فوری : سونی در مراسم E3 سال دیگه شرکت نخواهد کرد !

ببین بحث سکس نیست اصلا اگر اینجوری بود اون بوس کذایی تو تلو2 بیشتر از همه باید سانسور میشد. بحث Child Molesting هست. کلا دنیا نسبت به سکس کودکان نشون دادن اندامشون و غیره داره خیلی حساس میشه. ویچر سن خر رستم رو داره هر کاری بکنه کسی گیر نمیده بهش ولی سکس افراد زیر 18 سال چیزیه که میتونه خیلی داستان بشه
مشکل همینه(قبل تر هم گفتم)، طرف بچه هم نباشه دارن میزنند سانسور میکنند!:D کلا هرچی دم دستشون رسیده دیگه!

و هنوز تکلیف نقش ESRB ، چرا نینتندو مشکلی نداره و مشکل فقط گریبان گیر سونی میشه ، و هماهنگی بین بخش های سونی برای من مشخص نشده! :D

اون مثال ویچرم برای ماکان و کنسول خانوادگی بودنش بود:-" اون چیزای ژاپنی باز بدتر چیزای غربی نیستن برای کنسول خانوادگی:-"

---
بحث یاکوزا هم پیچید رفت:-"

آخرین ویرایش:
مشکل همینه(قبل تر هم گفتم)، طرف بچه هم نباشه دارن میزنند سانسور میکنند!:D کلا هرچی دم دستشون رسیده دیگه!

و هنوز تکلیف نقش ESRB ، چرا نینتندو مشکلی نداره و مشکل فقط گریبان گیر سونی میشه ، و هماهنگی بین بخش های سونی برای من مشخص نشده! :D

اون مثال ویچرم برای ماکان و کنسول خانوادگی بودنش بود:-" اون چیزای ژاپنی باز بدتر چیزای غربی نیستن برای کنسول خانوادگی:-"
آکیبا چرا در برابر پذیرش حرف دیگران انقدر مقاومت میکنی؟:D ببین بحث سانسور سونی بحث سکس کودکانه همون مثال ویچری که خودت میزنی نقض ادعای سانسوریه که داری. ( دفعه پیش من بیخیال ویچر نمیشدم ایندفعه تو):))

شما دارین میگین سونی داره سانسور میکنه منم میگم میکنه و در ضمن موافقشم نیستم. ولی درکش میکنم.
ازون طرف نینتندو هم سانسور میکنه خیلی بیشتر از سونی هم حتی اونم درک میکنم ولی با اونم موافق نیستم

شما داری میگید سونی سانسور میکنه برای همینم بازیا دارن میرن. من میگم دلیلش این نیست. بازیایی که دارن میرن جایی در کنسول خانگی ندارن. سونی براشون دیگه فایده ای نداره برای اینه که دارن میرن نه بخاطر سانسور. حالا هی بیا بوگو ویچر بکن تو چش من

آکیبا چرا در برابر پذیرش حرف دیگران انقدر مقاومت میکنی؟:D ببین بحث سانسور سونی بحث سکس کودکانه همون مثال ویچری که خودت میزنی نقض ادعای سانسوریه که داری. ( دفعه پیش من بیخیال ویچر نمیشدم ایندفعه تو):))

شما دارین میگین سونی داره سانسور میکنه منم میگم میکنه و در ضمن موافقشم نیستم. ولی درکش میکنم.
ازون طرف نینتندو هم سانسور میکنه خیلی بیشتر از سونی هم حتی اونم درک میکنم ولی با اونم موافق نیستم

شما داری میگید سونی سانسور میکنه برای همینم بازیا دارن میرن. من میگم دلیلش این نیست. بازیایی که دارن میرن جایی در کنسول خانگی ندارن. سونی براشون دیگه فایده ای نداره برای اینه که دارن میرن نه بخاطر سانسور. حالا هی بیا بوگو ویچر بکن تو چش من
نمیکنه آقا ! نینتندو نمیکنه!!! :D چرا تو در مقابل پذیرش مقاومت میکنی؟
چرا وقتی میگم بزرگسال رو هم سانسور میکنه، باز از این بخش صرف نظر میکنی و در مقابل پذیرش مقاومت میکنی؟ :D
باز نینتندو کنسول خانگی و خانوادگی و فلانه، چرا جا دارن؟ و PS خیر؟
آره خوب سونی نمیخوادشون، اونا هم وقتی نخوانشون سود نداره! میرن سوئیچ و استیم! سیاست اشتباه:D

