K A M B I Z کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 11, 2008 #1 با سلام دیروز از دبی برای یکی از دوستانم 2 تا بازی original آوردن که می خواد به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروشه. REGION : PAL FORZA MOTORSPORT 2 !! قیمت پایه : 30 تومان آخرین ویرایش: Apr 11, 2008
با سلام دیروز از دبی برای یکی از دوستانم 2 تا بازی original آوردن که می خواد به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروشه. REGION : PAL FORZA MOTORSPORT 2 !! قیمت پایه : 30 تومان
P pedraaam کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 13, 2008 #2 سلام دوستان این بازی ها مال من هست و هر کس که می خواد میتونه بهم Pm بده وسر قیمت هم راه میام مخصوصا اگه هر دو تاشو بخواد. منتظرم
سلام دوستان این بازی ها مال من هست و هر کس که می خواد میتونه بهم Pm بده وسر قیمت هم راه میام مخصوصا اگه هر دو تاشو بخواد. منتظرم
P pedraaam کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 17, 2008 #5 دوست عزیز پیشنهادت خیلیییییییییی پایینه! من برای خودم تو دبی 60 هزار تومان آب خورده! یکم پیشنهادتو ببر بالا تا آدم حداقل دلش بیاد بفروشه!
دوست عزیز پیشنهادت خیلیییییییییی پایینه! من برای خودم تو دبی 60 هزار تومان آب خورده! یکم پیشنهادتو ببر بالا تا آدم حداقل دلش بیاد بفروشه!