فیلم God Of War داستانی اصیل همانند Batman Begins خواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
فیلم God of War همچنان در دست ساخت و هنوز کنسل نشده است. یا این حال نویسندگان فیلم نامه، Marcus Dunstan و Patrick Melton اظهار داشته اند که فیلم نامه هنوز به مقدار زیادی بازنگری و کار احتیاج دارد.
آن ها همچنین اعلام کردند که این فیلم داستانی ریشه دار و اصلی همانند فیلم Batman Begins کریستوفر نولان خواهد داشت.

Kratos-600x170.jpg

در مصاحبه ای با IGN، آقای Dunstan گفت که فیلم نامه ابتدایی God of War خوب بود و به مقداری کار نیاز داشت:
تنها مشکل این بود که این فیلم نامه قبل از فیلم هایی هم چون Clash of the Titans ,Wrath of the Titans ,300 و Immortals نوشته شده بود و آن فیلم ها تا حدی از داستان GOW الهام گرفته بودند.
این تا حدی قدیمی به نظر می رسید، بنابراین ما میخواستیم که این را متمایز از آن فیلم ها نشان دهیم.
اما جای هیچ گونه نگرانی نیست چرا که این از ابتدا به عنوان یک داستان اصلی نوشته شده است و به تمرکز بر روی Kratos قبل از انتقام خونینش خواهد پرداخت. اما در نهایت او به همان جانور وحشی و تندخویی که همه ما می شناسیم و دوست داریم تبدیل خواهد شد.

Dunstan ادامه داد:
مثل همان راهی که کریستوفر نولان با Batman Begins آغاز کرد، ما نیز قصد داریم همین مورد را در مورد کریتوس اجرا کنیم، پس وقتی که ما با او دیدار می کنیم - مانند همان کاری که آن ها جدیدترین بازی سری می کنند که به نوعی prequel به عنوان اصلی حساب می شود - ما او را پیش از تبدیل شدن به Ghost of Sparta (روح اسپارتا) خواهیم دید، که او تنها یک سرباز اسپارتان است و خانواده و بچه دارد.
آقای Melton در مورد تبدیل شدن کریتوس به هیولایی که ما می شناسیم گفت:
در بازی حمله ای از جانب بربرها و در خواست کریتوس از Ares برای کمک به او وجود دارد. در حقیقت، این قرار است اولین Act Break (یکی از مهم ترین بخش های متن نمایشنامه) ما باشد. قبل از آن، او یک انسان فانی است و خانواده ای دارد.
Melton همچنین افزود:
ما قرار است که در مورد او بدانیم و بفهمیم که او چگونه عمل می کند. پس این به طور بالقوه 30 دقیقه برای ساخت شخصیت او زمان می برد به طوری که وقتی او به Ghost of Sparta تبدیل می شود، ما او را به عنوان یک انسان می شناسیم و سفری که قرار است در پیش گیرد را می دانیم.
ما سرمایه گذاری عاطفی در مورد این فیلم کرده ایم به طوری که بتواند فراتر از فقط یک فیلم ظاهر شود.

منبع

آقا کیانوش،فیلم tomb raider بد بود؟؟؟؟یا بازیه آنجلینا جولی ضعیف بود؟؟؟؟ اصلا شوخیشم جالب نیست!!!! از این بهتر نمیشد این دو قسمت فیلم رو از رو بازی بسازن. :d

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 AM ارسال شده بود ----------

البته یاد آور بشم آنجلینا جولی تو همه ی فیلماش 5out of 5 هست.:x

برین نقد ها رو بخونین دو تا از ضعیف ترین کارهای آنجلینا جولی بودن (حرف من نیست نقد هاش این رو میگه) وگرنه به نظر من بعد از سایلنت هیل بهترین فیلمی بوده که تونسته حال و هوای بازی رو به فیلم بیاره (اصلا فیلم خوبی نبوده ولی بین فیلم های دیگه که از روی بازی ساخته شده بودن بهترین بوده)

برین نقد ها رو بخونین دو تا از ضعیف ترین کارهای آنجلینا جولی بودن (حرف من نیست نقد هاش این رو میگه) وگرنه به نظر من بعد از سایلنت هیل بهترین فیلمی بوده که تونسته حال و هوای بازی رو به فیلم بیاره (اصلا فیلم خوبی نبوده ولی بین فیلم های دیگه که از روی بازی ساخته شده بودن بهترین بوده)

بابا نقد رو بریز دور. ببین دل خودت چی میگه!!!! :)

