فقط20%از گیمر ها توانایی دارندHitman: Absolutionرا به اتمام برسانند.

• Thread starter Thread starter ab45
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ab45

کاربر سایت
IO Interactive سازنده بازی Hitman: Absolutionمی گوید که قسمت های بزرگی از بازی گیمر ها باید درگیری های زیادی بکنند تا بتوانند به مرحله آخر بروند و آن را به پایان برسانند.
در مصاحبه ای که آقای Tore Blystad با مجله official playstation magazine داشت گفت:"تنها 20%درصد از گیمر ها می توانند بازی را به پایان برسانند و این درصد کمی است.این باعث می شود مردم ناراحت شوند.آقای Tore Blystad همچنین ادامه داد:"ما داریم کاری را میکنیم که تاحالا آن را تجربه نکردیم.با اینکه شایداین مسئله ناراحت کننده باشد اما عموم گیمرها حتی توانایی تمام کردن بازی را نخواهند داشت.اگر هم بازی را به مرحله آخر برسانند بازی را و آن را تمام کنند شاید دیگر نتوانند صحنه ی آخر این بازی را ببینند وفقط این کار 1 بار امکان پذیر باشد،این بازی برای کسانی درست شده است که می خواهند یک مرحله را چند بار امتحان کنند تا چیزی نباشد که تا حالا کشف نکرده باشند."
وی اضافه کرد:"این بازی را به چند منتقد نشان داده ایم و گفتد بازی قابلیت تکرار کردن را دارد."
این حرف ها آیا باعث می شود که در فروش بازی Hitman:Absolution تاثیری داشته باشد؟باید منتظر عکس العمل گیمر ها به این موضوع باشیم.
منبع

بازم یه ترجمه اشتباه و کلی نظر پشتت بدون توجه به منبع
اصلا نگفته که نمیتونن پایان اخر رو ببینن اگه یه بار برن
داره میگه این موضوع که همه یه دور بازی رو میرن و ولش میکنن ناراحت کننده است چون این افراد پایان اصلی بازی رو از دست میدن.مرحله که احتمالا بر اساس روش تموم کردن مراحل قبلی و امتحان کردن همه روش های ترور باز میشه و این نیاز داره که بازی کننده ها هر مرحله رو چندین بار تکرار کنن که متاسفانه فقط بیست درصد افراد این کار رو میکنن و پایان اصلی رو میبینن
شما بازی رو بدید بیاد من 1 سال میشینم Repeat میکنم مراحل رو خدایی اینقدر عکس و تعریف و نقد از بازی دیدم دیگه دارم کف میکنم اصلا برای گارانتی شدن 1 سال میرم اورجینال PS3 شو میخرم

فکرکنم منظورتون دیمون سولز هست. ؟
نخیر دوست عزیز منظورم بازی dark souls با اون سختیه غیرمنطقیشه.

اون که جای خود دارد اما منظورم نسخه جدیدش ؛دارک سولز است.
ببخشید چون ایشون پست من رو نقل قول کردند و فکر کنم اشتباهی رخ داده.
منظورتون ؟!

دیگه سخت تر از dark soul !b-)
گیمرهای ایرانی 100 تموم میکنن هیتمن تو سختی نمیتونه گیمرهای ایرانی:d رو اذیت کنه دیگه دارک سول که سخترین:d بازی باشه بروبچ زیر 10 :dسال گیمر ایرانی توموش کردن چه برسه به این :d البته توهین به بازیش نمیکنم ها من خودم منتظرم تا بیاد اما سازنده ها زر زیاد میزنن :d

امیدوارم منظورش سخت باشه نه این که پیچ در پیچ چون من حالم از چیز های پیچ در پیچ و کشف کردن چیزا بهم میخوره بری تویه متن ادرس یکی رو پیدا کنی و این شر ورا

اگر سختم هست منظورش این نباشه damge رو تا 1% بیارن با یه تیر بمیری وسیو هم هیچ تو بازی نباشه

اتفاقا خوبه با یه تیر بمیری
چون تو بازی هیتمن همیشه میشه لباس های مختلف پوشید که باعث جلوگیری از شناسایی میشه
همه جذابیت هیتمن به مخفی کاری و دلهره و پیچوندن گاردهای دشمن بود اگه قرار باشه هیتمن واسه خودش آرنولد بشه دیگه همه جذابیت هیتمن از بین میره

