دقیقا نکته همینجاست،تبلیغ گیم برای ps4 هست و باید مرجع باشه ولی میبینیم که به راحتی پرفرمنس بهتره جای دیگست (ps4.pro یا رقیبش xbox one x هیچ فرقی نمیکنه)مقایسه کنید با ps3 یکه و تنها که تکان اساسی داد بازیارو آخر نسل.با این اوصاف فکر کنم تمام بازی های انحصاری مورد انتظار سونی رفت برای نسل بعد.
ایشالا E3 2020 پر بار میاد.
آخه اینجوری عملاً نسل تموم شد!
الان نمایش مایکروسافت هم تحت شعاع قرار میگیره!الان اگر خفن ترین بازی تاریخ هم الان یکی از استودیو های مایکروسافت در دست ساخت داشته باشه E3 2019 نمایش نمیدن میزارن برای موقعی که رقابتی باشه!
سیاست و حرکت قشنگی نبود،به ضرر همه تموم شد.
بازی E3 2016 معرفی میشه ملت ترغیب میشن میرن براش پیشا پیش کنسول میخرن بعد تا سال 2020 خبری از بازی مورد انتظار نیست؟خدایی این چه سیاست ایه؟
بنظرتون قیمت PS5 چقدر میتونه باشه؟>
بنظرم این نسل سونی ترکوند! کاری که فقط با پی اس 2-1 کرد و اواخر پی اس 3!!!
فقط و فقط من منتظرم ببینم بلادبورن 2 و نسخه جدید GT کی معرفی میشه!!!
این همه خشم بدون هیچ دلیل چیه ؟ مگه لست او اس ۱ نزدیکا e3 2013 نیمد و ps4 هم اخر 2013 الانم همینه اواست ۲۰۲۰ لست ۲ میاد و اخر ۲۰۲۰ هم کنسول جدید . این ننه من غریبن بازیا چیه !گوست و ds و دریمز و اینا این نسل عرضه نشن اصلا برام مهم نیست ، ولی دلست این نسل عرضه نشه من .... به کل هیکل سونی و دم و دستگاهش !! بازی رو برای یه کنسول معرفی کنی بازار گرمی کنی ، بعد برای یه کنسول دیگه عرضه کنی ؟؟! خالا میگیم د لست گاردین تولیدش به مشکل خورد !! همچین توجیح هایی که دیگه قابل قبول نیست !!
من کلا شصت دلار سیو کردم از بهار ، برای دلست
........
اگه اخر ۲۰۲۰ بخواد کنسول عرصه بشه که هنوز ۲ سال باهاش فاصله داریم !! چطوریه که نسخه این نسل رو پیچیدید رفت !!! بزارید یه موضوع گیری رسمی بیاد ببینیم اوضاع از چه قراره !!!
PS experience returning, Most devs already have dev kits for ps5 ( Spoiler: It’s a monster), Sony prepping hard for ps5 and one of the reason for no e3 next year because they blew all their load this year and got nothing new to show next year (They want to show new stuff at psx)
So should I expect actual PS5 stuff at PSX2019? Gonna be the PS5 reveal event?
جواب طرف:
Small reveal mid 2019, Big one at psx, Plans might change though
Remember the very first ps4 reveal ? Something like that but hey then again Plans might change
با این اوصاف فکر کنم تمام بازی های انحصاری مورد انتظار سونی رفت برای نسل بعد.
ایشالا E3 2020 پر بار میاد.
آخه اینجوری عملاً نسل تموم شد!
الان نمایش مایکروسافت هم تحت شعاع قرار میگیره!الان اگر خفن ترین بازی تاریخ هم الان یکی از استودیو های مایکروسافت در دست ساخت داشته باشه E3 2019 نمایش نمیدن میزارن برای موقعی که رقابتی باشه!
سیاست و حرکت قشنگی نبود،به ضرر همه تموم شد.
بازی E3 2016 معرفی میشه ملت ترغیب میشن میرن براش پیشا پیش کنسول میخرن بعد تا سال 2020 خبری از بازی مورد انتظار نیست؟خدایی این چه سیاست ایه؟
گوست و ds و دریمز و اینا این نسل عرضه نشن اصلا برام مهم نیست ، ولی دلست این نسل عرضه نشه من .... به کل هیکل سونی و دم و دستگاهش !! بازی رو برای یه کنسول معرفی کنی بازار گرمی کنی ، بعد برای یه کنسول دیگه عرضه کنی ؟؟! خالا میگیم د لست گاردین تولیدش به مشکل خورد !! همچین توجیح هایی که دیگه قابل قبول نیست !!
من کلا شصت دلار سیو کردم از بهار ، برای دلست
........
اگه اخر ۲۰۲۰ بخواد کنسول عرصه بشه که هنوز ۲ سال باهاش فاصله داریم !! چطوریه که نسخه این نسل رو پیچیدید رفت !!! بزارید یه موضوع گیری رسمی بیاد ببینیم اوضاع از چه قراره !!!