فیلم سونیک در راه است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
gam_nightofthewerehog_490.jpg

اگر شما از دوستداران سونیک و یارانش هستید حتما خوشحال خواهید شد که بدانید شرکت سگا در حال ساخت انیمیشنی از این بازی با عنوان Night of the Werehog می‌باشد.

در این فیلم شما speedster را خواهید دید که با یونیفرم جدید خود به جنگ با دشمنان خشن دنیا می‌رود. این فیلم قبل از عرضه Sonic Unleashed برای مدتی بر روی خطوط انلاین خواهد بود و سپس در بازار قابل دسترسی است.

مهدی جون دستت درد نکنه! عجب خبر خوبی:love: سالهاست که من منتظر یک همچین انیمیشنی هستم، واقعا عالی هستش.
بازیش که مزخرف شده. ولی CG حتما ! به یاد کودکی ها و دوران طلایی این بازی خواهیم دید.:love:
تاریخ دقیق نداره؟

بازیش که مزخرف شده. ولی CG حتما ! به یاد کودکی ها و دوران طلایی این بازی خواهیم دید.:love:
تاریخ دقیق نداره؟

هنوز Sonic Unleashed نیومده شما چطور متوجه شدین که این بازی مزخرف هست:eek::eek::eek:؟؟؟؟؟؟؟؟من که تقریبا همه تیزرهای بازی رو دیدم نوید دهنده یک بازی خوب هست:love::love:

.............................................................................................................
خبرت عالی بود من که بی صبرانه منتظر بازی و این فیلم هستم:love::love:

بله. تیزر هاش همونیه که باید باشه. فکر نمی کنم وقتی بخواد بیاد بیرون چیزه دیگه ای در بیاد!
ببین هر کس یک نظری داره:

از نظر من یک بازی side scrolling که زمانی شاخ کنسول sega بود به یک بازی مزخرف موتوری درجه سه تبدیله شده. و بیچاره ها موندن چطور به 3d برش گردونن و در نمیاد.

و نظر شما محترمه و خوب میگی همین بازی با این سبک زیباست.

بله. تیزر هاش همونیه که باید باشه. فکر نمی کنم وقتی بخواد بیاد بیرون چیزه دیگه ای در بیاد!
ببین هر کس یک نظری داره:

از نظر من یک بازی side scrolling که زمانی شاخ کنسول sega بود به یک بازی مزخرف موتوری درجه سه تبدیله شده. و بیچاره ها موندن چطور به 3d برش گردونن و در نمیاد.

و نظر شما محترمه و خوب میگی همین بازی با این سبک زیباست.

نظر شما هم قابل احترام هست و من احترام میزارم به نظر شما ولی کاش اینطوری مینوشتی که به نظرم این بازی بد(مزخرف) هست نه این طوری که بازیش که مزخرف بود:-"
خوب هر کسی سلیقه ایی داره و سلیقه شما با این بازی جور نبوده ولی بر عکس شما من از سبک بازی سونیک خوشم میاد;)

خوبه اینجوری یه تبلیغی برای بازیشم می شه.در مورد بازی هم باید بیاد ببینیم چیکار کرده نظر شخصی من اینه که مثل سری های قبلش گیم پلی مزخرفش رو نروت پیاده روی می کنه .امیدوارم که اینطوری نباشه و سونیک مارو به یاد اون سونیک 2 بعدی سرعتی سگا ببره .پسر چقدر پیر شدیما .می دونی من چند سالم بود اون موقع:((

سلام:love:
خدایش اگه این همه هزینهای که صرف بی ابرو شدن SONICشد برای انیمیشن میکردن تا حالا کلی پول تو جیباشون بود :(
نکته جالبی که هست آخر تریلر میزنه نوامبر 2008:eek::eek::laughing:

هنوز Sonic Unleashed نیومده شما چطور متوجه شدین که این بازی مزخرف هست:eek::eek::eek:؟؟؟؟؟؟؟؟من که تقریبا همه تیزرهای بازی رو دیدم نوید دهنده یک بازی خوب هست:love::love:

.............................................................................................................
خبرت عالی بود من که بی صبرانه منتظر بازی و این فیلم هستم:love::love:
منم با حمید موافقم و به نظرم بازی ... خواهد بود. والا نمیدونم چی به سر Sega امده که داره این کار رو با Sonic می کنه. اصلا SU به نظر من قاتی باقالی هاست! ... ها سونیک رو کردن گوریل!:sick:
تو ان یکی هم که برای wii میاد شمشیر زنش کردن!:sick:

آخرین ویرایش:
منم با حمید موافقم و به نظرم بازی ... خواهد بود. والا نمیدونم چی به سر Sega امده که داره این کار رو با Sonic می کنه. اصلا SU به نظر من قاتی باقالی هاست! ... ها سونیک رو کردن گوریل!:sick:
تو ان یکی هم که برای wii میاد شمشیر زنش کردن!:sick:

من با نظر شما کاملا موافقم گوریل:-"کردن سونیک به نظرم یک اشتباه بزرگ هست که یقینن ضربه بزرگی به بازی میزنه و باعث میشه از سایت ها هم امتیاز پایین بگیره منظور من از این که باید خوب باشه مراحل سرعتی خود سونیک هست که خیلی عالی طراحی شده
اونی هم که برای wii داره میاد وقتی برای اولین بار تیزرشو دیدم کلا از شرکت سگا بدم اومد که پیش خودش چی فکر کرده که دست سونیک شمشیر باشه تمام لذت سونیک او پرشهای پی دی پی سونیک رو دشمنان هست که خیلی جذاب هست اما شمشیر:sick::sick::sick::sick:
sonic riders2 هم برای خودش واقعا عجوبه ایی بود شماره یکش گیم پلی خیلی خوبی داشت ولی تو شماره 2 این بازی همه چیزو عوض کردن و اون برشهای اکرو باتی رو برداشتن و یک بازی کاملا معمولی (البته از نوع بد) ساخت
من خیلی دوست داشتم سگا Sonic Heroes2 رو برای x360-ps3 بسازه چون واقعا طرح 3 شخسیت و کنترل هر 3 با هم خیلی جالب بود:love::love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or