آقا لینک این خبری که میگی رو بده تا من از گمراهی در بیامشما ندیدی دلیلی نداشته سانسور نداشته! و خیر اون تغییر با اون تغییر بازیگر فرق داره، و اون تغییرم ربطی به عرضه تو غرب نداره و همون نسخه ژاپن سانسور شده!
من توی ردیت خوندم :آقا لینک این خبری که میگی رو بده تا من از گمراهی در بیام
اتفاقا من یه نظر دادم که اکه میخوان شوتر اول شخص بسازن ، روی همون یونیورس هورایزن سرمایه گذاری کنن !!برن به ماه های انقراض بشر و جنگ با ربات ها !! و با یه ابر شخصیت مثل الیزابت سوبک هم بیشتر اشنا شیممن فقط امیدوارم نسل بعد هر چی میکنن بیخیال killzone بشن این گوریلا که ترکونده یه ip جدید اول شخص خفن هم ازش ببینیم قشنگ تکمیله
بله پرسونا5 رو معضل مهمی دست میزاره، ولی ربطی نداره و با این شرایط جدید اون معضل هم مشکل داره، و یا لباس Ann تو Palace که چنین چیزی تن یه کاراکتر زیر سن قانونی قاعدتا مشکل داره!
نه سونی نه مایکرو هیچکدوم با انویدیا کار نمیکنن نسل بعدی هم AMD هست .این شایعات قبل از اومدن کنسولها هم مثل همیشه کاملا بی اساسه شایعات نزدیک به حقیقت همون نزدیکای عرضه از محافل موثق لیک میشه معمولا کوتاکو و جیسون شریدر ت این قضیه قابل اعتمادنگرچه شما قصد مزاح داری فکر کنم چون اصلا چیزایی که میگی تو رویاها هم امکانپذیر نیستشنیده ها: ps5 از نسخه بهینه شده rtx 2080ti استفاده خواهد کرد.
نکته جالب اینه که قیمت ps5 قراره چیزی در حدود 125 تا 150 دلار باشه.
backward capability از تمام کنسول های نسلهای قبل به صورت رایگان و از روز اول در دسترس خواهد بود.
psn دوباره رایگان خواهد شد. جالب اینجاست که طبق روال گذشته هرماه بازیهای رایگان وجود خواهد داشت. اینسایدر ما از یکی از مدیران ارشد سونی شنیده که از این به بعد هرماه حداقل یک بازی بلاک باستر رایگان خواهد شد.
ورژن جدید vr سونی امکان بازی 120 فریم با کیفیت 4k native خواهد داشت که به صورت کادوی شب کریسمس در جوراب هاتون ظاهر خواهد شد. جالبه بدونید سونی برای ما ایرانیها که جوراب کریسمس نداریم تدابیر خاصی اندیشیده که بعد از اینکه اینسایدرمون LSD بعدی رو چسبوند بهتون مفصل توضیح بدم
الان سوال اصلی اینه که TLOU2 روی PS4 هم میاد یا باید تا 2020 صبر کنیم با این وضعیت قیمتا PS5 بخریم؟
و جواب سوال اصلی هم اینه که سونی نمیاد بازار هفتاد ، هشتاد میلیونی کنسول Ps4 رو ول کنه و بازی رو که اینقدر روش هزینه کرده برای کنسولی عرضه کنه که تازه میخواد از صفر بفروشه.در بدترین حال روی جفت کنسول ها عرضه میشه.الان سوال اصلی اینه که TLOU2 روی PS4 هم میاد یا باید تا 2020 صبر کنیم با این وضعیت قیمتا PS5 بخریم؟
مشکل دانجن اول P5 چی بود دقیقا که ازش ایراد گرفتن
لباس Ann که کاملا پوشیده بود و تم اون پالاس هیچ مورد ایچی نداشت
بـیـ*کینی پوشیده محسوب میشه ؟