شایعه فیلم Halo در سال 2012 با مشارکت اسپیلبرگ!

Dreadlord

کاربر سایت
halo-4-2.jpg

بر اساس Press Kitـی که به دست سایت فرانسوی Halo.fr رسیده، به روشنی از فیلم هیلو برای سال 2012 خبر داده شده است.

در پایین این Press Kit فرانسوی که برای کتاب Halo: Cryptum منتشر شده صراحتا نوشته شده است:

"یک فیلم اقتباسی در سال 2012 برنامه ریزی شده است. این فیلم توسط دو غول دنیای سینما یعنی استیون اسپیلبرگ و کمپانی Dreamworks ساخته خواهد شد."

این بار اول نیست که اسپیلبرگ و Dreamworks در ساخت فیلمی از هیلو نام برده شدند، اکتبر سال پیش نیز شایعه ای از ساخته شدن فیلمی از هیلو توسط این کمپانی، بر اساس رمان های آن به گوش می رسید.

ساخت فیلم هیلو از سال 2006 بر سر زبان هاست، زمانی که پیتر جکسون به آن علاقه نشان داد و البته بعدا به دلایل نامعلوم متوقف شد.

Spielberg تو سال 2012 خیلی سرش شلوغه که 4/5 کار تو این سال داره از executive producer گرفته تا producer این کی وقت میکنه ?!!!! :d

ای خدا میشه بالاخره فیلمش بسازند ما که بشدت تو حسرتش موندیم
ولی کلا یا اسپیلبرگ یا جکسون هیچ کسی دیگه نباید فیلمش بسازه البته بیشتر دوست دارم پیتر جکسون بسازه ولی اسپیلبرگ هم بسازه عالیه ولی 2012 یکم زود نیست؟:d

اول که عنوان رو خوندم اصلا دوس نداشتم برای هیلو فیلم بسازن ولی وقتی اسمه اسپیلبرگ اومد به ترتیب اینجوری شدم /:) :(( :( :| :-s :) :d #:-s
ولی پیتر جکسونم بیاد تنگش فیلم عالی میشه :d
ولی کلا دوس دارم هیلو یه بلزی بمونه فقط

اَه اَه اَه اسپیلبرگ :-&
اصلا خوشم نمیاد از فیلماش ! ترو خدا بدن دَس یکی دیگه ...:|
شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه اسپیلبرگ نسازه اسپیلبرگ تو ساخت فیلم ها تخیلی بهترین هست
الان کلا 2گزینه نباید بیشتر کارگردان هابیت باشند یا اسپیلبرگ یاجکسون غیر از این 2 عمرا دلم نمیخواد کسی بسازه هرچند آدمی که باشه هست ولی این 2نفر چون خودشون عاشق بازی هستند روشون میشه حساب ویژه باز کرد :d

اسپیلبرگ فعلا تو کارگردانی کم کاره و بیشتر تهیه کننده ی میکنه.پیتر جکسون هم که داره هابیت رو میسازه.به احتمال زیاد اسپیلبرگ تهیه کنندست و یه کارگردان دیگه میاره

کارگردان باشه یه چیزی، تهیه کننده باشه اخرش میشه ترنسفورمرز.
فریدون همچین میگی Transformers که ... ! :دی درسته سری فیلم های درپیتی هست ولی اگه یه فیلم - بازی شبیه Transformers بشه باید جشن بگیریم ! :دی

فریدون همچین میگی Transformers که ... ! :دی درسته سری فیلم های درپیتی هست ولی اگه یه فیلم - بازی شبیه Transformers بشه باید جشن بگیریم ! :دی
سلام آریا :دی
دوست دارم فیلم ـه بازیه مورد علاقه م شبیه District 9 بشه تا Trans-Goddamn-formers استاد بــِی :دی.

جای اینکه اسکورسیزی رو بیارن , این پیرمرد داغونو آوردن ؟!
البته بهشون حق میدم از جهاتی چون اگه اسکورسیزی میشد کارگردان , 100 % Dicaprio میشد مستر چیف ! :d ( نمیدونم این اسکورسیزی چه رابطه ای با لئو داره ... :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or