فن Xbox one کاملا بی صدا و آرام است

19Rodar

کاربر سایت
Xbox-One-Logo-Wallpaper-HD-Dekstop-Games-620x348.jpg

آقای "آلبرت پنالو" از سوی مایکروسافت لحظاتی پیش در تویتر خویش اعلام نمود کنسول Xbox One ساکت تر از مدل اسلیم تازه رونمایی شده ی کنسول Xbox 360 می باشد و حتی ایشان به فن این کنسول لقب"مرده ی ساکت" را داده که این موضوع قطعا خبر خوبی برای علاقمندان به کنسول مایکروسافت می باشد. از مشکلاتی که دارندگان کنسول های خانگی Xbox 360 از سال های اول عرضه ی این کنسول با آن گریبان گیر بودند،صداهای بسیار آزار دهنده مدل های آرکید و الایت این سری کنسول های خانگی نسل هفتم بوده و از آنجا که کمپانی صاحب نام مایکروسافت این ویژگی را در جدیدترین مدل این کنسول ها تحت عنوان"اسلیم" رفع کرد،حال به تازگی آقای "البرت پنالو"،لحظاتی پیش در حساب شخصی تویتر خود اعلام کرده که;کنسول Xbox One بی صدا تر از مدل تازه معرفی شده ی اسلیم سری کنسول های Xbox 360 بوده که در این بین آقای پنالو به فن این کنسول نسل هشتم،لقب "مرده ی ساکت" را اهدا کرده است.

درواقع این خبر از زمانی مطرح شد که یکی از طرفداران سری کنسول های خانگی Xbox،در حساب شخصی آقای پنالو سوالی مبنی بر اینکه"آیا فن کنسول Xbox One با صدا همراه بوده؟" پرسید که پاسخ آقای آلبرت پنالو به ایشان این چنین بود:
این مرده ی ساکت است ! ساکت تر از مدل باریک اسلیم کنسول Xbox 360

منبع
Twitter

آخرین ویرایش:
بنده هم 360 دارم هم ps3 fat
خدای PS3 اصلا صدا نداره البته اون اولها که گرفته بودمش نمی دونم چی شد یک هو دستگاه جو گیر شد فنش با سرعت تموم می چرخید و صدای وحشتناکی میداد که بعد درست شد
ولی 360 همیشه صدای خودش رو داره که بیشترش صدای درایو هست از وقتی هم بازی ها رو میشه روی هارد نصب کرد این صدا خیلی کمتر میشه

دوستانی که از صدای فن های 360 در حالت default مینالن ظاهرا کارشون به 12 ولت کردن فن ها نکشیده که بدونن صدای جت و شب نشه بازی کرد و اینا یعنی چی:d

نمی دونم چرا در طول این چند سالی که 360 داشتم به هیچ وجه هیچ صدایی که شبیه به فرودگاه باشه ازش نشنیدم
همیشه فقط اون چند دقیقه ابتدایی موقع شروع بازی صدای زیادی داشت بعد سوکت همه جارو فرا میگرفت
و برا همین هیچ موقع مشکل صدای زیاد نداشتم.
شاید چون همیشه با نصب روی هارد بازی میکنم این طوری بوده

مرده ساکت لقب خوبی نیست.
قول ساکت یا پره ساکت یا حتی زنده ساکت گزینه های بهتری هستند.
یجوریه این مرده ساکت، انگار فن اصلا کار نمیکنه و نمیچرخه و صدا هم نمیکنه.

من عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم فن منظورش طرفدارهای مایکرو هست ! :d
من خودم قبلا Xbox 360 Elite داشتم وقتی درایو شروع به کار کردن میکرد صدای تراکتور میداد ولی وقتی روی هارد میریختم بازی رو صداش خیلی کم میشد گاهی اوقات حتی قابل شنیدن هم نبود ، باید پس خیلی فن Xone بی صدا باشه با این صحبت ها !

ما که با صدای 360 مشکلی نداشتیم :)

توی ایران کلا هیچ کسی با صدا مشکل نداره ، الاخصوص توی شهر های بزرگ مثل تهران و مشهد و اصفهان و ...

اون ور آب به آلودگی صوتی بسیار اهمیت می دن چون باعث مشکلات و بیماری های بسیار زیادی می شه از جمله بیماری های روحی روانی، اما توی ایران کلا آلودگی صوتی معنی نداره

360 من مدل اسلیم هست خیلی کم صدا میده

نه من کلی گفتم، منظورم این بود که چه دستگاه صدا بده چه نده به حال اکثر ایرانی ها فرقی نداره

یه 360 داشتم که فقط برای اجرا FF XIII خریده بودمش مدل ارکید بود. از من صدا در میومد از این دستگاه نه. حدود 70 ساعت هم با DVD باهاش بازی کردم مشکل صدایی نداشت.

توی ایران کلا هیچ کسی با صدا مشکل نداره ، الاخصوص توی شهر های بزرگ مثل تهران و مشهد و اصفهان و ...

اون ور آب به آلودگی صوتی بسیار اهمیت می دن چون باعث مشکلات و بیماری های بسیار زیادی می شه از جمله بیماری های روحی روانی، اما توی ایران کلا آلودگی صوتی معنی نداره
360 من مدل اسلیم هست خیلی کم صدا میده

واقعا صدای فن 360 چه فت چه اسلیم اصلا محسوس نیست و مشکلی نداره...فقط زمانی محسوس میشه که فن رو 12 ولته کنیم که اونوقت رسما میشه سشوار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or