Rainbow کاربر سایت Jul 14, 2007 #16 اين دوتا بازي ، همون دوتا بازي اورجينال هستند ؟؟ بیشتر... نه خیر NextGen هستن! اگه اوجینال بودن که بدون مشکل اجرا می کرد! در ضمن این عنوان "Spammer" خیلی برازندته!
اين دوتا بازي ، همون دوتا بازي اورجينال هستند ؟؟ بیشتر... نه خیر NextGen هستن! اگه اوجینال بودن که بدون مشکل اجرا می کرد! در ضمن این عنوان "Spammer" خیلی برازندته!
Ryo Hazuki کاربر سایت Jul 14, 2007 #17 نوشته شده توسط rainbow: نه خیر NextGen هستن! اگه اوجینال بودن که بدون مشکل اجرا می کرد! در ضمن این عنوان "Spammer" خیلی برازندته! بیشتر... dvd هات چه مارکی هستن؟ از این مارک بازم داری که ران بشه؟
نوشته شده توسط rainbow: نه خیر NextGen هستن! اگه اوجینال بودن که بدون مشکل اجرا می کرد! در ضمن این عنوان "Spammer" خیلی برازندته! بیشتر... dvd هات چه مارکی هستن؟ از این مارک بازم داری که ران بشه؟
Rainbow کاربر سایت Jul 14, 2007 #18 آقا مشکل را یافتم! G.R.A.W رو با XBox Backup Creator چک کردم ، و در کمال تعجب دیدم Stealth نیست! ====================== حتما Banned برازنده تره ، نه ؟؟ بیشتر... آره جواد جان! اون که دیگه نور علی نور میشه! چون یه خط خیلی قشنگ هم رو IDت کشیده میشه! شوخی کردم....
آقا مشکل را یافتم! G.R.A.W رو با XBox Backup Creator چک کردم ، و در کمال تعجب دیدم Stealth نیست! ====================== حتما Banned برازنده تره ، نه ؟؟ بیشتر... آره جواد جان! اون که دیگه نور علی نور میشه! چون یه خط خیلی قشنگ هم رو IDت کشیده میشه! شوخی کردم....