فشار دوباره سهام داران برای فروش بخش Xbox

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Satya-Nadella.jpg


طبق گزارش منتشر شده توسط واشنگت پست, سهام داران شرکت مایکروسافت (که مدتی قبل عامل برکناری مدیر این شرکت یعنی استیو بالمر بودند)دست به اعمالی برای تحت فشار قرار دادن مدیر جدید مایکروسافت زده اند و خواسته آن ها فروش بخش هایی مانند Bing,سرفیس و ایکس باکس است.

هر چند که فروش بخش هایی مثل بینگ و سرفیس دور از ذهن نمیرسند, و علت آن را میتوان عدم کسب بازاری مستحکم دانست, اما فروش بخش Xbox که توانسته جا پای محکمی در صنعت بازی پیدا کند, ممکن است گیمر ها را شکه کند.این در حالی است که نتایج بررسی های بدست آمده ضرری یک میلیون دلاری را برای این بخش نشان میدهد.نامشخص که آیا آقای نادلا نسبت به این خواسته ها عقب نشینی خواهد کرد و بخش های مورد بخش را خواهد فروخت یا خیر اما چیزی که مسلم است توانایی او برای اداره هر چه بهتر بخش های نرم افزاری با توجه به سابقه ی درخشان او دربخش هایی مثل سیستم Cloud مایکروسافت است.

اما شاید برای قضاوت کمی زود باشد چون مدیر جدید مایکروسافت طی عملی علاقه خود را به بخش های تولیدی مایکروسافت ابراز کرده و آن عمل تقاضا از بیل گیتس برای کناره گیری از سمت مدیریت و تبدیل شدنش به مشاور او در زمینه های تولیدی است.

منبع
 
با این خبر من در انتخاب کنسول نسل بعد یه کم مردد شدم .آخه مایک اگه بخاد ایکس باکس رو بفروشه تکلیف اینهمه کنسول چی میشه ؟چه تاثیر مثبت یا منفی بر آینده گیم و گیمر می ذاره ؟ مایک هم نمیاد یه چیزی بگه و این شایعات را تائید تا تکذیب کنه
 
پروژه اکس باکس از همون اول هم قرار نبود آنچنان سود ده باشه، یعنی مایکروسافت بخواد از قبالش درامد زایی اونچنانی ( مثل بخش ویندوز یا آفیس) داشته باشه. اصلا اکس باکس ساخته شد تا از تسخیر لیوینگ روم توسط سونی جلوگیری بشه. پروژه اکس باکس وان هم با همین هدف ولی با این دفعه مقابله با اپل و گوگل بود. وان اول راهه، کانتنته اونچنانی نداره. شما لایو اول نسل قبل رو با الان مقایسه کنید، باید دید وان می تونه در مقابل گوگل و اپل حرفی برای گفتن داشته باشه. در واقع الان وان پروژه ای نیست که مدیرای مایکرو سود آنچنانی ازش انتظار داشته باشند. مایکرو یه بار پست پی سی رو به اپل و گوگل و شاید حتی سامسونگ واگزار کرد، و الان باید میلیارد ها دلار سرمایه گزاری کنه که دوباره بتونه سهمی داشته باشه. به نظر من مایکرو این اشتباه رو در مورد لیوینگ روم انجام نمیده.

لیوینگ روم هیچوقت به تسخیر ماکروسافت در نخواهد اومد. اونم با دیوایسی مثل xbone
لیوینگ روم در تسخیر شرکت های سازنده تلویزیون های اسمارته. الان تلویزیون های اسمارت جدید تقریبا همه کاری میکنن. فقط مونده برن تو صف سبد کالا هم وایسن!!
ماکروسافت شرکت نرم افزاری و در سخت افزار تجربه زیادی نداره. اصولا و منطقن باید بره خونشون پیش ویندوز و آفیس و دعا کنه که استیم همین بازار ویندوزشو هم ازش نگیره...
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or