فیلم God Of War داستانی اصیل همانند Batman Begins خواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
فیلم God of War همچنان در دست ساخت و هنوز کنسل نشده است. یا این حال نویسندگان فیلم نامه، Marcus Dunstan و Patrick Melton اظهار داشته اند که فیلم نامه هنوز به مقدار زیادی بازنگری و کار احتیاج دارد.
آن ها همچنین اعلام کردند که این فیلم داستانی ریشه دار و اصلی همانند فیلم Batman Begins کریستوفر نولان خواهد داشت.

Kratos-600x170.jpg

در مصاحبه ای با IGN، آقای Dunstan گفت که فیلم نامه ابتدایی God of War خوب بود و به مقداری کار نیاز داشت:
تنها مشکل این بود که این فیلم نامه قبل از فیلم هایی هم چون Clash of the Titans ,Wrath of the Titans ,300 و Immortals نوشته شده بود و آن فیلم ها تا حدی از داستان GOW الهام گرفته بودند.
این تا حدی قدیمی به نظر می رسید، بنابراین ما میخواستیم که این را متمایز از آن فیلم ها نشان دهیم.
اما جای هیچ گونه نگرانی نیست چرا که این از ابتدا به عنوان یک داستان اصلی نوشته شده است و به تمرکز بر روی Kratos قبل از انتقام خونینش خواهد پرداخت. اما در نهایت او به همان جانور وحشی و تندخویی که همه ما می شناسیم و دوست داریم تبدیل خواهد شد.

Dunstan ادامه داد:
مثل همان راهی که کریستوفر نولان با Batman Begins آغاز کرد، ما نیز قصد داریم همین مورد را در مورد کریتوس اجرا کنیم، پس وقتی که ما با او دیدار می کنیم - مانند همان کاری که آن ها جدیدترین بازی سری می کنند که به نوعی prequel به عنوان اصلی حساب می شود - ما او را پیش از تبدیل شدن به Ghost of Sparta (روح اسپارتا) خواهیم دید، که او تنها یک سرباز اسپارتان است و خانواده و بچه دارد.
آقای Melton در مورد تبدیل شدن کریتوس به هیولایی که ما می شناسیم گفت:
در بازی حمله ای از جانب بربرها و در خواست کریتوس از Ares برای کمک به او وجود دارد. در حقیقت، این قرار است اولین Act Break (یکی از مهم ترین بخش های متن نمایشنامه) ما باشد. قبل از آن، او یک انسان فانی است و خانواده ای دارد.
Melton همچنین افزود:
ما قرار است که در مورد او بدانیم و بفهمیم که او چگونه عمل می کند. پس این به طور بالقوه 30 دقیقه برای ساخت شخصیت او زمان می برد به طوری که وقتی او به Ghost of Sparta تبدیل می شود، ما او را به عنوان یک انسان می شناسیم و سفری که قرار است در پیش گیرد را می دانیم.
ما سرمایه گذاری عاطفی در مورد این فیلم کرده ایم به طوری که بتواند فراتر از فقط یک فیلم ظاهر شود.

منبع

اصل کاری رو فراموش کردی !!
به نظرم بهترین بازیگر واسه این نقش:
vin-diesel-picture-1.jpg

---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

هیتمن ؟
سایلنت هیل ؟
رزیدنت ایول ؟

وین دیزل همون کمدی خانوادگی ها بیشتر بهش میخوره :d;;)

سایلنت هیل نه ولی هیتمن و re فیلمشون اشغال بود :d همینجور دوم و مورتال کمبت و مکس پین

فقط این ! :دی
tumblr_lmqxkorF3c1qze1fmo1_500.jpg

اصلآ اولین بار که این رو توی Game of Thrones دیدم یه دفعه حیرت کردم و گفتم Kratos چرا مو درآورده ! :دی
ولی کلآ فیلم GoW بد چیزی از آب درمیاد ! به نظرم سراغش نرن بهتره.

به نظر من بازیگر نقش کریتوس باید صورت و خصوصا فک و دماغش استخونی باشه نه مثل این کشتی کج کارا و وین دیزل گوشتی :دی

بعد این کشتی کج کارا مغز ندارن بدرد بازیگری همچین فیلمی نمیخورن. گند میخوره به فیلم :دی
هیتمن ؟
سایلنت هیل ؟
رزیدنت ایول ؟
فقط سایلنت هیل :دی

هیتمن که اصلا رکن اصلیش یعنی بازیگرش مال این حرفها نبود :دی برعکس خود هیتمن که قیافش خبیثه این یکی انگار مهربون بود :))

رزیدنت اویل هم که کلا دخلی به بازیش نداره :دی اونم از انتخاب بازیگر شاهکارشون :دی

فقط این ! :دی
tumblr_lmqxkorF3c1qze1fmo1_500.jpg

اصلآ اولین بار که این رو توی Game of Thrones دیدم یه دفعه حیرت کردم و گفتم Kratos چرا مو درآورده ! :دی
ولی کلآ فیلم GoW بد چیزی از آب درمیاد ! به نظرم سراغش نرن بهتره.
به نظر منم jason moma بهترین گزینه برا نقش کریتوسه . هم از نظر هیکل هم از نظر ابهت .

---------- نوشته در 03:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

اخه اریا این هیکلش به Kratosمی خوره:d
اره . هیکلش که بد جور به کریتوس میخوره .

بازی هایی که از رویشان فیلم می سازند بدک نمی شه ولی فیلم هایی که از رویشان بازی می سازند افتضاح می شه.....بنظرم امیدی به این فیلم هست.

یا من نمیگیرم، یا اینکه طرف اشتباه نوشته، یا یک درصد طرف انقدر از مرحله پرت بوده!!
دقیقا یه همچین واکنشی نسبت به اون جمله داشتم :دی

اصل کاری رو فراموش کردی !!
به نظرم بهترین بازیگر واسه این نقش:
اتفاقا یه نظرم یه خبرایی هست در این رابطه. همین چند وقت پیش وین دیزل یه عکس از خودش گذاشت توی صفحه فیس بوکش که خودش رو مثل کریتوس رنگ کرده بود. واقعا من خودم تعجب کردم که جریان چیه اما از اونجایی که وین دیزل خیلی تو کار لو دادن اطلاعات مهارت داره احتمالا خودش نقش کریتوس رو بازی کنه. حتی قبلا هم فیلم سوم ریدیک همینجوری الکی الکی توسط خود وین دیزل لو رفت :دی

من تازه فهمیدم دارن فیلم gowرومیسازن.
نگران نباشین ازترس گریتوس هم که شده فیلم روخوب میسازن وگرنه گریتوس بلای بدترازخدایان روسرشون میاره!

Attachments

• dave-batista.jpg
    dave-batista.jpg
    135 KB · مشاهده: 17
  • gd.jpg
    gd.jpg
    10.3 KB · مشاهده: 13
منظور خبر رو درست متوجه نشدید. منظور از Origin این بوده که داستان این فیلم مثل Batman Begins راجب سرآغاز داستان Kratos خواهد بود. نه اینکه داستانش اصیل ـه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or