S Soap McTavish کاربر سایت Oct 5, 2012 #31 نوشته شده توسط HOSEINR: چه ربطی به اودلار داره دوست من؟ بیشتر... بازی اورجینال
HOSEINR کاربر سایت Oct 5, 2012 #32 نوشته شده توسط Soap McTavish: بازی اورجینال بیشتر... خب بازی اورجینال نخرید مجبورید مگه؟:d
HOSEINR کاربر سایت Oct 5, 2012 #34 نوشته شده توسط Soap McTavish: انلاین بازی میخوایم بکنیم بیشتر... مگه حتما باید اورجینال باشه؟
HOSEINR کاربر سایت Oct 5, 2012 #38 نوشته شده توسط amak: تا وقتی که جلوی صفحه ی بازی (خدایی نکرده) جون بدم بیشتر... خدا نکنه شما بری ما کیو داریم اخه؟:d
نوشته شده توسط amak: تا وقتی که جلوی صفحه ی بازی (خدایی نکرده) جون بدم بیشتر... خدا نکنه شما بری ما کیو داریم اخه؟:d
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Oct 5, 2012 #39 با پایان عمر نسل بعد کنسول ها منم بازی می زارم کنار شاید هم زودتر
Batman Revenge کاربر سایت Oct 5, 2012 #40 من کلا از بازی زده شده بودم ! کلا گذاشته بودم کنار اصلا حالشو نداشتم ولی وقتی borderaland 2 و dear esther رو زدم دوباره روحم زنده شد:d از borderland حالم بهم میخورد به توصیه یکی نصب کردم چند شب خواب ندارم :d
من کلا از بازی زده شده بودم ! کلا گذاشته بودم کنار اصلا حالشو نداشتم ولی وقتی borderaland 2 و dear esther رو زدم دوباره روحم زنده شد:d از borderland حالم بهم میخورد به توصیه یکی نصب کردم چند شب خواب ندارم :d
_عرفان_ کاربر سایت Jan 17, 2013 #42 تا آخر عمرم...ولی میدونم که وقتی سال بعد بیاد دیگه گیمری رو فراموش میکنم چون پول ندارم که یه xbox 720 بخرم.
تا آخر عمرم...ولی میدونم که وقتی سال بعد بیاد دیگه گیمری رو فراموش میکنم چون پول ندارم که یه xbox 720 بخرم.