به نظر من فیلمی که از روی بازی ساخته میشه باید یه کار بلد اون رو کارگردانی کنه نه یه کارگردان تازه به دوران رسیده!
مثلا شما سری ایندیانا جونز رو ببینید که مال 20-30 سال پیشه .. این سری به شدت قابلیت تبدیل به گیم رو داشت و خود بازی ایندیانا جونز هم بسیار موفق ظاهر شد و شخصیت تامب رایدر هم نسخه مونث ایندیانا است و سری آنچارتد هم وام گرفته از این فیلمه ... حتی قیافه نیتان دریک و خصوصیات شخصیتیش هم بسیار شبیهه به ایندیانا ... کارگردان این فیلم کی بود؟! استیون اسپیلبرگ کبیر.
به نظر من عکس این هم میتونه موفق ظاهر بشه ... فقط باید روش کار کنند و فقط به خاطر گیشه و مسائل مالی نباشه که متاسفانه الان دقیقا به همین خاطر فیلم ها از رو بازی ساخته میشن ...
فیلم قالبش بالکل فرق می کنه و کسی که این کار رو انجام میده باید قالب سینماییش رو بشناسه ...
به نظر من یکی از بهترین گزینه ها برای کارگردانی خدای جنگ زک اسنایدر هست و معتقدم میتونه این کار رو به بهترین نحو انجام بده چون قالب این نوع کار رو میشناسه و ثابت کرده ... نمونش هم فیلم 300! فیلم 300 درسته سرتاسر دروغ و توهین به ایرانیا بود ولی یک لحظه اون موجودات وحشی توی فیلم رو تصور کنید که ایرانی نیستن! فیلم در نوع خودش به شدت وفادار به کمیکش بود و خیلی خوش ساخت هم بود ... فیلم واچمنش هم که یه شاهکار کامل بود و حتی اون رو بهتر از مردان ایکس می دونم ...
در مورد بازیگر هم خدایی من وقتی عکسای کریتوس رو توی خدای جنگ 3 میدیدم می گفتم 100% قیافش رو از روی بیل گلدبرگ ساختن!
گلدبرگ خودش بازیگر هم هست و سنشم می خوره به کریتوس و بدن واقعا درستی هم داره ... اون وحشی گری رو هم کاملا تو قیافش داره و تو کشتی هاش هم خیلی خشن مبارزه می کرد ... به نظرم مناسبه برا این نقش ...
از یه طرفی هم تو این یک ساله اخیر دو فیلم آشغال نظیر Clash of Titans و Warth of Titans ساخته شدن که تا حدودی نزدیک به داستان خدای جنگ بودن که هم آدم رو نگران می کنه که نشه باز فیلم مثل اینا در بیاد و از طرفی هم امیدوار که شاید نقاط ضعف این دو فیلم رو بشناسن و تو خود فیلم خدای جنگ پیاده نکنند!
ولی در کل امیدی ندارم که فیلمش خیلی خیلی موفق بشه! اونم در صورت ساخته شدن!

آقا کیانوش،فیلم tomb raider بد بود؟؟؟؟یا بازیه آنجلینا جولی ضعیف بود؟؟؟؟ اصلا شوخیشم جالب نیست!!!! از این بهتر نمیشد این دو قسمت فیلم رو از رو بازی بسازن. :d

بد که نبود، افتضاح بود! یکی از بدترین افتباص های سینمایی به همراه مزخرف ترین بازی آنجلینا جوبی! تازه نکته خوبش بازی مزخرف آنجلینا بود! طراحی صحنه، داغون! فیلنامه، داغون! کارگردانی، فاجعه! کلا فیلمای سوپر اشغالی بودن! فقط برای کسایی خوب بودن که اصلا نمیدونن TRچی هست و به شدت تو کف خانوم جولی هم تشریف دارن!

به نظرم جرارد بوتلر رو بیارن پروارش کنن گنده شه خدایی فیت نقش کریتوسه...
هنوز نحوه ی دیالوگ گفتناش توی 300 یادم نمیره خیلی مردونه و غیرتی دیالوگ هاشو میگفت...
Gerard-Butler-en-300.jpg

gerard_butler_film_300-4e60bb921f2de.jpg

بد که نبود، افتضاح بود! یکی از بدترین افتباص های سینمایی به همراه مزخرف ترین بازی آنجلینا جوبی! تازه نکته خوبش بازی مزخرف آنجلینا بود! طراحی صحنه، داغون! فیلنامه، داغون! کارگردانی، فاجعه! کلا فیلمای سوپر اشغالی بودن! فقط برای کسایی خوب بودن که اصلا نمیدونن TRچی هست و به شدت تو کف خانوم جولی هم تشریف دارن!
منظورت جولی هست دیگه؟؟؟بله بله.اصلا من اشتباه میکنم.این جا همه خودشون یه پا کارگردانن و طراح صحنه و فیلمنامه نویس و .... و TR دان.ما هم تو کف خانوم جولی.
حالا ما که تو کف ایشون میمونیم و بر عقیده ی خودمون هم هستیم،ولی در کل این رو بدونید که همه چیز به نظر افراد بستگی داره.ممکنه یک فیلم در نظر بنده بهترین فیلم باشه ولی از نظر کس دیگه افتضاح. پس منم نظرم رو میگم: به نظر من فیلم های TR از بازی هاش خیلی خیلی بیشتر حال میدن و بهترن.
راستی شما که میگی بازیه آنجلینا تو فیلم مزخرفه بگو کی باید بازی میکرد !!!!!! یا چجور بازی میکرد که خوب میشد!!!!!

به نظرم جرارد بوتلر رو بیارن پروارش کنن گنده شه خدایی فیت نقش کریتوسه...
هنوز نحوه ی دیالوگ گفتناش توی 300 یادم نمیره خیلی مردونه و غیرتی دیالوگ هاشو میگفت...
Gerard-Butler-en-300.jpg

gerard_butler_film_300-4e60bb921f2de.jpg
دوستان بیاین بی خیاله این فیلم فاجعه بشین چرا انقدر راحت در موردش صحبت میکنید و تعریف میکنید. فیلمی که با تاریخ در تناقضه و افتضاحی در نوع خودشه ارزش تعریف کردن نداره.
هرچند همچین اتفاقی افتاده ولی اغراق بی حد و حصری که در این فیلم شده رو نباید به راحتی ازش بگذرید. نشون دادن ایرانی ها به اون وضعیت و ... . نمیخوام تعصبی صحبت کنم ولی این فیلم واقعا افتضاح بود.
به شخصه اگر این جرارد باتلر نقش کریتوس رو بازی کنه فیلم رو میزارم کنار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or