فن بوي ها عاشق كنسول خود هستند_

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

benjohn

کاربر سایت
آيا تا به حال از خود پرسيده ايد كه چگونه فن بوي ها همچنين آدمهاي لجوج و بي منطقي هستند و عقايد ناجوري دارند؟

هر كسي كه تا به حال سري به اينترنت زده باشد و پستهاي آنان را خوانده باشد براحتي پي به اين موضوع ميبرد. در واقع از نظر علمي فن بوي ها عاشق كنسول خود هستند و هورمون عشق در مغزشان ترشح ميشود.

با توهين كردن به پلي استيشن و يا اكس باكسشان دقيقا مثل اين است روبرويشان بايستي و بگويي كه همسرت زن بسيار زشتي است.

Love-Fire.jpg

دكتر ديويد لوييس هادسون ميگويد: معمولا رسيدن به چنين درجه اي زمان ميبرد تا شخص به حالتي برسد كه عاشق و دلداده ي يك محصول تجاري شود.

دكتر هادسون نويسنده كتابي با همين موضوع و دبير سازمان تحقيقاتي مايندلب است.

او ادامه ميدهد: گاهي اوقات دقيقا مثل عاشق شدن است. دقيقا نوعي انتقال دهنده هاي عاطفي مانند سونامي به مغز حمله مي كنند. به اين انتقال دهنده ها به اصطلاح دوپامين اطلاق ميشود. اين دقيقا همان حالتي است كه براي فرد معتاد هم اتفاق مي افتد در واقع فن بوي ها معتاد يك محصول تجاري هستند. با ديدن و يا صحبت كردن در مورد آن محصول ترشح دوپامين در مغزشان بالا مي رود.

پس وقتي با يك فن بوي در مورد كنسول مورد علاقه اش بحث ميكنيم و آن را به چالش ميكشيم مثل اين است كه داريم به دختري كه عاشقش شده است توهين و تعرض ميكنيم؟

و پاسخ ايشان فقط يك كلمه است"

دقيقا

آقا یکی از فامیل به من گفت سریع تر باش مگه نمیخوای ازدواج کنی من گفت بابا من با پلی استیشن ازدواج کردمبی برو برگرد من عاشق پلی استیشن هستم طبیب هم نیاز نداریم :)

به نظر من که کنسول از شریک زندگی هم بهتره:d
یه بار که بگیری نه آن چنان خرجی داره نه غر میزنه .نه هی نق میزنه.نه اعصابت رو به هم میریزه. نه هی باهات دعوا میکنه نه.........
حالا هر کی یه همچین شریک زندگی سراغ داره بگه من بلافاصله برم باهاش ازدواج کنم...:d​
یه بنده خدایی رو میشناسم که یکی از کاسبای معروف پشت شهرداری هم هستش. ( اسمشو بگم خیلیاتون میشناسین )
این آقا چند وقت پیش با زنش دعواش میشه. زنش میگه باید بین منو کنسولت یکی رو انتخاب کنی.
هیچی دیگه. نتیجه این شد که زنش الان یه 2ماهی هست که رفته خونه باباش!!
هپی اندینگ : الان زنش برگشته و اونم دیگه کمتر تو خونه بازی میکنه و بیشتر وقتشو صرف زنش میکنه.
واقعیت : دارن طلاق میگیرن و این رفیقمون هم از بابت خیلی خوشجاله!!

پ.ن : این آقا ps فن هست!!
41222808122125051393.jpg

اگه شما به تاپيك "تمامى اخبار مربوط به رزولوشن و كيفيت اجرايى بازى ها" سر بزنيد در عرض دو صدم ثانيه به اين موضوع پى ميبريد
به نظر من فن بوى بودن تا اين حد بنيان آدم رو از هم مى پاشه و موجب فساد درونى ميشه

