مدیری ناظمی چیزی دید خواهشا نزنید پست رو پاک کنید یا ما رو بن کنیدها!
وقتی لینک میزاری علاقه ای به خوندن ندارن، باید با رسم شکل نشون بدیم خو
گناه من این وسط چیه آخه
اولا که تو پستت اسم ویچر رو نیاوردی نصف اعتبار پستت رفت
دوما اینکه رو هوا حرف زدن که کاری نداره منم الان میام میگم کوجیما رو سونی سانسورش کرده لان میخواد بره نینتندو بلاخره باید یه عدله ای پشت حرفم باشه یا نه؟
الان همون جناب نکبت خان کوجیما سانسور میشه؟ هم ژاپنیه هم تا دلت بخواد پر و پاچه و خشتک تو بازیاش میاره طرف با کورست میره جنگ در افغانستان سونی سانسورش کرده؟
بازی داشتیم رو ویتا بازی داشتیم که شما باید دستتو میمالیدی رو تاچ ویتا که زیر اندام یه خانمی بود نیمه برهنه رو استغفرالله .... بعد صداشو در میاوردی ( ببخشید سعی کردم مودبانه بگم.) اونو سونی سانسور نکرد حال بنظرت نسخه بعدی اون بازی باید بره رو سوییچ یا 4؟ میشه من برم تی وی 65 اینچی تو حالو دستمال کنم؟
منطقی باشیم یه ذره قربونت برم.
خوب بریم سراغ رسم شکل! قبول که نمیکنی! نمیخوای هم قبول کنی! لینک هم میدیم برات مهم نیست
خوب....
این شخصی که در زیر میبینید، +18 سال است(میگن! من بازی نکردم!
) ، عکسی که در بالا میبینید نسخه ی PS4 و عکسی که در پایین میبینید نسخه ی Switch است!
همچنان من در مقابل قبول این مورد مقاومت میکنم و رو هوا پست میدم یا این حل شد؟
کوچک سالش هم این موارد PS4 و سوییچ هست اگر میخوای!
و تفاوت با PC ...
در مورد مشکلات انتشار بازی های ژاپنی(به طور کلی!) و نامه نگاری هاشون که باید انگلیسی باشه، توی همون لینکی که صفحه 5-6گذاشتم هست، طرف که خیلی نالیده، و دیگه فکر کنم برا همه منطقی باشه که کار سخت شده براشون دیگه؟ یا اینم مشکلی نداره و تقصیر خودشونه انگلیسی بلد نیستن؟ کنسول ساز ژاپنی... بعد این مشکلات منطقی نیست قبول کنید! به خدا برو اون لینکی که دادم رو ببین! سر کارمون نزار خدایی!
در مورد اینکه میگن سونی گفته در مورد سانسور بازی هاتون جیزی نگید، من به شخصه نخوندم، از بچه هایی که میگن منبع بخواید!(و بخونید!!!!
الکی Xصفحه باهامون بحث نکنید وقتی خبر رو نمیخونید
)
در مورد Child Por***** و این حرفا ، اینکه کاراکتر Ann توی پرسونا کاملا طراحیه Dominatrixها رو داره قاعدتا باید حساب بشه دیگه؟ نیست؟
در مورد سیاست SIE و Sony Music حالا چه بازیه F/GO و چه موارد دیگه(موارد دیگه شنیدم باید بچرخم تا بگم!
) بگم یا خودت میری سرچ میکنی وضعیت F/GO توی چه شرایطیه، کاری به فن بیس و کامیونیتیش هم ندارم، فقط خود بازی! درجه سنی بازی هم طبق ESRB اصلا Tهه!
از این میتونم یه عالمه Loli مثال بزنم، یه عالمه دیالوگ مثال بزنم که "
" بشی و ...
حتی تو نسخه غربی
من
اون تاپیک ردیت رو پیدا کردم و ویدئوی داخلش رو هم دیدم.
واسه نسخه PS4 یاکوزا 3 تعداد حذفیات 3 تا بوده که یکیشون ربطی به گیم پلی نداره:
سیگار روی باکس آرت، یه دونه ساب استوری و یه مینی گیم که تو نسخه غرب یاکوزا 3 واسه PS3 هم نبود.
حالا حذفیات یاکوزا 3 واسه نسخه PS3:
22 تا ساب استوری، 4 تا مینیگیم و هوستس کلابها.
نکته مهم:
اینا انتخاب خود سگا بوده، سونی چه در زمان PS3 و چه در زمان PS4 هیچ نظری در مورد این تغییرات نداشته.
با توجه به اینکه این بازی رو به عنوان دلیلی مبنی بر قلع و قمع کردن استودیوهای ژاپنی توسط سونی آوردی و چندبار روش پافشاری کردی، به نظرم بهتره یه تجدید نظری در این مورد داشته باشی.
خوب سوال! این سانسوری که از نسخه PS4ـه یاکوزا3 داریم میگیم، شامل کدوم نسخه میشه؟ ژاپن! یک موردش (سیگار) الان توی ژاپن کلا سانسور میشه! اما دو مورد دیگه؟ نسخه ی ژاپنی ربطی به نسخه ی غربیه نسل پیش نداره!
سگا انجام داده اون دوتا رو؟ نمیدونیم! سونی انجام داده اون 2تا رو؟ باز هم نمیدونیم! اما موردی که هست این تغییرات بعد از سیاست های جدید سونی اتفاق افتاده، و احتمالش هست مقصر سونی باشه! خودشون که تکلیف ملت رو روشن نمیکنند،ممکنه مثل باگ Warrior's Orochi این هم به پای سونی نوشته شده باشه! اما من ندیدم فعلا سونی یا سگا در این مورد چیزی گفته باشن که نه آقا انتخاب خودمون بوده! ( پ.ن : چنین موردی توی یکی دیگه از بازی های سگا یعنی پرسونا5 بود... چه نسخه غربی،چه شرقی،چه PS3 ، سگا با چنین چیزی مشکلی نداشته)
ممکنه سگا هم سیاست های جدیدی گرفته،ولی چیزی از بقیه بازی هاش نشنیدیم! ولی از سمت سونی سیاست های جدیدی میشنویم!
موردی که حذف شده توی
ژاپن به شدت چیز عادییه! توی انیمه ها میتونم 550تا مورد برات مثال بزنم!
کراس درسینگ که توی این زلدا آخریه هم بود! برای همین میگم احتمالا زلدا اگر قرار بود روی PS4هم حذف بشه،یحتمل سونی گیر میداد بهش
در مورد پست آخر، اول اینکه خیلی ممنون جواب دادی! و خیر چنین فکری نیست، داریم بحث میکنیم، خوب یهو میری و اون بخش بحث بی نتیجه موند! حالا در مورد تغییرات یاکوزا و شرایطش بالاتر گفتم! این تغییر تو نسخه ژاپنه و نه نسخه ی غرب! بعد من لینک دادم میبینم نمیخونند ده بارم ارجاع میدم باز نمیرن بخونند! خیر سرم اومدم اسکرین شات گذاشتم از اون بخشه بحث! اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم که میگن اینه!
و ممنون بابت بقیه صفت هایی که دادی و این حرفا!