الان اینا رو قبول داری یا با رسم شکل جوری توصیح بدم شاید قبول داسته باشی؟ :D
---

نحوه حمایت از بازی سازهای ژاپنی هم هست، حالا هر سبکی که بسازن! :D اینم سیاست اشتباهه، اینم رسم شکل میخواد یا اینو قبول دارید؟ :D

---

این ESRB هم بهش یاد بدید این چیزا مشکل دارن:-" نمیدونند به خدا هنوز! :دی

ببین بحث سکس نیست اصلا اگر اینجوری بود اون بوس کذایی تو تلو2 بیشتر از همه باید سانسور میشد. بحث Child Molesting هست. کلا دنیا نسبت به سکس کودکان نشون دادن اندامشون و غیره داره خیلی حساس میشه. ویچر سن خر رستم رو داره هر کاری بکنه کسی گیر نمیده بهش ولی سکس افراد زیر 18 سال چیزیه که میتونه خیلی داستان بشه
اولا اینکه این سیاستاشون با بازی های غربی مشکلی نداره همین دو رو بودن سیاستشونه!

بچه؟دوم اینکه بازی درجه سنی Mature داره! بچه چیکارست؟! کل فروش این بازیا بوسیله بزرگ سال ها هست!

نینتندو هم این نسل تغییر سیاست داده و سانسور نکرده وگرنه اثاری مثل زنوبلید 2 روی کنسولشون نبود!

شما کلا چشمت روی حقایق بستی داری! فقط نمیخوای قبول کنی:D

حداقل تو ژاپن سانسور نکنه...سانسورم می کنه به ناشرش نگه، حق ندارید بگید چی سانسور کردیم :دی
خو نینتندو هم تاریخ سانسور سنگینی داره ولی همچین حرکتی رو خدایی ندیده بودیم تا حالا :دی

بازی ها هم طبیعتاً از پلی استیشن فرار نمی کنن...مغز خر خوردن مگه :دی... 86 میلیون بیس پلیر داره(یخورده کمتر به خاطر کالکتور ها و اینا ولی خب 85 میلیون حالا)
ولی خب وقتی اذیت شن بالاخره راه خودشون رو به پلتفرم های دیگه باز می کنن...این فقط در مورد VN ها نیست...تمام بازی های ژاپنی رو شامل میشه...اگه سونی علاقه ای بهشون نشون نده، اون ها هم علاقه شون رو از دست میدن و پخش میشن تو پلتفرم های دیگه...که از یه طرف به نفع سازنده های بازیه و از یه طرفم به ضرر سونی...
سوالی که این جا پیش میاد اینه که اگه همچین گزینه ی خوبی هست که پلتفرم ها و مخاطبامون رو گسترش بدیم پس چرا این کار تو نسل هفت و اوایل نسل هشت صورت نگرفت
چرا تو نسل شیش احدی به این موضوع فکر هم نمی کرد:دی
اینا فکر کنم موضوعات جالبی باشن :دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
نمیکنه آقا ! نینتندو نمیکنه!!! :D چرا تو در مقابل پذیرش مقاومت میکنی؟
چرا وقتی میگم بزرگسال رو هم سانسور میکنه، باز از این بخش صرف نظر میکنی و در مقابل پذیرش مقاومت میکنی؟ :D
باز نینتندو کنسول خانگی و خانوادگی و فلانه، چرا جا دارن؟ و PS خیر؟
آره خوب سونی نمیخوادشون، اونا هم وقتی نخوانشون سود نداره! میرن سوئیچ و استیم! سیاست اشتباه:D

الان اینا رو قبول داری یا با رسم شکل جوری توصیح بدم شاید قبول داسته باشی؟ :D
---

نحوه حمایت از بازی سازهای ژاپنی هم هست، حالا هر سبکی که بسازن! اینم سیاست اشتباهه، اینم رسم شکل میخواد یا اینو قبول دارید؟ :D
اولا که تو پستت اسم ویچر رو نیاوردی نصف اعتبار پستت رفت:D دوما اینکه رو هوا حرف زدن که کاری نداره منم الان میام میگم کوجیما رو سونی سانسورش کرده لان میخواد بره نینتندو بلاخره باید یه عدله ای پشت حرفم باشه یا نه؟

