فیلم God Of War داستانی اصیل همانند Batman Begins خواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
فیلم God of War همچنان در دست ساخت و هنوز کنسل نشده است. یا این حال نویسندگان فیلم نامه، Marcus Dunstan و Patrick Melton اظهار داشته اند که فیلم نامه هنوز به مقدار زیادی بازنگری و کار احتیاج دارد.
آن ها همچنین اعلام کردند که این فیلم داستانی ریشه دار و اصلی همانند فیلم Batman Begins کریستوفر نولان خواهد داشت.

Kratos-600x170.jpg

در مصاحبه ای با IGN، آقای Dunstan گفت که فیلم نامه ابتدایی God of War خوب بود و به مقداری کار نیاز داشت:
تنها مشکل این بود که این فیلم نامه قبل از فیلم هایی هم چون Clash of the Titans ,Wrath of the Titans ,300 و Immortals نوشته شده بود و آن فیلم ها تا حدی از داستان GOW الهام گرفته بودند.
این تا حدی قدیمی به نظر می رسید، بنابراین ما میخواستیم که این را متمایز از آن فیلم ها نشان دهیم.
اما جای هیچ گونه نگرانی نیست چرا که این از ابتدا به عنوان یک داستان اصلی نوشته شده است و به تمرکز بر روی Kratos قبل از انتقام خونینش خواهد پرداخت. اما در نهایت او به همان جانور وحشی و تندخویی که همه ما می شناسیم و دوست داریم تبدیل خواهد شد.

Dunstan ادامه داد:
مثل همان راهی که کریستوفر نولان با Batman Begins آغاز کرد، ما نیز قصد داریم همین مورد را در مورد کریتوس اجرا کنیم، پس وقتی که ما با او دیدار می کنیم - مانند همان کاری که آن ها جدیدترین بازی سری می کنند که به نوعی prequel به عنوان اصلی حساب می شود - ما او را پیش از تبدیل شدن به Ghost of Sparta (روح اسپارتا) خواهیم دید، که او تنها یک سرباز اسپارتان است و خانواده و بچه دارد.
آقای Melton در مورد تبدیل شدن کریتوس به هیولایی که ما می شناسیم گفت:
در بازی حمله ای از جانب بربرها و در خواست کریتوس از Ares برای کمک به او وجود دارد. در حقیقت، این قرار است اولین Act Break (یکی از مهم ترین بخش های متن نمایشنامه) ما باشد. قبل از آن، او یک انسان فانی است و خانواده ای دارد.
Melton همچنین افزود:
ما قرار است که در مورد او بدانیم و بفهمیم که او چگونه عمل می کند. پس این به طور بالقوه 30 دقیقه برای ساخت شخصیت او زمان می برد به طوری که وقتی او به Ghost of Sparta تبدیل می شود، ما او را به عنوان یک انسان می شناسیم و سفری که قرار است در پیش گیرد را می دانیم.
ما سرمایه گذاری عاطفی در مورد این فیلم کرده ایم به طوری که بتواند فراتر از فقط یک فیلم ظاهر شود.

منبع

منظور خبر رو درست متوجه نشدید. منظور از Origin این بوده که داستان این فیلم مثل Batman Begins راجب سرآغاز داستان Kratos خواهد بود. نه اینکه داستانش اصیل ـه!
تو متن خبر هم گفتم که از ریشه شروع میشه منتها متن خبر رو بد انتخاب کردم

هیتمن ؟
سایلنت هیل ؟
رزیدنت ایول ؟
جدا RE و Hitman فیلم هاشون خوب بودن؟؟؟!!! یا شما تاحالا این دو عنوان رو بازی نکردی (که مطمئنم بازی کردی) یا خیلی توقعت از فیلم ها پایین بود. RE درسته یه فیلم اکشن خوب بود ولی بدتر از اون نمیتونستن گند بزنن به سری RE. اصلا کریس رو توی Afterlife دیدی؟ Wentworth Miller گند زد به شخصیت کریس. یا جیل، یا آدا توی فیلم آخر، یا کلیر یا (لازمه ادامه بدم؟).
توی Hitman هم از این مزخرف تر نمی شد تصور کرد که Agent 47 رو Timothy Olyphant بازی کنه!!! بابا یکی به این کارگردان های احمق نمیگه یه بار یه مرحله از بازی ها رو برین بعد از روی این بازی فیلم بسازین. تمام باحالی 47 اینه که یه آدم بی روح، بی احساسات و خشکه. بعد بیان و Olga Kurylenko بزارن توی فیلم که یکم رمانتیک بشه و ...:-s آخر دیگه این گریه ی گیمر ها هم درمیاد.
تازه با این حساب فیلم هایی مثل Tomb Raider و مکس پین هم عالی بودن دیگه.
تنها فیلمی که از روی بازی درست شد واقعا جو بازی رو داشت و فیلم خوبی هم بود، همین سایلنت هیل هست که به اندازه ی یه بازی به آدم حال میداد (البته الآن که بیشتر از نسخه های جدید SH هم حال میده) و فیلم جدیدشم به نظر خیلی توپ میاد.
بازی هایی مثل Max Payne، God of War، Metal Gear و ... که فضا و جو خاصی دارن یا نباید فیلم شون رو ساخت یا باید با دقت زیاد و وسواس بالا فیلم رو درست کرد (البته به نظر من بهترین راه ساخت یه CGI Movie درست و حسابی مثل Tekken Vengeance یا Resident Evil Damnaiton هست).

