من روی این مسئله خیلی کار کردم ولی به یک نظریه رسیدم.
همونطور که گفتم نظریه است و معلوم نیست که درست باشه.
فونت فارسی تنها راه حل نیست. UTF-8 طوری طراحی شده که بتونه در جای مناسب کاراکتر مناسب بزاره. وقتی سیستمی همچین چیزی رو ساپورت نکنه اینطوری میشه. احتمالا تا حالا سعی کردید که با فتوشاپ فارسی بنویسید. ولی یا کاراکتر کاراکتر میکنه یا اصلا تشخیص نمیده.
اینجور موقع هاست که فارسی نویس ها ظاهر میشن. اینا میان خودشون کار UTF-8 را میکنن
یعنی در جای مناسب کاراکتر مناسب میزارن.در ازای هر حالت حرف یک کاراکتر تعریف میکنن و ...
اگر اینطور که دیدم Browser PSP مشکل UTF-8 داشته باشه نمیشه بدون همچین سیستمی درستش کرد. اینکه فایلهای فلش نوشته فارسی را درست نشون میدن اینه که اونا عکس هستند.
برای همین برای رفع این مشکل باید Browser نوشت!
حالا اسمش که راحته! ولی بزارید بگم چرا کار راحتی نیست. برای نوشتن Browser در درجه اول باید
به زبان HTML تسلط کامل داشت! بعد باید بتونی برنامه ای بنویسی که کد هاش را ترجمه کنه! و در قالب صفحه در بیاره! حالا نوشتن برنامه ای که این کارو بکنه یک طرف بعد باید JS اضافه کرد. بعدش Flash و...
برای همین تعداد Browser ها انگشت شماره! (Safari- IE- FireFox) معمولا بقیه Browser ها
تحت IE هستند.
باید باز هم فکر کرد دید میشه آیا کاریش کرد یا نه. اگر ایده ای به ذهن کسی رسید بگه.
اینکه بشه مثله UTF-8 نمایش داد را قبلا نوشت(برای دیکشنری که مینوشتم) (PEXT) باید به بقیه اش فکر کرد.