الان همون جناب نکبت خان کوجیما سانسور میشه؟ هم ژاپنیه هم تا دلت بخواد پر و پاچه و خشتک تو بازیاش میاره طرف با کورست میره جنگ در افغانستان سونی سانسورش کرده؟
بازی داشتیم رو ویتا بازی داشتیم که شما باید دستتو میمالیدی رو تاچ ویتا که زیر اندام یه خانمی بود نیمه برهنه رو استغفرالله .... بعد صداشو در میاوردی ( ببخشید سعی کردم مودبانه بگم.) اونو سونی سانسور نکرد حال بنظرت نسخه بعدی اون بازی باید بره رو سوییچ یا 4؟ میشه من برم تی وی 65 اینچی تو حالو دستمال کنم؟
منطقی باشیم یه ذره قربونت برم.

آخرین ویرایش:
من توی ردیت خوندم :
View attachment 96971
من اون تاپیک ردیت رو پیدا کردم و ویدئوی داخلش رو هم دیدم.
واسه نسخه PS4 یاکوزا 3 تعداد حذفیات 3 تا بوده که یکیشون ربطی به گیم پلی نداره:
سیگار روی باکس آرت، یه دونه ساب استوری و یه مینی گیم که تو نسخه غرب یاکوزا 3 واسه PS3 هم نبود.
حالا حذفیات یاکوزا 3 واسه نسخه PS3:
22 تا ساب استوری، 4 تا مینی‌گیم و هوستس کلابها.
نکته مهم: اینا انتخاب خود سگا بوده، سونی چه در زمان PS3 و چه در زمان PS4 هیچ نظری در مورد این تغییرات نداشته.
با توجه به اینکه این بازی رو به عنوان دلیلی مبنی بر قلع و قمع کردن استودیوهای ژاپنی توسط سونی آوردی و چندبار روش پافشاری کردی، به نظرم بهتره یه تجدید نظری در این مورد داشته باشی.
==
حالا این VNها پرفروشترینشون چقدر فروخته که محدود کردنشون باعث میشه سونی سهم بازارش رو توی ژاپن از دست بده؟
سونی نسل قبل فکر کنم 10-11 میلیون کنسول تو ژاپن فروخت، فعلاً هم که 7-8 تا الان فکر کنم فروخته. نسل قبل هم نینتندو 2 میلیون کنسول بیشتر از سونی تو ژاپن فروخته بود و سوئیچ هم بیشتر از اینکه نایب Wii باشه، نایب DS و 3DS هست و اگه نینتندو این نسل 20-30 میلیون کنسول تو ژاپن بفروشه و سونی همون 10 میلیون بازم سونی به خاطر این VNها و تئوری قلع و قمع سازنده‌های ژاپنی سهم بازاری رو از دست نداده.
نهایتاً کمپانی سونی خیلی بیشتر از من و شما درک تجاری داره و اگه واقعاً به این بازیها و فروششون برای سهم بازارش نیاز داشت اینجوری نمی‌کرد با سازنده‌هاشون. همین که این سازنده ها با وجود فشارهایی که روشون وارد شده بازم دنبال سونی دارن می‌دون نشون میده که این سازنده ها هستن که محتاج پلتفرم سونی هستن، نه برعکس.
اینا تماما دست گل تیم لوکالیزر بود و ربطی به ورژن شرقی نداشت ولی این اتفاقی که برای ریمستر یاکوزا 3 توی ژاپن افتاد مسبب اصلی ایش سونی بوده و نه سگا
منبع؟

آخرین ویرایش:
سیگار روی باکس آرت، یه دونه ساب استوری و یه مینی گیم که تو نسخه غرب یاکوزا 3 واسه PS3 هم نبود.

