فکر میکنید شخصیت شما به شخصیت کدوم نقش در کدوم بازی نزدیکه؟

Humason

کاربر سایت
سلام.
البته من می دونم این حرف از جهاتی عجیبه چون معمولا شخصیتهای مختلف بازیها ویژگیهای مختلفی دارن که با دنیای ادم فرق می کنه و ادمهای معمولی ندارن.منظور من هم قدرت بدنی نیست!!
پس در جواب این سوال به اون ابعاد شخصیتی که به شما نزدیکن اشاره کنید.
من خودم فکر میکنم از نظر قدرت استقامت در مشکلات به شخصیت kate walker در سایبریا نزدیکم.
چون هیچ وقت کم نمیارم و خیلی هم ماجرا جو هستم.اصلا زندگی رو یه بازی ادونچر می بینم!

Leon S. Kennedy
;);)

بچه ها خوب دلیلش رو هم بگید.که چرا به این شخصیت نزدیکین;)
به خاطر استیلش
هیکل ، حرکات ، کلا فیزیک

250px-Leon_S_Kennedy.jpg

و homunculus از بازی Shadow of destiny
اینطوری نگاهش نکنین مَرده ها :biggrin1::biggrin1:

بچه ها خوب دلیلش رو هم بگید.که چرا به این شخصیت نزدیکین;)
طرز فکر
این بابا از اون پدر سوخته هاست
هنوز خیلی شبیهش نشدم ولی تمام سعیمو میکنم :biggrin1::biggrin1:

shadowofdestiny_screen020.jpg

آخرین ویرایش:
به به چه سوال لطیفی . من ocelot :eek: خوب به خاطر اینکه همیشه می خواد کاراش رو به پایان برسونه اما نمیزارن واینکه خیلی ترسناکه شخصیتش . قابل پیش بینی نیست .ذاتش پلیده . شخصیتش جوریه که نباید بهش اعتماد کرد:cheesygri
نترسید بابا. خیلی منفورم نه؟:cheesygri :biggrin1:
3y2fiq9.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

تاپیک خوبیه .

به نظرم من مثل مکس پین هستم ! از این لحاظ که به دنبال حقش بود و حق با اون بود ، ولی جامعه به چشم یک پلیس فاسد بهش نگاه میکرد. :(

ولی در کل فکر میکنم شبیه سم فیشر باشم . . . یا شاید دارم سعی میکنم خودم رو شبیه سم فیشر نشون بدم . . .
به هر حال این سم فیشر روی شخصیت من از خیلی لحاظ ها تاثیر گذاشته . . .
مخصوصا سبک حرف زدن و تکیه کلام هاش.

در نهایت
فکر میکنید شخصیت شما به شخصیت کدوم نقش در کدوم بازی نزدیکه؟

سم فیشر ;)

فکر کنم آواتارم جواب سوال رو بده با ابن حال :
100187401RL662927433.jpg

فول سایز
البته این عکس بچه گی هامه الان خیلی عوض شدم عکس جدیدم رو که دیدین :biggrin1:
اما از نظر شخصیت نمی دونم خودمم فکر کنم بچه ها بگن من بیشتر شبیه کی هستم بهتر باشه:biggrin1:

سلام

به نظر خودم چون خیلی از PUNISHER خوشم میاد و بعد 3 ساله دارم میرم بدن سازی و یک سال دارم پاورلیفتینگ کار میکنم و هیکلم مثل یک تانک یا پونشیر گند است و عشقم پونشیر هیکلم می خوره به پونیشر گنده بدن ساز و یکم اروم مهربون :blushing: :blushing: :cheesygri

خوب تابلو ه. تو رهامی در نقش پرنس .البته با دو چهره یکی پلید و اون یکی هم پلید :)

بیشتر بخاطر پلید بودنته که این شخصیت رو دوست داری:) همین

خوب.. منم تا حدودی فکر میکنم شبیه پرنس باشم.. البته یه شخصیت دیگه هم هست که هم به پرنس شبیهه و هم من به اونم شبیهم:
اگه کاکرو یوگا رو یکی از شخصیتهای بازی بحساب بیارید، من خودمو تا حدودی شبیه به اون هم میدونم. منتها با درصد خشونت پایین تر! البته از روی مجموعه ی "کاپیتان سوباسا" چندین بازی برای کنسولهای مختلف ساخته شده که این ثابت میکنه که جز شخصیتهای بازی هم هست!

خوب.. منم تا حدودی فکر میکنم شبیه پرنس باشم.. البته یه شخصیت دیگه هم هست که هم به پرنس شبیهه و هم من به اونم شبیهم:
اگه کاکرو یوگا رو یکی از شخصیتهای بازی بحساب بیارید، من خودمو تا حدودی شبیه به اون هم میدونم. منتها با درصد خشونت پایین تر! البته از روی مجموعه ی "کاپیتان سوباسا" چندین بازی برای کنسولهای مختلف ساخته شده که این ثابت میکنه که جز شخصیتهای بازی هم هست!
سلام همزاد
شما از رو چه حسابی می گی شبیه پرنس هستی یعنی منظورم از نظر تشابه شخصیتی هست و کدوم پرنس آخه SoT با WW زمین تا آسمون فرق داشت و من اصلا شبیه SoT نیستم
اما اگه جلوی ریزش موهام رو نگیرم چند ماه دیگه رسما Hitman می شم !!!
از نظر شلی ولی بودنم اما خیلی شبیه Neverhood هستم !!!

سلام.
البته من می دونم این حرف از جهاتی عجیبه چون معمولا شخصیتهای مختلف بازیها ویژگیهای مختلفی دارن که با دنیای ادم فرق می کنه و ادمهای معمولی ندارن.منظور من هم قدرت بدنی نیست!!
پس در جواب این سوال به اون ابعاد شخصیتی که به شما نزدیکن اشاره کنید.
يه چيز بين tidus و cloud و :thinking: :thinking: :thinking:
همون cloud درست تره علتش هم در عكس مستتره:biggrin1:
20060710-screen-ff-adventchildren.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or