Destro Kevin Gold User Jul 26, 2015 #32 اقا ما هم هستیم دوستان فقط یکی راهنمایی کنه مشکل DNS و چه کنم؟! همیشگی نیست
hosein123 کاربر سایت Jul 26, 2015 #33 نوشته شده توسط Journey: اقا ما هم هستیم دوستان فقط یکی راهنمایی کنه مشکل DNS و چه کنم؟! همیشگی نیست بیشتر... داداش مشکلت دقیق چیه؟ واسه شرکت کردن باید ایدی خودت به همراه تیم مورد نظرت بزاری تا چندروز دیگم قرعه کشیه
نوشته شده توسط Journey: اقا ما هم هستیم دوستان فقط یکی راهنمایی کنه مشکل DNS و چه کنم؟! همیشگی نیست بیشتر... داداش مشکلت دقیق چیه؟ واسه شرکت کردن باید ایدی خودت به همراه تیم مورد نظرت بزاری تا چندروز دیگم قرعه کشیه
Destro Kevin Gold User Jul 27, 2015 #34 نوشته شده توسط hosein123: داداش مشکلت دقیق چیه؟ واسه شرکت کردن باید ایدی خودت به همراه تیم مورد نظرت بزاری تا چندروز دیگم قرعه کشیه بیشتر... باشه این آیدیم هست Kamyar_Paydar میدونی بعضی وقتا وصل نمیشم به پی اس ان میزنه This is DNS Error
نوشته شده توسط hosein123: داداش مشکلت دقیق چیه؟ واسه شرکت کردن باید ایدی خودت به همراه تیم مورد نظرت بزاری تا چندروز دیگم قرعه کشیه بیشتر... باشه این آیدیم هست Kamyar_Paydar میدونی بعضی وقتا وصل نمیشم به پی اس ان میزنه This is DNS Error
hosein123 کاربر سایت Jul 27, 2015 #35 نوشته شده توسط Journey: باشه این آیدیم هست Kamyar_Paydar میدونی بعضی وقتا وصل نمیشم به پی اس ان میزنه This is DNS Error بیشتر... چیزخاصی نیس داش.مال بقیه بعضی وقتا ایطور میشه.قبل از بازی ى بار مودم خاموش روشن کن.قبل انلاین شدن تست کانکشن بزن
نوشته شده توسط Journey: باشه این آیدیم هست Kamyar_Paydar میدونی بعضی وقتا وصل نمیشم به پی اس ان میزنه This is DNS Error بیشتر... چیزخاصی نیس داش.مال بقیه بعضی وقتا ایطور میشه.قبل از بازی ى بار مودم خاموش روشن کن.قبل انلاین شدن تست کانکشن بزن
mrh3ds کاربر سایت Jul 28, 2015 #36 من برگشتم :d خب بچه ها یه بار دیگه ایدیاتون رو. بزارید تا لیگ رو تشکیل بدیم مرسی
hosein123 کاربر سایت Jul 29, 2015 #37 من با بارسا میام .ایدیم این پایین هست.فقط پنجشنبه استارت کن ممنون.
mrh3ds کاربر سایت Jul 30, 2015 #38 نوشته شده توسط hosein123: من با بارسا میام .ایدیم این پایین هست.فقط پنجشنبه استارت کن فک کنم کسی جز خودمو خودت نباشه بیا وو جانبه بزنیم:d بیشتر...
نوشته شده توسط hosein123: من با بارسا میام .ایدیم این پایین هست.فقط پنجشنبه استارت کن فک کنم کسی جز خودمو خودت نباشه بیا وو جانبه بزنیم:d بیشتر...
hosein123 کاربر سایت Jul 30, 2015 #39 توی psn همه رو ادد کن ب همه خبر بده که مخای استارت کنی. بنده خداهاحق دارن فک میکنن تشکیل نمیشه.محمدرضا همه رو ادد کن و خبر بده
توی psn همه رو ادد کن ب همه خبر بده که مخای استارت کنی. بنده خداهاحق دارن فک میکنن تشکیل نمیشه.محمدرضا همه رو ادد کن و خبر بده