نکته مهم: اینا انتخاب خود سگا بوده، سونی چه در زمان PS3 و چه در زمان PS4 هیچ نظری در مورد این تغییرات نداشته.
با توجه به اینکه این بازی رو به عنوان دلیلی مبنی بر قلع و قمع کردن استودیوهای ژاپنی توسط سونی آوردی و چندبار روش پافشاری کردی، به نظرم بهتره یه تجدید نظری در این مورد داشته باشی.
اینا تماما دست گل تیم لوکالیزر بود و ربطی به ورژن شرقی نداشت ولی این اتفاقی که برای ریمستر یاکوزا 3 توی ژاپن افتاد مسبب اصلی ایش سونی بوده و نه سگا

یه بحثی این وسط بود که تمام بازار ژاپن و خصوصا ویتای سونی بند همین بازیا بود !! اتفاقا عجیبه که به نکته خوبی دوستان اشاره میکنن !! سونی یه شرکت که برای پول در اوردن و کسب سود تاسیس شده (خیریه نیست قائدتا) داره منبع کسب در امد خودش رو کنار میزاره !!! پس یه مشکل و مسئله حاد پشت قضیه است که داره این کار رو میکنه !!!شک ندارم به زودی این مسئله یقه بقیه ناشرا رو هم میگیره !!! ولی واقعا مسئله پیچیده ای نیست ! پورنوگرافی کودکان تا همین ۲۰۱۱-۱۲ ممنوع نبود تو ژاپن ! بعد از تصویب ممنوعیتش (( که البته باز هم یه استثنا برای انیمه های هن...(مرغ و کروات ) قائل شدن )) بعد ما باید بیایم بگیم وای بیجا کردن کودک ازاری رو ممنوع کردن ،؟؟ ما رو از لذایذ بهشتی محروم کردن ؟؟!
.........
نکته ای دیگه هم که دوستان نادیده میگیرن سیاست تجاری سونی و تمرکزش روی غرب چیز عجیبی نیست ، سونی مدت هاست بازار ژاپن رو از دست داده !! Ps4 که یکی از غنی ترین کنسول ها از لحاظ محتوای ژاپنی پسنده یک چهارم ps2 نفروخته !! سوییچ با یک سال عرضه اش داره از ps4 جلو میزنه !!!بازار ژاپن برای سونی تمام شده هم نباشه ، منفعت گذشته رو نداره ! این حقیقت غیر قابل انکاره !!! پشت پا زدن و اختلافات بین سونی و سازنده ها و ناشرای ژاپنی هم به این یکی دو سال محدود نمیشه و به دو نسل قبل بر میگرده !!
........

من از تجربه شخصی خودم میگم یه بازی گرفتم به اسم monster monpiece این بازی شاید اولش جذاب و فریبنده به نظر بیاد !! ولی هر چی جلوتر میرفتم با خودم شروع کردم به گفتن اینکه من دارم چی کار میکنم !! جدا از بخش استراتژی خانه ایش که از بس بازی طولانی میشه (بالای ۵۰ساعت)تمام جذابیتش رو از دست میده از اول تا اخر بازی تنها کار برجسته ای که انجام میدید مالیدن نقاط جنسی کارکتر ها روی تاچ ویتاست>:) تا با لول اپ برهنه تر =P~ بشن !! فکر کن موقع این عملیاتم یکی از اعضای خانواده سر برسه و بی خبر مشغول تماشا بشه !!! خخخخخخخخ !!! اخرشم نتونستم بازی رو تموم کنم چون تمام ابر هیروهای داستان رو فقط تو بخش مولتی پلیری باز میکرد که هیچ فرقی با کویر لوت و قطب جنوب نداشت !! دریغ از یه خر مگس !!!! چون توضیح خالی جوابگو نیست !!

ksdb_monstermonpiece2-696x385.jpg

wd09_images(4).jpg

چرا و دقیقا به چه دلیل ما باید از حذف و اعمال محدودیت روی این بازی ها ناراحت بشیم !!! این بازیا چه چیزی به این دنیا اضافه میکنن جز بد اموزی و افزودن به تعداد منحرف ها ؟؟

آخرین ویرایش:
اگه بازی اکشن ادونچر معما محوری مثل TLG نیش ـه(که خب پروسه ساختش از زمان نسل هفت و موقعی که مقر سونی هنوز ژاپن بود شروع شده که خودش مدعای یه سری حرفامه)... قطعاً RPG نوبتی ای با شوخی های رکیک و آرت استایل نامتعارف South Park هم نیش محسوب میشه
ریسینگ چالنج محورر دوبعدی مثل تریال که چندین برابر نیش محسوب میشه...بار هنری TLG رو نداره ولی به خاطر چالشی بودنش تو یه سطح دیگه نیش ـه
و نمیگم باید حتماً میلیون دلاری خرج کنه رو بازی نیش....اصن غیر منطقی و مسخرست این حرکت...درستش اینه که یه بازی کوچیکتر و جمع و جور تر، حالت نیش داشته باشه و زیر سایه و حمایت مستقیم ناشر قرار بگیره...

