فریم و وضوح تصویر عنوان Rime برای کنسول ها اعلام شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
rime-screenshot-555x3281.jpg
Tequila Works سازنده عنوان Rime اعلام کرد، این بازی با وضوح تصویر 1080p و فریم 30 برای پلتفرم های XBOXONE/PS4 اجرا خواهد شد.در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

طبق جدیدترین مصاحبه وبسایت Wccftech با Carlos Vázquez برنامه نویس ارشد بازی، داشتن فریم بیشتر در نسخه PS4 کمک می کند بازی از نظر جلوه های بصری بهتر شود.

فریم ریت بازی بر روی کنسول PS4 Pro کمی بیشتر خواهد شد بین 5 تا 10 فریم بر ثانیه

جزییاتی از نسخه PS4 Pro:

-کیفیت سایه ها بهتر خواهد شد.

-کیفیت بافت های بهتر می شود به طور مثال فلزات در بازی واقعی تر است.

-سطح جزییات به طور کلی زیادتر خواهد شد.

-بازی از HDR پشتیبانی خواهد کرد.

عنوان Rime قرار است در ماه می برای پلتفرم های PC/PS4/XBOXONE/Switch عرضه شود.

لینک منبع

دوستانی که ۳۰ رو به ۶۰ ترجیح میدن همیشه جایگاه خاصی داشتن برای من ، خیلی جالبه این موضوع واسم و هیچوقتم نتونستم درک کنم برتری ۳۰ نسبت به ۶۰ چیه
خب بنده خدا داره میگه برتری 30 نسبت به 60 نه 60 نسبت به 30

• Like
Reactions: NaViiDii and WCW
اینجور که ps4 pro عمل میکنه سونی باید سال دیگه ps4 pro 2 رو بده بیرون
به نقل از DF
Horizon Zero Dawn takes great advantage of the PS4 Pro with a full 2160p checkerboard rendering mode, improved texture quality and a sharp 4K HUD.
فکر نمیکنم در قدرت PS4 pro کسی دیگه شکی داشته باشه

۳۰ فریم بر ثانیه حالت سینمایی به بازی می ده که برای همچین بازی هایی که نیازی به عکس العمل سریع ندارند بهترین گزینه است,هر چند مثل nioh سازنده ها باید این گزینه را به بازیکن ها بدهند که هر فریمی را که می خواهند انتخاب بکنند,خصوصا برای بازی هایی که از نظر تکنیکی سنگین نیستند
دادا جان، من فدای تو بشم، ببین... خداشاهده خودِ شما هم حاضری حالت سینمائی بذاری دَم کوزه، ولی تمام بازی ها 60 فریم باشن! :D
حالت سینمائی چه کَشکیه! :D مگه فیلم کلاسیک دهه 40-50 ساختن که حالت سینمائی توش القاء کنن! :D اصن ما مگه داریم فیلم نیگا می کنیم؟؟؟ :D بازیه دیگه!!!!!! :D فریم بالا رو داشته باش حالشو ببر! :D
واقعیت اینه که، حالشو نداشتن روی 60 فریم بهینه کنن عـــامو!!!! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or