فیلم Fatality های بازی Mortal Kombat 9

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
fatality_logo.gif

درود .

سری بازهای مورتال کامبت یکی از پر طرفدار ترین بازیها در سبک مبارزه ای می باشد . یکی از دلایل زیبا بودن این بازی FATALITY های زیبا ان میباشد . پس از معرفی سری جدید MK 2011 فیلمی از فاتالیتی های بازی نیز منتشر شد که در این فیلم شما شاهد زدن دو Fatality از سایرکس ، sub zero ، ملینا و scorpion و nightwolf و سکتور میباشید برخی از این فاتالیتی ها در سری های قبلی این بازی وجود داشت. بر فرض مثال فاتالیتی اول سایرکس همان پرتاب کردن تور ، بار دیگر نیز در این بازی وجود دارد. شما فیلم مورد نظر را میتوانید در زیر ببینید و به همراه تصویرهای گرفته شد از این فیلم توسط خودم .

Mortal Kombat 9 2011 Fatality TR

تصاویر . :
44uafpj2xex37cvp794.jpg

lyhs65vznxjdg2ag8ff6.jpg

esrz164bacozuq78vh.jpg

6givuit13wjigjcowgpy.jpg

78089761562778389200.jpg

دوستان اون کارهاییکه با خود محیط میشد انجام داد مثل پرت کردن تو اسید یا چسبوندن به سقف تیغ دار یا ... هم هست تو بازی ؟؟؟ چیزی گفتن؟؟؟ البته یک دوتاش رو دیدم(کله طرف رو میگیریم به قطار و بعد پرتش میکنه یا با ضربه پرتش میکنه پایین و میفته رو تیغه ها)
مترو رو که خودتون اشاره کردید، توی تریلرها The Pit رو هم نشون دادن و توی دمویی که پس فردا میاد هم هست!
اسید رو مطمئن نیستم ولی احتمالا باشه! (یادم نمیاد تو تریلراش بود یا نه :d ) در کل احتمالا چندتا از محیط ها این حرکات رو داشته باشند!

• Like
Reactions: Bayonetta
hara kiuri . :d:d
آقا چرا سانسور میکنی :d
Hara Kiri :dاون u اضافس :d
-----------
یه نکته ای که هست sub-zero تا حالا 4 تا فیتالیتی زده ؟! توی همین فیلم هم معلومه :
اولی بعد از اونجایی که رپتایل اسید میریزه تو دهن نایت ولف, که اونجا ساب قلب ملب رپتایل رو میکشه بیرون
دومی بعد از اینکه اسکور نایت ولف رو قاچ میکنه , بعدش تصویر فقط روی رپتایله که یخ میزنه بعد یه چند ثانیه بعد ترکیدنش رو هم نشون میده(بعد از اینکه خود ساب توسط کونگ لاو نصف میشه)
سومی هم که تابلو نشون میده که ساب , اسکور رو از کمر نصف میکنه و از تو یخ در میاره
چهارمی هم اونی که ساب گردن کیج رو با ستون فقرات در میاره !
مگه بازی چند تا فیتالیتی داره ؟! :d
-----------------
-----------------
بازی بالای 60 تا فتالیتی داره
http://playfront.de/mortal-kombat-mi...60-fatalities/
--
خیلی خوشحال میشیم بیبی لیتی یا انیمالیتی هم بزارن توی بازی:d
سوالمو اشتباه گفتم :d می خواستم بگم هر شخصیت بازی چند تا فیتالیتی داره ؟ :d نمی دونم چرا نوشتم بازی چند تا داره :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
سابولیک ! :d (از دیشب که تریلر رو با نمایش gdc رو دیدم این شکلی خوشحال میزنم :p)
ولی فک کنم یکی از موفق reboot هارو می خوایم تجربه کنیم! (حالا هی بگید dmc نباید reboot می شد:d )

به به عجب چیزی شده لامصصصصصب!!!
(یاد آرماگدون بخیر انقدر یارو رو موقع فیالیتی میزدم که 11 اسکلت اون بالا میزد!!!)
(این بود رمزاش (آوخی:دی)عقب عقب جلو جلو(=))))امیدوارم خاطره خوب مورتال کامبت های اولییه دوباره تکرار شه!

البته این ویدئو رو خیلی وقت بوده یه بابایی تو Yo.uTube گذاشته بود بعد هی فیتالیتی جدید میومد آپدیت میشد :d
آهنگ ویدئوش خیلی حال کردم یاد فیلمش افتادم که گورو خمیری بود ! =))

بعد طبق تحقیقاتی که من کردم ! او فیتالیتی Sub-zero که گردن یارو رو میکنه رو احتمالا نمیبینیم چون اون کلسیک هستش و فقط با Pre-Order با لباس Retro ایشون و یه Location آزاد میشه ( یه کد میدن بهت اگه pre-order کنی تا دانلودش کنی ) :( و یکی از فیتالیتی های اسکورپیون هم همینطور ! =((گفتن فیتالیتی Toastyیش ( همونی که ماسکشو بر میداره یارو رو آتیش میزنه ) تایید شده ......... ولی حالا کدوم اینا رو مد نظر فیتالیتی کلاسیک بگیرن و با Pre-orderیش کنن خدا میدونه ! :((......... خداکنه Toastyیه نباشه چون شمشیر خالی کمتر حال میده تا آتیش ! :d

حالا یکم خبر خوبم بدیم :d لازم نیست مثل سگا خودمونو به درو دیوار بزنیم تا فیتالیتی هاشو یاد بگیریم ! :d تو این کنفرانسی که با Ed boon بود ( احتمالا دیدین .... ) boon میگه یه Fatality Trainer داره بازیش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or