فصل دوم The Walking Dead هم ساخته می شود

FLAWL3SS

کاربر سایت
فصل دوم The Walking Dead هم ساخته می شود

استدیو Telltale : فصل دوم The Walking Dead هم در حال برنامه ریزی است.

99933757283883579788.jpg

خوب دوستان خبر در مورد بازی The Walking Dead هست که چند وقتی هست Episode دومش هم منتشر شده.

Telltale سازنده عنوان اپیزودیک Walking Dead امروز اعلام کرد که پس از عرضه هر 5 قسمت از فصل اول این بازی و عرضه نسخه فیزیکی و کامل فصل اول بر روی دیسک، استدیو مشغول ساخت فصل دوم این سری خواهد شد.

در صحبتی که Steve Allison مسئول فروش Telltale با سایت Polygon داشته اظهار نظری درباره بازی Terminal Reality که امروز خبرش منتشر شده هم داشته:

"ما علاقه مندان به این بازی و به این سریال به شدت منتظر بازی شوتر Terminal Reality هستیم."

در انتها Allison بیان کرده که در 8 هفته ابتدایی عرضه بازی 1.7 میلیون نسخه از بازی فروخته شده و قسمت سوم هم در ماه بعد عرضه خواهد شد.

خبر کامل تر

Telltale در اندیشه فصل دوم The Walking Dead

منبع

آخرین ویرایش:
این مجموعه بازی بسیار فوق العادست، برای من داستان بازی تا به اینجا حتی از سریال WD هم جذاب تر بوده.شخصیت پردازی عالی این بازی باعث زیباییش شده. به شدت منتظر قسمت‌های بعدیم.

به این میگن خبر خوب ، اپیزود اول که خیلی خوب بود ، هنوز اپیزود دو رو نرفتم ولی مثل اینکه اونم عالیه

به شدت از فصل دوم بازی حمایت میشه >:d

به این میگن خبر خوب ، اپیزود اول که خیلی خوب بود ، هنوز اپیزود دو رو نرفتم ولی مثل اینکه اونم عالیه

به شدت از فصل دوم بازی حمایت میشه >:d

اپیزود 2 رو بازی کن دیوانه میشی . داستان عالیه . البته من خیلی حال کردم شاید تو حال نکنی :d

اپیزود 2 رو بازی کن دیوانه میشی . داستان عالیه . البته من خیلی حال کردم شاید تو حال نکنی :d

عذابم نده نوید :(( فعلا سرعت نت خیلی پایینه وگرنه تا الان 10 بار تمومش کرده بودم :دی ( اپیزود یک رو چندین بار رفتم و سیو های مختلفی ازش دارم :دی )

راستی نسخه فیزیکی فصل اول هم تایید شد و قراره بعد از اومدن هر 5 اپیزود عرضه بشه ، علی جان بی زحمت این بخش رو هم به پست اول اضافه کن ;)

آخرین ویرایش:
يكي ميشه يه اطلاعات دقيقي از اين بازي رو براي من PM كنه كه دانلودي هست يا نه واسه چه دستگاهي هست چند شماره ازش اومده و غيره چون زياد ازش تعريف شنيدم;)

ممنون علي جون لطف كردي;)

عرضه نسخه فیزیکی و کامل فصل اول بر روی دیسک

دمشون گرم که به فکر پایرت خورها هم هستن.:دی
=====
دوستان اگه کسی سریال رو ندیده باشه،می تونه از داستان بازی سر در بیاره و ازش لذت ببره؟

پ.ن. داش رامین دیگه الان اکثرا سریال رو دیدن. چطور شما ندیدی هنوز؟!
بشین ببین حالشو ببر. ;)

من کلاً از فیلما و سریالایی که زامبی دارن خوشم نمیاد.که البته هیچ کدوم هم عناوین موفقی از آب در نمیان.اما مثل اینه WD کاملاً فرق داره و یه چیز خیلی توپه.:دی
حتماً در اسرع وقت میشینم نگاه میکنم.ممنون

آخرین ویرایش:
خیلی هم عالی.
با اینکه بازی خیلی ساده اس (از لحاظ معمایی و گیم پلی زیاد به چالش نمیکشه) ولی واقعا خوش ساخت و لذت بخشه.
شدیدا استقبال میشه.
عرضه نسخه فیزیکی و کامل فصل اول بر روی دیسک
این قسمت رو خوشمان آمد. :دی
با اینکه اپیزودها رو روی PC بازی میکنم ولی بازی کردنش روی X360 و گرفتن اچیومنت (:دی) هم خالی از لطف نیست.
دوستان اگه کسی سریال رو ندیده باشه،می تونه از داستان بازی سر در بیاره و ازش لذت ببره؟
مشکلی نیست.
داستان بازی جدا از سریال هست.
البته بعضی از کاراکترهای سریال رو تو بازی هم میبینیم ولی داستان متفاوت هست.
پ.ن. داش رامین دیگه الان اکثرا سریال رو دیدن. چطور شما ندیدی هنوز؟!
بشین ببین حالشو ببر. ;)

کسایی که دسترسی دارن حتما رو کنسول برن

کنترل کنسول یه سر و گردن حرفه ای تره و موقع انتخاب ها چند برابر سریع تر میتونید عکس العمل نشون بدید

خوب از تمامي دوستان گلم تشكر ميكنم كه جواب ندادن فقط يكي لطف ميكنه بگه اين بازي روي ديسك چه تاريخي مياد؟مشخص شده؟;)

امیر جان هنوز مشخص نیست ، قراره وقتی هر 5 تا اپیزود منتشر شدن روی دیسک هم عرضه بشه

امیر جان هنوز مشخص نیست ، قراره وقتی هر 5 تا اپیزود منتشر شدن روی دیسک هم عرضه بشه

ممنون علي جون خيلي لطف كردي راستي هنوزم اعلام نشده كه 5 تا كي كامل ميشن؟:x:d

قابل توجه دوستان که زامبی نیستن اینا واکر هستن :d شاید یکی باشن کلا ولی تو دنیای واکینگ دد هم توی کامیک بوک ها هم سریال و هم بازی میگن واکر که به نظرم از زامبی با کلاس تره :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or