فقط20%از گیمر ها توانایی دارندHitman: Absolutionرا به اتمام برسانند.

• Thread starter Thread starter ab45
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ab45

کاربر سایت
IO Interactive سازنده بازی Hitman: Absolutionمی گوید که قسمت های بزرگی از بازی گیمر ها باید درگیری های زیادی بکنند تا بتوانند به مرحله آخر بروند و آن را به پایان برسانند.
در مصاحبه ای که آقای Tore Blystad با مجله official playstation magazine داشت گفت:"تنها 20%درصد از گیمر ها می توانند بازی را به پایان برسانند و این درصد کمی است.این باعث می شود مردم ناراحت شوند.آقای Tore Blystad همچنین ادامه داد:"ما داریم کاری را میکنیم که تاحالا آن را تجربه نکردیم.با اینکه شایداین مسئله ناراحت کننده باشد اما عموم گیمرها حتی توانایی تمام کردن بازی را نخواهند داشت.اگر هم بازی را به مرحله آخر برسانند بازی را و آن را تمام کنند شاید دیگر نتوانند صحنه ی آخر این بازی را ببینند وفقط این کار 1 بار امکان پذیر باشد،این بازی برای کسانی درست شده است که می خواهند یک مرحله را چند بار امتحان کنند تا چیزی نباشد که تا حالا کشف نکرده باشند."
وی اضافه کرد:"این بازی را به چند منتقد نشان داده ایم و گفتد بازی قابلیت تکرار کردن را دارد."
این حرف ها آیا باعث می شود که در فروش بازی Hitman:Absolution تاثیری داشته باشد؟باید منتظر عکس العمل گیمر ها به این موضوع باشیم.
منبع

پس ما وكل بچه هاي اين سايت جزء اين 20% هستيم از ايني كه بازيش سخته خيلي خوشحالم به نظرم تا يه بازي سخت نباشه البته سختي معقولانه , چالشي وجود نداره من كه اشتياقم براي تجربه اين بازي يه خاطر مشكل شدن بازي چند برابر شد...:d

نخیر دوست عزیز منظورم بازی dark souls با اون سختیه غیرمنطقیشه.

ببخشید چون ایشون پست من رو نقل قول کردند و فکر کنم اشتباهی رخ داده.
منظورتون ؟!

ایشون درست گفتن چون من دو تا پست رو نقل قول کردم.

به هر حال به نظر من که دارک سول در برابر دیمون سولز سخت نبود. من بعد از اینکه دیمون سولز رو تموم کردم همینجوری واسه سرگرمی نینجا گایدن رو رو وری هاردش دو سه بار تموم کردم

حرفش خوراک ما ایرانیاست
الان همه رگ کل کل و من بهترم، من خفن ترم میزنه بالا و همه تا اخر بازی رو 50 بار تکرار میکنن :p
بدی هم نیست
من دوست دارم چند بار تکرار کنم بزنم تو گوش اچیومنتاش

آخرین ویرایش:
اه بابا سختی بازی بیش از حد حالمو به هم میزنه .
یادمه من blood money روهم همون مراحل 3 یا4 ول کردم . از بس سخت و خسته کننده بود .
حالا دیگه ببین توی 2012 با این هوش مصنوعی میخوان چیگار کنن دیگه .
اه اه حالم به هم میخوره .
فقط ACIII رو عشق است

دوستان ادم باید از بازی لذت ببره کلا هدف بازی بعد از فراهم کردن پول برای سازنده همینه نه مخ ادمو سوراخ کنه اعصابشو خط خطی
*پ.ن:من که ادعایی تو پرو بودن ندارم ولی خوشم میاد از هر 10 تاتون 9 تاتون پرو و خوراکش همین بازی هاست عججججببببب>:d

من پست ها رو نخوندم اما اگر کسی نتونه عنوانی مثل Gears Of War رو تموم کنه "گاگول" ـه و اصلا تو رده گیمر ها به حساب نمیاد ! خب ، حالا یادمه یه آماری اومده بود که گیرز رو 50 یا 55 درصد تموم کردن ! شماره دوم درصدش پایین تر هم بود !
برای عنوانی مثل هیتمن 20% آمار عجیبی نیست ؛ یعنی من اصلا تعجب نمی کنم از این آمار .
ولی من فکر میکنم بیشتر مسئله ی علاقه و جذابیت بازیکن مطرح هست تا تواناییش. تموم نکردن بخش تکنفره در بازی هایی که هر دو حالت تک نفره و چند نفره رو دارن چیز عجیبی نیست اونم در کشور های توسعه یافته که اینترنت مناسبی هم دارن. اما قضیه در مورد بازی هایی مثل Absolution که تمرکز زیادی روی بخش تک نفره دارن فرق میکنه. چون گستردگی مراحل و انجام ماموریت ها نیازمند صبر و حوصله ای هست که از عهده ی خیلی ها خارجه. از طرفی مشکلات یا نوع طراحی هوش مصنوعی هم به این قضیه دامن میزنه.

دقت کنید که IO Interactive ایران رو از گیمر حساب نمیکنه چون کپی کار هستند . پس در نتیجه اگر بخواین حساب کنین ، فقط 50% گیمر ها قابلیت انجام بازی رو ندارن .

27321386248071207151.png

ما قراره از بازی لذت ببریم
سختی بیش از حد یه بازی مثل Dark soul و هر بازی سخت دیگه...منطقی به نظر نمیاد
بحث Casual به کنار

البته سختي بازي dark souls كاملا معقولانه بود اتفاقا من اصلا از بازي آسوني كه بچه ها هم بتونن تموم كنن لذتي نميبرم فقط در صورت چالش از بازي لذت ميبرم...:d

من خودم با يه روش تمومش ميكنم.بعد ميرم سيو ٩٩ دوصد يعني يه مرحله قبل پايان رو توي روش هاي مختلف كه هست ميگيرم آخر بازي رو ميبينم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or