 بر سر زبان هاست، زمانی که پیتر جکسون به آن علاقه نشان داد و البته بعدا به دلایل نامعلوم متوقف شد.

مثل اینکه اون فیلمی که بروبچ به صورت دلی (!) دارن میسازن جواب داده ! :دی اون به کجا رسید ؟! :دی
Halo: Faith که رسما خفن ترین فیلم Fan Madeـیه که تا حالا دیده شده:دی بودجه و کاری که روش کردن تقریبا در حد یه فیلم هالیوودیه!
تاریخ ریلیزش رو زده 20 نوامبر امسال که البته فقط به صورت آنلاین منتشر میشه (هرچند برای ما فرقی نداره:دی).

HaloFaithost.jpg

مورچه چیه که کله پاچش چی باشه خداوکیل ؟ :دی نمی گم هیلو بده ولی داستانش اصلا در حد ِ فیلم شدن نیست ! کاشکی یه فیلم خفن از بایوشاک میساختن :(
حیف که GIF قشنگ ندارم وگرنه یه دونه ردیفش رو واست میگذاشتم >:d< :دی دنیای بازی و پیش زمینه داستانی و داستان سه گانه اینقدر عظیمه که میشه خیلی راحت چند تا فیلم خفن ازش درست کرد اونوقت میگی داستانش در حد فیلم شدن نیست؟ جدا رو چه حسابی این حرفو زدی؟ :دی

میشه داستان هیلو رو برام شرح بدی؟:-/

یکی بود یکی نبود ! غیر از خدا هیشکی نبود ! فورانرز ها هم نبودن ! اما بعد که فورانرز ها اومدن و رفتن، یه قوطی حلبی سبز رنگ متحرک هم اومد با یمشت قورباغه جنگید و یه حلقه رو ترکوند ! قصه ما به سر رسید اما این قوطی سبزه به خونش نرسید رفت خونه مردم ! قسمت 4ـمش هم تو یه جای دیگس ! خوب بید ؟ ;;)

مورچه چیه که کله پاچش چی باشه خداوکیل ؟ :دی نمی گم هیلو بده ولی داستانش اصلا در حد ِ فیلم شدن نیست ! کاشکی یه فیلم خفن از بایوشاک میساختن :(

حیف که GIF قشنگ ندارم وگرنه یه دونه ردیفش رو واست میگذاشتم >:d< :biggrin1:

:دی
lwz3k058aqfeioapgnv1.gif

خدایی فرهود خجالت نکشیدی این حرف را زدی ؟! اخه مرد حسابی بعضا یه حرفایی میزنی ادم دوست داره سرش را بکوبه دیوار هیلو با این داستان غنیش و بزرگش میگی فیلم نمیشه ساخت ؟!! پسر حداقل 10 تا فیلم میشه از این عظمت داستانیش ساخت !

جای اینکه اسکورسیزی رو بیارن , این پیرمرد داغونو آوردن ؟!
البته بهشون حق میدم از جهاتی چون اگه اسکورسیزی میشد کارگردان , 100 % Dicaprio میشد مستر چیف ! :d ( نمیدونم این اسکورسیزی چه رابطه ای با لئو داره ... :d )
اسکورسیزی ؟! :d کلا تم فیلم هاش به تنها چیزی که نمیخوره هیلو هست :d

مگان فاکس رو هم بزارن جای کورتانا :-".
فیلم خوبی میشه ها.
:|

مورچه چیه که کله پاچش چی باشه خداوکیل ؟ :biggrin1: نمی گم هیلو بده ولی داستانش اصلا در حد ِ فیلم شدن نیست ! کاشکی یه فیلم خفن از بایوشاک میساختن :(
استاد اگر فقط 10 صفحه از یکی از کتاب های هیلو رو خوندی و فهمیدی داستانش چیه ، من گیم رو میبوسم میذارم کنار ، میرم از Ios رو PC استفاده میکنم دیگه هم تو Bing سرچ نمیکنم ، موبایلمم میکنم اندروید :d

در ضمن You Failed اینم خدمت شما با نهایت احترام فرهود جان :d :

34428684392046470373.jpg

آخرین ویرایش:
مورچه چیه که کله پاچش چی باشه خداوکیل ؟ :biggrin1: نمی گم هیلو بده ولی داستانش اصلا در حد ِ فیلم شدن نیست ! کاشکی یه فیلم خفن از بایوشاک میساختن :(

من نظرم اینه تو یک مدت یا پست نده یا برو سراغ همون بازی محبوبت
من اصلآ هیلو باز نبودم ولی وقتی ریچو بازی کردم فهمیدم این سری چی هست که رفتم سراغ قسمت های قبلیش ...
بازی کن نظر بده .... یا اگه چیزی نمیدونی خودتو مسخره خاص و عام نکن

آخیش همه راحت شدن ، چنته بدم خدمتتون رفقا ؟ :دی
بله هیلو داستانش در سطح ِ یه بازی FPS عالیه ، برای فیلم شدن خوب نیست . ترجیح میدم فیلم چیپ تولید نشه از هیلو چون داستانش به درد فیلم نمی خوره .

مهم نیست چی فکر می کنی ، هر چی دوست داری فک کن ، فقط اونا رو نبند به من اوکی ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or