فیفا 14 آلتیمیت تیم (Fifa 14 Ultimate Team)

سلام به همه
اول اینکه بعد از خوندن تاپیک نظر یادتون نرهدوم اینکه این مطلب برای بهتر بازی کردن فیفا 14 آلتیمیت تیم ایجاد شده. اگه سوالی در این زمینه دارید بپرسید.​
فیفا آلتیمیت تیم یکی از شاهکار های کمپانی EA هست. توصیه میکنم اگر هر فوتبالی بازی میکنید یا فیفا، حتما به این قسمت سری بزنید. البته برای اینکه بتونید وارد این قسمت شید باید حتما اینترنت داشته باشید.​
برای آنلاین بازی کردنش باید لایو هم داشته باشید. ولی بدون لایو میشه آفلاین هم بازی کرد.​
توصیه اول: تا تیمتون کامل نشده آنلاین بازی نکنید.!!!!!​
توصیه دوم: اول از لیگ ایتالیا شروع کتید و بازیکن های تیمتون رو از اون لیگ انتخاب کتید چون بر خلاف لیگ های دیگه ارزونتر هستن و قدرتهاشون هم خوبه.​
توصیه سوم: هرگز گول EA رو نخورید و پک نخرید!!!!!!!!!!!​
توصیه چهارم: از همون اول کار دنبال بازیکن گرون قیمت نباشید و سعی کنید کم کم تیمتون و بازیکنهاتون رو ارتقائ بدید.​
بازم میگم در مورد بازی هر سوالی دارید بپرسید​
پلت فرم من: ​
XBOX One

گیمر تگ من:​
KingInTheWorld

اسم تیم آلتیمیت من( 14): ​
Persian Gulf

درس اول: در ابتدا به شما یه تیم داده میشه که همه بازیکنهاش برنز هستند. (Level بازیکنها به 4 رنگ مشخص میشه برنز(ضعیف) نقره ای(متوسط) طلایی(قوی) سفید(لجند)) به جز این رنگ ها رنگهای دیگه ای (مثل تیتانیومی(بازیکنهایی کمی قویتر از نقره ای) مشکی (بازیکن های منتخب هفته) آبی( بازیکنهای سال)) هم هستند
شما باید بازیکنهای برنز رو مطابق با راهنمایی های زیر بچینید و بازی کنید، پول در بیارید و بازیکنهای طلایی و مشکی و آبی بخرید.
نحوه قرار گیری بازیکنها به این صورت باید باشه: سعی کنید با هر ترکیبی که بازی میکنید بازی کن هاتون رو سر پست خودشون بزارید(مثلا کسی که RF هست رو تو موقعیت RW یا LW نگذارید) اگر اشتباه باشه موقعیتشون(Position) زیر بازیکن دایره قرمز کوچکی مشخص میشه.
بازیکنهاتون رو از یه لیک، یه تیم یا یک ملیت انتخاب کنید تا با هم هماهنگ تر باشن. اگر هماهنگ نباشن خطوط بین بازیکن ها قرمز میشه.
در نهایت ساعات خوشی رو براتون تو این بازی آرزو میکنم. این پست حتما آپدیت میشه

امروز راجع به Chemistry Stile (چمستری استایل) صحبت میکتیم. ویژگی جدیدی که EA تو این نسخه اضافه کرده و به نظر من کار بسیار جالبی بوده. خوب اول بگم که چمستری استایل چیزی هست که فابلیت بازی کن هاتون رو از 1 واحد تا سه واحد به صورت محدود بالا میبره.
همه بازیکن ها به صورت پیش فرض چمستری استایلشون Basic هست یعنی تمام قدرتاشون به مقدار یک واحد، مثبت هست. پیشنهاد من اینه که تمام اعضای خط حمله و میانی تون چمستری استایل هانتر(Hunter) داشته باشن. البته برای خط میانی کاتالیست(Catalyst) هم خوبه. ولی خط دفاع رو حتما شادو(Shadow) انتخاب کنید.
هانتر= سرعت و شوت بازیکن رو 3 واحد افزایش میده
کاتالیست= سرعت و پاس بازیکن رو 3 واحد افزایش میده
شادو= سرعت و دفاع بازیکن رو 3 واحد افزایش میده
برای دروازه بان هم بسته به اینکه GK شما کی هست باید انتخاب کنید. مثلا Neur با ید چمستری استایلش گلوو(Glove) باشه یا پیتر چک اگر وال (ٌٌWall) باشه بهتر عمل میکنه.
تا بعد خدا نگهدار.
منتظر به روز رسانی های بعدی باشید.
دوستان میتونن عکس تیم هاشونو بزارن من راهنمایی شون کنم البته اگر لازم دونستن و احتیاج داشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or