یادم میاد تو یه مرحله Blood money مجبور شدم نزدیک 15 دقیقه تو یه کمد قایم بمونم تا سوژه مورد نظر بیاد از نزدیک کمک رد بشه خفش کنم

این چه معنی دیگه میده که ما نفهمیدیم
yahoo_22.gif

20 per cent of the players will see the last level of the game
. It's horrible to know. It makes the people working on it really really sad
منظور از مرحله آخر همون مرحله مخفیه
یه چیزی شبیه پرنس دو که پایان اصلی بازی و کشتن داهاکا در گرو پیدا کردن تمام اپگرید های خط جون و پیدا کردن یه شمشیر مخصوص بود

دوست من شما هم گویا اشتباه متوجه شدی یکبار دیگه متن منبع خبر رو کامل بخون

اتفاقا خوبه با یه تیر بمیری
چون تو بازی هیتمن همیشه میشه لباس های مختلف پوشید که باعث جلوگیری از شناسایی میشه
همه جذابیت هیتمن به مخفی کاری و دلهره و پیچوندن گاردهای دشمن بود اگه قرار باشه هیتمن واسه خودش آرنولد بشه دیگه همه جذابیت هیتمن از بین میره
آره موافقم آقای کله بارکدی به ظرافت معروفه اما با یک تیر هم دیگه بی خود میشه با 2 یا 3 تا تیر عالی میشه

بزارین بازی بیاد ببینم چی میشه .

فقط بگن بهترینشون چند ساعته رفته بازی . وقتی بازی رو تمام کردیم مشخص میشه این 20% به 60-70 % میرسه یا نه .

من که منتظر بازیم شدید .

بازم یه ترجمه اشتباه و کلی نظر پشتت بدون توجه به منبع
اصلا نگفته که نمیتونن پایان اخر رو ببینن اگه یه بار برن
داره میگه این موضوع که همه یه دور بازی رو میرن و ولش میکنن ناراحت کننده است چون این افراد پایان اصلی بازی رو از دست میدن.مرحله که احتمالا بر اساس روش تموم کردن مراحل قبلی و امتحان کردن همه روش های ترور باز میشه و این نیاز داره که بازی کننده ها هر مرحله رو چندین بار تکرار کنن که متاسفانه فقط بیست درصد افراد این کار رو میکنن و پایان اصلی رو میبینن
Tnx:)
به نظرم خوبه یه بازی اینجوری باشه! ارزش تکرار بازی رو میبره بالا!
یادمه POP : Warrior Within هم همینجوری بود! دیدن پایان اصلیش خیلی سخت و چالش بر انگیز بود! کسایی که تجربه اش کردند میدونند چی میگم!
;)

درسته
تو منبع منبع (!) یعنی سایت مجله OPM متن کامل تر رو گذاشته. در جواب سوالی مبنی بر اینکه از سیستم رکورد متری ( سیستمی که عکس العمل گیمرا رو توی مراحل مختلف ثبت می کنه و یه آمار به تیم سازنده می ده) میگه فقط بیست درصد کسایی که بازی رو شروع می کنن تموم می کنن! و این موضوع واسه همه بازی ها صادقه نه تنها این بازی! :دی دلیلشم اینه که
افراد بعد از یه مدت از بازی خسته می شن و دیگه حوصله ندارن این همه وقت واسه تموم کردنش بزارن
و اینکه اینا با تستراشون صحبت کردن و فهمیدن که این روشی که بشه مراحل بازی رو به چند روش رفت یکی ازون دلایلی هست که باعث میشه گیمرا برگردن و مراحل بازی رو برن و ...
در کل یه چیزی گفته همین جوری که ما هم هستیم :دی به نظر من این آماری که این داده اگه معتبرم باشه پایرت ها رو هم شامل میشه چون پول که نمی دیم اگه از یه بازی خوشمون نیاد سه سوت میندازیمش اونور میریم سراغ یکی دیگه :دی و الا کی میره گیم 60 دلاری میخره بعد حتی تمومشم نمی کنه اونم توی این دوره زمونه :دی
ولی خبرنگاره هم تا میتونسته این آمار رو بزرگ کرده با وجود اینکه این آماری که این آقا داده کلیه و به نظر ایشون شامل همه بازی ها میشه نه فقط HA

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or