بخوایم یوبی سافت هم بذاریم کنار نینتندو سبز میشه
Fire Emblem (که 75 درصدتون نمیشناسیدش...نصف فن های نینتندو هم درست نمیشناسن اش...در این حد نیش ـه) یه SRPG ـه که به خاطر نیش بودن 15 سال از عمر فرنچایزش رو داخل فقط ژاپن گذروند...نینتندو هنوز داره مستقیم تولیدش می کنه.
Super Mario Party هم اسم ماریو روشه...وگرنه هیچ و هیچ احدی بازی مینی گیم محور و خانوادگی رو تخت عنوان بازی AAA بیرون نمیده...
Octopath Traveler....فاکینگ اکتوپث تراولر...بازی JRPG ای که 16 بیتی ـه و تمرکز داستانی شدید نداره....همه رقمه عنوان تجاری به حساب نمیاد و نیش ـه...به هر کی بگی نینتندو بهترین انحصاری 2018 اش یه جی آر پی جی 16 بیتیه به ریشت میخندن...نینتندو رو این سرمایه گذاری کرد و SE خودش میگه خیلی از انتظارات ما بازی بیشتر فروخت...(اینم اصن خط میزنم چون سازنده اش ترد پارتیه)
ایده ای مثل Nintendo Labo از نظر من ایده نیش ـیه کامل...قرار نیست سود 100 میلیون دلاری به کمپانی برسونه ولی یه در جدیده...یه چی جدیده و یه چیزی خارج از ترند فعلی بازی هاست

من میگم بازی نیش، یعنی مخاطب خاص و غیر عام...دلیل نیست حتماً بار هنری داشته باشه...دیترویت هم با هر معیاری، یکی دیگه از سری بازی هایی ـه که رو ترند اکشن ادونچر بازی های AAA جدید سونی میره جلو...فقط جای اکشن و گیم پلی درست و حسابی یه مشت QTE تو بازی ریخته... بازی بدی نیست ولی نمیدونم چجوری میشه مخاطب خاص و نیش حسابش کرد.

با تمامی این اوصاف من دارم میگم سونی تنها بازی ای که الان خارج از ترند بازیسازی فعلی داره Dreams ـه...تو کل نسل: Dreams + TLG...
بخوام با نسل قبل مقایسه کنیم...از این نظر سونی کلاً شیفت داده به یه موضع دیگه...من هنوزم قیاسی فکر می کنم اونم نه با مایکروسافت...ازه وضعش از مایکرو بهتره...دارم با نسل های قبل خودش مقایسه می کنم
من در جریان کل بحثتون نیستم و فقط رو این پست نظر میدم.
در مورد بازی های نیش نینتندو که fire emblem که یکی از عناوین اصلی نینتندو هست، اگه تو ایران هم کسی نمیشناسه تعجبی نداره با توجه به وضعیت نینتندو تو ایران. یا ماریو پارتی که اصولا به عنوان یه عنوان پارتی گیم برای خانواده و کژوال گیمر ها ( اکثر مخاطبین نینتندو) ساخته میشه چه جوری نیش به حساب میاد؟یا یه اسباب باری مثل labo؟یعنی الان playroom هم یه عنوان نیش از طرف سونی به حساب میاد؟نیش برای مارکت نینتندو میشه devil's third مثلا.
اگه از مثالهای مناقشه برانگیز مثل کیج و اودا با خیلی از بازیهای واقعیت مجازی هم عبور کنیم.(و اصلا یه بازی مثل papers please یا stanley parable یا inside با فروش کلانشون و بعضا گیم پلی آشناشون از نظر شما تکلیفشون چین؟)
بازیهایی مثل bound - hohokum - everybody's gone to the rapture هستن که سونی مستقیما توی توسعه نقش داشته.یکی از استدیو های داخلی سونی (pixelopus) کلا کارش ساخت بازی با ایده های تجربیه. (صرفا تجربه های منن اینا شاید باشه بازم)
یه سری بازی مثل wattam یا edith finch هم بوده تا یه مراحلی.
سونی تو عناوین چند نفره drawn to death رو داشته، tomorrow children رو داشته و let it die رو.
ویتا هم که اصلا بعد از سه چهارتا بازی بزرگ که عرضه شد،خونه بازیهای نیش و ژاپنی شد که یه سریشون هم توسط سونی ساخته شد ( نمونه خیلی بارزش میشه موراساکی بیبی)
کلا توسعه بازی فرق کرده دیگه.الان چند روزه کیلر7 اومده.یه بازی از دورانی که ناشرای بزرگ مثل کپکام روی عناوین جاه طلبانه سرمایه گذاری میکردند.الان انقدر بازار بزرگ شده و هزینه های تولید و تبلیغ بالا رفته که این اتفاق نمیوفته چندان.الان پروژه های غریب و جاه طلبانه تو استدیوهای مستقل با بودجه های کم اتفاق میوفته.سونی هم حداقل در چند سال ابتدایی ps4 همه جوره حمایت کرد از این بازیسازا و حتی تو ریمستر یه سری بازی کالت مثل grim fandango هم نقش داشته و خیلی از این بازیها هم از این حمایتها بهره تبلیعاتی بردن و منتفع شدن.کلا همچنان بهترین مکان برای بازیهای خاص ( و متنوع به طور کلی) بعد از pc کنسولهای سونی هست،هرچند قبول دارم وضعیت با قبل (دوران ps2 مثلا) فرق کرده.