این همه حدس می زنین آخر می بینین The Rock شده بازیگر نقش اصلی :))

این بهتره بال پروانه به خودش ببنده باله اجرا کنه :| تا الان هر چی فیلم ازش دیدم خوشم نیومده

دوستان فیلمی داریم که از روی بازی ساخته شده و چیزه خوبی هم در اومده باشه ؟!

داریم؟!

واقعا یکی از بهترین خبرهایی بود که خوندم . ساخت فیلم god of war با اون داستان غنی ای که داره میتونه همه بیننده ها و طرفداران رومیخکوب کنه ، البته با جلوه های ویژه سینمایی .

kiansafa
اونارو مثال زدم چون توی سینما فیلم های موفقی هستند !!
اصلا ربطی به این حرفا نداره که شبیه گیم نیست یا صرفا داستانش مثل گیمش نیست !! یا کریس توی فیلم رزیدنت ایول چطوریه !!
دوستمون هم گفت فیلم موفق از روی بازی چی ساخته شده تا حالا !!!!
اگر قراره فیلم ساخته شده همون بازی باشه که .... شمارو به خدای یکتا میسپارم :laughing:

آره آقا جان داریم :دی سایلنت هیل واقعا خوب بود. میشه گفت تنها فیلم خوبیه که از رو بازی ساختن. حتما ببین.

دیدم باو انقدر هم شوت نیستم تو فیلم دیدن:d، گفتم حتما چنتاس اینم بینشون میگید! یعنی واقعا همین یه دونه خوب بوده؟! :|

koorosh sh

گیر نده دیگه :d فکر کنم منظورت تو سینما موفق بوده گیشه بوده وگرنه چیزه خاصی برای اینکه بگیم موفق نداشت! خب وقتی فیلم از روی بازی ساخته میشه باید به اون وفادار باشه نه اینکه یه کچل بزارن بگن این ماموره 47ـه بقیشم هرچی خواستن! رزیدنت اویل رو نمیدونم چون فن بازیش نیستم ولی خدایی فیلم هیتمن در بهترین حالت و دیدگاه هیچ چیزه خاصی نداشت (خودونی بخوام بگم چرت و *&%^...:d) "دوستام گفتن نبینش ها خریت کردم :|"

kiansafa
اونارو مثال زدم چون توی سینما فیلم های موفقی هستند !!
اصلا ربطی به این حرفا نداره که شبیه گیم نیست یا صرفا داستانش مثل گیمش نیست !! یا کریس توی فیلم رزیدنت ایول چطوریه !!
دوستمون هم گفت فیلم موفق از روی بازی چی ساخته شده تا حالا !!!!
اگر قراره فیلم ساخته شده همون بازی باشه که .... شمارو به خدای یکتا میسپارم :laughing:

درسته، فیلم و بازی یکی نیستن و اگه بخوان مثل بازی بسازن که میرن یه نسخه ی دیگه از بازی رو میسازن به جای اینکه فیلم درست کنن. اصلا ساخت فیلم برای جذب مخاطب سینما هست و آشنا کردم اونا با یه فرنچایز. ولی به نظر من فیلمی که از روی یه فرنچایز بسیار موفق بسازن باید 2 خصوصیت داشته باشه:
1) به فرنچایز وفادار باشه (نیان مثل RE کلا همه چیز رو عوض کنن و یه فیلم درجه B بسازن)
2) در حد و اندازه ی فرنچایز خوش ساخت، با ارزش و موفق باشه.

