فقط 15 ثانیه کافیست تا به قدرت موتور جدید SE یعنی Luminous Engine پی ببرید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

square-enix-logo.jpg

همیشه در مورد موتورهای گرافیکی گفته شده است Crytek Engine 3 و Unreal 3 جزو قدرتمند ترین موتور ها هستند ؛ ایا شما نیز این دو موتور معروف را قوی میدانید ؟! اگر جوابتان بلی است ، پس شما را دعوت به دیدن موتور اعجاب انگیز شرکت بزرگ square enix یعنی Luminous Engine میکنیم تا شاید در این مورد دست به تجدید نظر بزنید . در جدید ترین خبر رسیده ای که در صفحه youtube از سوی SE پخش شد ، این شرکت برای اولین بار 15 ثانیه از قدرت فوقالعاده موتور جدید خود Luminous را به نمایش در اورد ؛ این ویدئو که از DX 11 به نحو احسند بهره برده است محیطی تقریبا خالی را به صورت بسیار عالی رندر کرده است شما این ویدئوی کوتاه را میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید .

New Luminous Engine by Square Enix

لینک دانلود این ویدئو :

360p: New Luminous Engine by Square Enix | حجم : 567 KB

480p: New Luminous Engine by Square Enix | حجم : 834 KB

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and Ayuna
دوستان اول از اینکه این تصاویر Fake نیستن و خود نومورا دوتاشون رو به فامیتسو نشون داد که من هم قبلا گذاشتم.

دوم اینکه این موتور فقط برای رندر نور هست. یعنی شما به محیط ها کار نداشته باشید. محیط ها حالا با هر کیفیتی که هستن کاملا Target Render هستن. نور پردازیشون با این موتور هست.

همین Versus هم برای نورپردازیش از این موتور استفاده میکنه. البته باز هم تاکید میکنم این موتور برای ساخت بازی نیست، بلکه فقط برای نور پردازی هست.

دوستان اول از اینکه این تصاویر Fake نیستن و خود نومورا دوتاشون رو به فامیتسو نشون داد که من هم قبلا گذاشتم.

دوم اینکه این موتور فقط برای رندر نور هست. یعنی شما به محیط ها کار نداشته باشید. محیط ها حالا با هر کیفیتی که هستن کاملا Target Render هستن. نور پردازیشون با این موتور هست.

همین Versus هم برای نورپردازیش از این موتور استفاده میکنه. البته باز هم تاکید میکنم این موتور برای ساخت بازی نیست، بلکه فقط برای نور پردازی هست.
نورپردازی به تعداد شی های محیط و محاسباتشون بستگی داره اگر Dynamic باشه ! پس تو یه محیط که فقط دیوار هست و چیزه دیگه ای وجود نداره، محاسبات نقطه ای انقدر پایین ه ست که راحت میتونن هر جوری میخوان نورپردازی کنن ! هر وقت همچین چیزی تو یه بازی اجرا شد میشه اسمش رو گذاشت یه انجین عالی !

به نظر من هم fake هست ولی در حال حاضر UT3 هم می تونه همچین تصویری بده.این تصویر مسخره یه پارکینگ نمیتونه نمایش قدرت یه engine باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or