آخرین ویرایش:
بحث یاکوزا هم پیچید رفت:-"
من اینو ندیده بودم وگرنه کلاً جواب پست قبلیت رو هم نمی‌دادم.
ازت لینک خواستم اومدی یه اسکرین شات فرستادی واسم، خودم رفتم منبعت رو پیدا کردم که اصلاً و ابداً با ادعات همخونی نداشت.
بعد هم فکر می‌کنی چون من وقت نکردم بیام جواب بدم، یعنی مشت منو خوابوندی یا یه تصور بچگونۀ دیگه. اینکه می‌بینی بعضی وقتا کاربرا بی‌خیال بحث باهات میشن، بیشتر از اینکه به خاطر این باشه که حرفت رو قبول کردن، به این برمی‌گرده که وقتشون رو از سر راه نیاوردن که با یکی با رفتار انقدر کودکانه بشینن بحث کنن.

مدیری ناظمی چیزی دید خواهشا نزنید پست رو پاک کنید یا ما رو بن کنیدها! :D وقتی لینک میزاری علاقه ای به خوندن ندارن، باید با رسم شکل نشون بدیم خو:| گناه من این وسط چیه آخه:((

اولا که تو پستت اسم ویچر رو نیاوردی نصف اعتبار پستت رفت:D دوما اینکه رو هوا حرف زدن که کاری نداره منم الان میام میگم کوجیما رو سونی سانسورش کرده لان میخواد بره نینتندو بلاخره باید یه عدله ای پشت حرفم باشه یا نه؟

الان همون جناب نکبت خان کوجیما سانسور میشه؟ هم ژاپنیه هم تا دلت بخواد پر و پاچه و خشتک تو بازیاش میاره طرف با کورست میره جنگ در افغانستان سونی سانسورش کرده؟
بازی داشتیم رو ویتا بازی داشتیم که شما باید دستتو میمالیدی رو تاچ ویتا که زیر اندام یه خانمی بود نیمه برهنه رو استغفرالله .... بعد صداشو در میاوردی ( ببخشید سعی کردم مودبانه بگم.) اونو سونی سانسور نکرد حال بنظرت نسخه بعدی اون بازی باید بره رو سوییچ یا 4؟ میشه من برم تی وی 65 اینچی تو حالو دستمال کنم؟
منطقی باشیم یه ذره قربونت برم.
خوب بریم سراغ رسم شکل! قبول که نمیکنی! نمیخوای هم قبول کنی! لینک هم میدیم برات مهم نیست:D خوب....

این شخصی که در زیر میبینید، +18 سال است(میگن! من بازی نکردم! :D ) ، عکسی که در بالا میبینید نسخه ی PS4 و عکسی که در پایین میبینید نسخه ی Switch است!
همچنان من در مقابل قبول این مورد مقاومت میکنم و رو هوا پست میدم یا این حل شد؟
کوچک سالش هم این موارد PS4 و سوییچ هست اگر میخوای!:D و تفاوت با PC ...

