s01id_sn4ke کاربر ویژه کاربر سایت Aug 30, 2006 #121 اول یه چیزی بگم...آخر اسم من " جون " نگید ( حالا خودم میگم ها ) مثلا من دیگه نمی گم سوپر مهر جون...میگم سوپر مهر حالا می خوای چیکار فرهنگ جون ؟:shrewd: اینجا کلیک کن.
اول یه چیزی بگم...آخر اسم من " جون " نگید ( حالا خودم میگم ها ) مثلا من دیگه نمی گم سوپر مهر جون...میگم سوپر مهر حالا می خوای چیکار فرهنگ جون ؟:shrewd: اینجا کلیک کن.
triple h کاربر سایت May 13, 2007 #122 این فونت هارو کوجا و چجوری بریزیم من ریختم تو پوشه فونت ولی کار نمیکنه نمیاره فونت رو
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن May 13, 2007 #123 نوشته شده توسط triple h: این فونت هارو کوجا و چجوری بریزیم من ریختم تو پوشه فونت ولی کار نمیکنه نمیاره فونت رو بیشتر... باید بریزی تو پوشه ی Fonts که تویه control panel هست! باید کار کنه..
نوشته شده توسط triple h: این فونت هارو کوجا و چجوری بریزیم من ریختم تو پوشه فونت ولی کار نمیکنه نمیاره فونت رو بیشتر... باید بریزی تو پوشه ی Fonts که تویه control panel هست! باید کار کنه..
hadi sh کاربر سایت May 27, 2011 #124 سلام دوستان این تاپیک چرا خوابیده؟ دوستان من فونت Assins و FIFA رو میخواستم.
Javidmojallal کاربر سایت May 30, 2011 #127 لطفا فونت Castlevania NFS Most Wanted Matrix Memento آخرین ویرایش: May 30, 2011 Reactions: hadi sh
hadi sh کاربر سایت May 31, 2011 #129 نوشته شده توسط Javidmojallal: لطفا فونت Castlevania NFS Most Wanted Matrix Memento بیشتر... سلام فونت بازی: NFS Most Wanted بقیش هم پیدا کنم میزارم. Reactions: Javidmojallal and RattleSnake
نوشته شده توسط Javidmojallal: لطفا فونت Castlevania NFS Most Wanted Matrix Memento بیشتر... سلام فونت بازی: NFS Most Wanted بقیش هم پیدا کنم میزارم.
hmd2009 کاربر سایت Jun 3, 2011 #132 اگه ممکنه فونت بازی Resident Evil 1 1997 رو هم بزارید.ممنون. Press Gothic Regular
A.T.HELLBOY کاربر سایت Sep 20, 2011 #134 نوشته شده توسط .:Mahdi:.: فونت L.a noire رو لطفا بگذارید بیشتر... L.A.Noire Font