قسمت اول رو که توضیح دادم (مگه اینکه شما بگی فیلم و بازی اصلا لازم نیست به هم ربط داشته باشن که در اون صورت اصلا نباید یه اسم هم باشن و استفاده از اسم یه فرنچایز برای یه فیلم کاملا متفاوت فقط خر کردن مخاطب (شرمنده بابت استفاده از خر کردن) و سو استفاده و خیانت فرنچایز برای استفاده از اسم اون برای فروش بیشتره)
قسمت دوم هم منظورم اینه که نیان یه ابر شخصیت مثل مکس پین و لارا کرفت رو بردارن با بازی ضعیف بازیگرها (درسته که مارک والبرگ و آنجلینا جولی از بهترین بازیگرهای حال حاضر هالیوودن ولی هرجایی که درباره ی فیلم های لارا کرفت و به خصوص مکس پین نقدی باشه نوشته که صعیف ترین بازی های تاریخ بازیگرشون رو توی این فیلم ها انجام دادن) نابود کنن. به هر حال هر شخصیتی و کاراکتری ارزش و جایگاه خاصی بین مردم داره و از بین بردن اون جایگاه گناه کبیره ست.
فیلم های که از روی بازی ها میسازن (بازم میگن سایلنت هیل به کنار که از بازی های آخر سری هم بهتر بوده) فقط برای فروش بوده و هیچ ارزشی (هنری، تکنیکی، محبوبیت و ...) ندارن.
برای اینکه روشن کنم منظورم چیه: امسال دو فیلم The Avengers و The Dark Knight Rises اومد که فروش Avengers خیلی خیلی بهتر از TDKR بود ولی اصلا ارزش و کیفیت و زیبایی TDKR رو نداشت و این رو میشه از متا و ریتش توی IMDb دید.
حالا شما باز فکر کنین من میگم بازی و فیلم یه چیزن. حالا از بحثم دور شدیم و فکر کنم ساخت یه فیلم از GoW همین کار رو با این فرنچایز میکنه و چون Sony Pictures (یا هر شرکتی که بخواد فیلم رو بسازه) فروش بیشتر بکنه یه فیلم با جلوه های ویژه ی خفنگ ولی از لحاظ ارزش در حد Clash of Titans و Wrath of Titans و John Carter بسازه (بلای RE و MP و TR و ... سرش بیاد) و هیچ ارزشی برای ریشه های این بازی و داستان و ... قایل نشه (این همه جرف هم فقط برای هایپ کردن مخاطب باشه و بخوان فروش فیلم رو بیشتر کنن)

درسته، فیلم و بازی یکی نیستن و اگه بخوان مثل بازی بسازن که میرن یه نسخه ی دیگه از بازی رو میسازن به جای اینکه فیلم درست کنن. اصلا ساخت فیلم برای جذب مخاطب سینما هست و آشنا کردم اونا با یه فرنچایز. ولی به نظر من فیلمی که از روی یه فرنچایز بسیار موفق بسازن باید 2 خصوصیت داشته باشه:
1) به فرنچایز وفادار باشه (نیان مثل RE کلا همه چیز رو عوض کنن و یه فیلم درجه B بسازن)
2) در حد و اندازه ی فرنچایز خوش ساخت، با ارزش و موفق باشه.

قسمت اول رو که توضیح دادم (مگه اینکه شما بگی فیلم و بازی اصلا لازم نیست به هم ربط داشته باشن که در اون صورت اصلا نباید یه اسم هم باشن و استفاده از اسم یه فرنچایز برای یه فیلم کاملا متفاوت فقط خر کردن مخاطب (شرمنده بابت استفاده از خر کردن) و سو استفاده و خیانت فرنچایز برای استفاده از اسم اون برای فروش بیشتره)
قسمت دوم هم منظورم اینه که نیان یه ابر شخصیت مثل مکس پین و لارا کرفت رو بردارن با بازی ضعیف بازیگرها (درسته که مارک والبرگ و آنجلینا جولی از بهترین بازیگرهای حال حاضر هالیوودن ولی هرجایی که درباره ی فیلم های لارا کرفت و به خصوص مکس پین نقدی باشه نوشته که صعیف ترین بازی های تاریخ بازیگرشون رو توی این فیلم ها انجام دادن) نابود کنن. به هر حال هر شخصیتی و کاراکتری ارزش و جایگاه خاصی بین مردم داره و از بین بردن اون جایگاه گناه کبیره ست.
فیلم های که از روی بازی ها میسازن (بازم میگن سایلنت هیل به کنار که از بازی های آخر سری هم بهتر بوده) فقط برای فروش بوده و هیچ ارزشی (هنری، تکنیکی، محبوبیت و ...) ندارن.
برای اینکه روشن کنم منظورم چیه: امسال دو فیلم The Avengers و The Dark Knight Rises اومد که فروش Avengers خیلی خیلی بهتر از TDKR بود ولی اصلا ارزش و کیفیت و زیبایی TDKR رو نداشت و این رو میشه از متا و ریتش توی IMDb دید.
حالا شما باز فکر کنین من میگم بازی و فیلم یه چیزن. حالا از بحثم دور شدیم و فکر کنم ساخت یه فیلم از GoW همین کار رو با این فرنچایز میکنه و چون Sony Pictures (یا هر شرکتی که بخواد فیلم رو بسازه) فروش بیشتر بکنه یه فیلم با جلوه های ویژه ی خفنگ ولی از لحاظ ارزش در حد Clash of Titans و Wrath of Titans و John Carter بسازه (بلای RE و MP و TR و ... سرش بیاد) و هیچ ارزشی برای ریشه های این بازی و داستان و ... قایل نشه (این همه جرف هم فقط برای هایپ کردن مخاطب باشه و بخوان فروش فیلم رو بیشتر کنن)

آقا کیانوش،فیلم tomb raider بد بود؟؟؟؟یا بازیه آنجلینا جولی ضعیف بود؟؟؟؟ اصلا شوخیشم جالب نیست!!!! از این بهتر نمیشد این دو قسمت فیلم رو از رو بازی بسازن. :d

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 AM ارسال شده بود ----------

البته یاد آور بشم آنجلینا جولی تو همه ی فیلماش 5out of 5 هست.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or