بحث من پرستش یک برند هستش که عده ای به طور افراطی چنین کار پوچی رو می کنند که آخرش هم در خبر گفته شده چه اتفاقی میفته. تاسف من برای خاطر افرادی هستش که چنین کاری می کنند.
ببین ارش تعصب یا به قولی افراطی بودن تو هر مسئله ای به مقدار درگیر بودن فرد با اون مقوله هم ربط داره.
کسی که تو کل روز مثلن 10 ساعت رو با کننسولش یا همون مورد اعتیادش بگذرونه و ازش لذت ببره فرق میکنه دیدش با کسی که 1 ساعت درگیرشه.
این حالت رو میشه راجب همه موارد مورد علاقه مطرح کرد.
بارها گفتم فن بودن باعث میشه لذت بیشتری از هر معقوله برد.
به طور مثال یه فن هیلو یا کیلزون لذت بیشتری رو موقع انجام بازیش میبره به نسبت یه فرد نرمال.
خب طبیعی هم هست کسی که 10 ساعت یا بیشتر از لحظات عمرش رو با یه وسیله که به نوعی پرکننده اوقات فراغتشه"بخصوص اینجا" نتونه توهین یا تمسخری رو به این وسیله تحمل کنه.
ذهن فرد به نوعی خودش رو با قهرمان بازی همزاد پنداری میکنه این کنسول بازیشه که اون رو تو موقعیت های مختلف قرار میده و به طبع دنیایی رو میسازه که فرد تو واقعیت هیچ وقت امکان رسیدنش نداره.
در کل من نمیتونم بگم برای این افراد متاسفم... وقتی از دنیای خودش لذت میبره باید بهش احترام گذاشت.

کلا بحث جالبی هستش :d

فقط میتونم در مجموع یک چیزی رو بگم علاقه به ، برند ،مذهب ،ملیت ، خواننده ،بازیگر و خلاصه هر چیزی در کل بد نیست ولی اگه این علاقه به تعصبات و تند رویی کشیده بشه اون وقت هستش که اصلا پایان خوشی نداره ........

دوستان ایرانی که قشنگ درباره تعصبات مذهبی در این چندین سال در ایران چشیدن که چه بلایی به سر یک ملت میاد !!! درباره هر چیزی تعصب و تندرویی خوب نیست در همین تاپیک های بازی بار ها و بار ها شده که دو انسان به خاطر تعصب به یک بازی و یک مارک خاص به هم توهین کردن و ناسزا گفتن خب بعضی از دوستان میگن که تعصب به یک برند حداقل خوبیش اینه که باعث مرگ کسی نمیشه ولی این اصلا توجیح خوبی نیست و به نظرم اگه یک انسان نتونه جلوی تعصبات خودش رو روی یک برند بگیره به همین سو اون انسان استعداد این رو داره که در بخش های دیگه زندگیش هم درباره موضوعات مختلف رو به تعصب و تندروی بیاره !!

درباره موضوع عشق یک انسان به انسان دیگه چون واقعا انقدر این موضوع پیچیده هستش فقط و فقط باید عشق دو انسان به هم رو بهش احترام گذاشت و با فن بوییسم و این جور چیزا قاطیش نکرد ولی خب درباره این که بدن انسان در تمامی موارد دل بستگی به چیزی یک ماده شیمیایی رو ترشح میکنه هم قابل فکر و تامل هستش !

من خودم از طرفدارن شدید برند ASUS هستم و خیلی از اشخاص و فکر ها و ایدئولوژی های مختلف رو مثل همگی شما دوست دارم ولی سعی کنیم تعصبات خودمون رو کم و کم تر کنیم و وقتی که کسی به اون چیزی که ما علاقه داریم انتقاد کردن بتونیم خودمون رو کنترل کنیم و با شخص منتقد کننده به دور از تعصب صحبت کنیم . (صد البته احترام باید دو طرفه باشه )

استعداد تعصب داشتن در هر چیزی در وجود تک تک همگی ما هستش حالا یکی کم تر و یکی بیشتر هر وقت انسانی تونست خودش رو از تعصبات دور و دورتر کنه اون وقت هستش که جاده پیشرفت و عقل گرایی براش هموار میشه .......

تعصب ذهن رو کور میکنه وقتی ذهن هم کور باشه دیگر چشم به کار نیاید !!!

بنظرم فن ی برند بودن اصلا اتفاق بدی نیست.(بشرطی ک باعث بی احترامی و توهین ب بقیه نباش)
با افتخار میگم من فن REMEDY هستم
با افتخار میگم من فن turn 10 هستم
با افتخار میگم من فن team ICO هستم
با افتخار میگم من فن gears هستم.....و.....و .....
اما این دلیل نمیشه اگه کسی سلایق و علایقش با من متفاوته بهش توهین یا بی احترامی کنم! ( اگر قرار بود همه ی طبع و سلیقه داشته باشن ک یسری سیبیل ها و زیگیل پرتقالیا خونه نشین بودن!!!:d

اینا اگر فن های بازی سنتر رو ببینن چه میگن...دور از حقیقت فقط تعصب و گفته های ناشی از اطلاعات کم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or