فیلم Assassin's Creed در سال 2015

Easy_GoiiN

کاربر سایت
Assassin's Creed Movie Releasing in 2015

خبرهایی مبنی بر انتشار فیلم Assassin's Creed در سال 2015 به گوش می رسد. فیلم Assassin's Creed که با بازی بازیگرانی از فیلم های Prometheus و X-Men: First Class همراه است بنابر اطلاعات سایت معتبر BoxOfficeMojo.com قرار است در تاریخ 22 می 2015 روی پرده سینما رفته و اکران شود. بنابر اطلاعات منتشر شده قرار است فیلم نامه ی Assassin's Creed به دست Michael Lesslie نوشته شود. کسی که تا به حال یک فیلم نامه برای فیلم های هالیوودی ننوشته است.

Thanks, GameInformer

آخرین ویرایش:
من قبلا دیدم بودم یه همچین فیلمی درباره ی Assassin's Creed 2 بود.تمام شخصیت هاش هم که تو بازی بودن تو فیلم بودن.مثل اون جادوگره.

اینا باید بیان برای Call of Duty یا Splinter Cell یا بازی هایی مثل اینا فیلم بسازن.البته من نمی گم assassin's Creed خوب نیست ولی برای اونا هم بسازن بهتره

اینا باید بیان برای Call of Duty یا Splinter Cell یا بازی هایی مثل اینا فیلم بسازن.البته من نمی گم assassin's Creed خوب نیست ولی برای اونا هم بسازن بهتره
فیلم تو مایه های کال آف که زیاد ساخته شده. Splinter Cell هم چیز خوبی در نمیاد. Assassin's Creed رو اگه رو داستانش کار کنن میتونه حرفای زیادی برای گفتن داشته باشه.

فیلمی که گفتم دیدم به زبان اسپانیایی یا ایتالیایی بود ولی خیلی باحال نبود.توش زیاد نمی جنگیدن و همش راه می رفتن و حرف می زدن.ببینیم این چجوری میشه

قرار نیست فیلم خوبی از آّب بیاد چون نویسنده درست و حسابی نداره 8-|
مایکل لسلی حتی یه فیلمنامه هم ننوشته :-o
پ ن : و ماجرا وقتی جالب تر می شه که مایکل فاسبیندر قراره نقش دزموند مایلز رو بازی کنه :d

آخرین ویرایش:
من هم کاملا با حرفت موافقـم که هر کسی باید از یه جایی شروع کنه
ولی نه دیگه با همچین پروژه بزرگی [-(
با حرفت موافقم اما بزرگی پروژه هنوز مشخص نیست. باید تا مشخص شدن کارگردان، سایر بازیگران و بودجه ی فیلم صبر کنیم.

فیلمی که گفتم دیدم به زبان اسپانیایی یا ایتالیایی بود ولی خیلی باحال نبود.توش زیاد نمی جنگیدن و همش راه می رفتن و حرف می زدن.ببینیم این چجوری میشه
اون یه پیش در آمد برای AC2 بود، میخواستن به گذشته ی ازیو توی بازی دیگه نپردازن اونو دادن بیرون!

با حرفت موافقم اما بزرگی پروژه هنوز مشخص نیست. باید تا مشخص شدن کارگردان، سایر بازیگران و بودجه ی فیلم صبر کنیم.

درسته
ولی با توجه به تاریخ اکران فیلم که تو ماه می ـه
ماهی که شروع تابستان سینمایی و پخش بلاک باسترها تو هالیووده
مشخصه که با یه پروژه بزرگ سر و کار داریم وگر نه اکرانشو نمیذاشتن تو این ماه

دوستان کمی هم فکر کنید.این بازی یه بازی معروفه خیلی معروفه.فیلمش هم از کجا معلوم شاید خیلی خوب بشه.خیلی فیلم زیبا و معروفی بشه.اصلا دعا کنید شاید اصلا تو ایران نیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or