فیفا 12 : جام حذفی بازی سنتر

با سلام خدمت دوستان عزیز

این تاپیک جهت برگزاری مسابقات فیفا 12 آنلاین ایجاد شده کسانی که مایل به شرکت در این جام هستند میتونند نام نویسی کنند.
نحوه مسابقات :
1-مسابقات در دور اول بصورت گروهی (هر گروه 4 تیم) و در دورهای بعدی بصورت حذفی (رفت و برگشت) برگزار خواهد شد.
2-ورودی لیگ رایگان است و نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نیست.
شرایط ثبت نام :
1-حضور به موقع در زمان مسابقات معمولاً حدود ساعت 9 الی 11 شب.
2-احترام گذاشتن به قوانین جام و حریفان.
3-انتخاب اعضای لیگ کاملا تحت اختیار مدیران است و این مدیران هستند که در مورد شرکت دادن ثبت نام کنندگان در جام تصمیم می گیرند.

ثبت نام شروع میشه و ظرفیت فعلی 12 تیم هست و در صورت تقاضای بیشتر نسبت به افزایش ظرفیت در صورت نیاز اقدام خواهیم کرد.

پی نوشت : به یک مدیر خوب جهت همکاری در این تاپیک نیازمند هستیم،اگر کسی تمایل داشت میتونه پیغام خصوصی بده.

آخرین ویرایش:
آقای arshiya26 به جای آقای mostafa-fifa-12وارد گروه A میشن و بازیهاشونو انجام میدن ، آقای arshiya26 به دلیل اینکه ظرفیت بود وارد لیگ شدن اما چون دیر اقدام به ثبت نام کرده بودن می بایست 2 بازی اولشون با Turkgolan و خودم رو امشب برگزار کنن و بازی آخرشون با آقای sarab_85 رو نهایتا تا فردا عصر برگزار کنند در غیر اینصورت براشون باخت لحاظ میشه ، جدول مسابقات هم فردا تکمیل و تیمهای صعود کننده به دور بعد و مرحله بعدی مسابقات فردا اعلام خواهد شد.
اما برنامه بازی های امشب (جمعه) :

jyk6ii9by5a2hx3stf9.png

در گروه A چون آقایان sarab_85 و Turkgolan بازی مستقیمشون با همدیگه رو تا این لحظه برگزار نکردن برای هر 2 تیم یک باخت 0-3 و یک مسابقه بدون هیچ گل زده و خورده و امتیازی لحاظ میشه.
همه تیمها تا امشب ساعت 10:30 فرصت دارن مسابقشونو انجام بدن در غیر اینصورت کسر امتیاز یا باخت 0-3 براشون در نظر خواهیم گرفت.

درود

من نمیدونم چرا نمیتونم وارد اورجین بشم.

بعد از وارد کردن پسورد در حالت لود قرار میگیره و فقط مدت طولانی در این حالت باقی میمونه .

کسی نظری نداره .

امشب یک بازی دارم و این یکی رو حتمأ باید انجام بدم .

آقای arshiya26 از مسابقات حذف و گروه A با همان سه تیم به کار خود ادامه خواهد داد و دیگر تیمی به جام اضافه نخواهد شد!
ساعت 9:36 دقیقه حریف من آقای Turkgolan هنوز برای انجام مسابقه حاضر نشده!! کلا این گروه A ، گروه جالبیه!!!

درود

من نمیدونم چرا نمیتونم وارد اورجین بشم.

بعد از وارد کردن پسورد در حالت لود قرار میگیره و فقط مدت طولانی در این حالت باقی میمونه .

کسی نظری نداره .

امشب یک بازی دارم و این یکی رو حتمأ باید انجام بدم .
درود :

سینا جان یکبار رمزعبورتو اشتباه بزن بععد دوباره درست بزن ببین میشه؟

آقای arshiya26 از مسابقات حذف و گروه A با همان سه تیم به کار خود ادامه خواهد داد و دیگر تیمی به جام اضافه نخواهد شد!
ساعت 9:36 دقیقه حریف من آقای Turkgolan هنوز برای انجام مسابقه حاضر نشده!! کلا این گروه A ، گروه جالبیه!!!

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or