در مورد مشکلات انتشار بازی های ژاپنی(به طور کلی!) و نامه نگاری هاشون که باید انگلیسی باشه، توی همون لینکی که صفحه 5-6گذاشتم هست، طرف که خیلی نالیده، و دیگه فکر کنم برا همه منطقی باشه که کار سخت شده براشون دیگه؟ یا اینم مشکلی نداره و تقصیر خودشونه انگلیسی بلد نیستن؟ کنسول ساز ژاپنی... بعد این مشکلات منطقی نیست قبول کنید! به خدا برو اون لینکی که دادم رو ببین! سر کارمون نزار خدایی! :|

در مورد اینکه میگن سونی گفته در مورد سانسور بازی هاتون جیزی نگید، من به شخصه نخوندم، از بچه هایی که میگن منبع بخواید!(و بخونید!!!! :| الکی Xصفحه باهامون بحث نکنید وقتی خبر رو نمیخونید:| )

در مورد Child Por***** و این حرفا ، اینکه کاراکتر Ann توی پرسونا کاملا طراحیه Dominatrixها رو داره قاعدتا باید حساب بشه دیگه؟ نیست؟

در مورد سیاست SIE و Sony Music حالا چه بازیه F/GO و چه موارد دیگه(موارد دیگه شنیدم باید بچرخم تا بگم!:دی ) بگم یا خودت میری سرچ میکنی وضعیت F/GO توی چه شرایطیه، کاری به فن بیس و کامیونیتیش هم ندارم، فقط خود بازی! درجه سنی بازی هم طبق ESRB اصلا Tهه! :-" از این میتونم یه عالمه Loli مثال بزنم، یه عالمه دیالوگ مثال بزنم که " :| " بشی و ... :-" حتی تو نسخه غربی:-"

خوب سوال! این سانسوری که از نسخه PS4ـه یاکوزا3 داریم میگیم، شامل کدوم نسخه میشه؟ ژاپن! یک موردش (سیگار) الان توی ژاپن کلا سانسور میشه! اما دو مورد دیگه؟ نسخه ی ژاپنی ربطی به نسخه ی غربیه نسل پیش نداره!
سگا انجام داده اون دوتا رو؟ نمیدونیم! سونی انجام داده اون 2تا رو؟ باز هم نمیدونیم! اما موردی که هست این تغییرات بعد از سیاست های جدید سونی اتفاق افتاده، و احتمالش هست مقصر سونی باشه! خودشون که تکلیف ملت رو روشن نمیکنند،ممکنه مثل باگ Warrior's Orochi این هم به پای سونی نوشته شده باشه! اما من ندیدم فعلا سونی یا سگا در این مورد چیزی گفته باشن که نه آقا انتخاب خودمون بوده! ( پ.ن : چنین موردی توی یکی دیگه از بازی های سگا یعنی پرسونا5 بود... چه نسخه غربی،چه شرقی،چه PS3 ، سگا با چنین چیزی مشکلی نداشته)
ممکنه سگا هم سیاست های جدیدی گرفته،ولی چیزی از بقیه بازی هاش نشنیدیم! ولی از سمت سونی سیاست های جدیدی میشنویم!
موردی که حذف شده توی ژاپن به شدت چیز عادییه! توی انیمه ها میتونم 550تا مورد برات مثال بزنم! :D
کراس درسینگ که توی این زلدا آخریه هم بود! برای همین میگم احتمالا زلدا اگر قرار بود روی PS4هم حذف بشه،یحتمل سونی گیر میداد بهش:-"

در مورد پست آخر، اول اینکه خیلی ممنون جواب دادی! و خیر چنین فکری نیست، داریم بحث میکنیم، خوب یهو میری و اون بخش بحث بی نتیجه موند! حالا در مورد تغییرات یاکوزا و شرایطش بالاتر گفتم! این تغییر تو نسخه ژاپنه و نه نسخه ی غرب! بعد من لینک دادم میبینم نمیخونند ده بارم ارجاع میدم باز نمیرن بخونند! خیر سرم اومدم اسکرین شات گذاشتم از اون بخشه بحث! اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم که میگن اینه!
و ممنون بابت بقیه صفت هایی که دادی و این حرفا! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or