سلام!
Flyer دومین exploit خود رو در فریمور 6.20 پیدا کرد !
اینبار هم مانند اون فرد ژاپنی ( Maku's) که تونست در یک دموی بازی exploit پیدا کنه flyer هم در یه دمو بازی با این تفاوت که این دمو مربوط به رجیون 2 یعنی یوزر های اروپا هست! این باگ رو پیدا کنه!
اگه یادتون باشه تو خبرهای قبلی گفتم که Flyer فایل های Bin رو به خوبی روی فریمور 6.20 اجرا کرده که توسط همون اولین exploit ی که پیدا کرده بود تونسته بود به این موضوع دسترسی پیدا کنه!
خبر ها هم اینو میرسونند که psp go داران منتظر release هر گونه هک باشند چون که خبرها نزدیکه!
مزیت این exploit اینه که باعث اجرای Hombrew و Emulators میشه و این دمو هم نیازی به دسترسی به psn نداره ! و میشه از طریق همین سایت های موجود دمو رو به صورت رایگان دانلود کنیم (دموهای بازی روی فریمور های اصلی قابل اجراست)
متن اصلی!
Yah, great news. I found second one savedata exploit, but main thing is – it’s demo and it can be downloaded from anywhere, i mean it can’t be pulled from psn.
nearly done with bin loader.
Flyer:
update:
منبع
با تشكر از خبر , ولي به نظر من اينا همش داستانه ! من شخصا تا موقعي كه چيزي رو با چشمم نبينم ديگه اين خبرا واسم معني نداره !
من بعد از هك 5.03 واسه 3000 خيلي از اين خبرا ديدم ولي هيچ كدوم درست نبود !
يه بار خوندم يه هكر هندي هكش كرده ! يه بار حتي يه ويديو از گروه mac اومد كه اين فريمور هك شده , يه بار خوندم كه
دارك الكس داره روي فريمور 6.20 كار ميكنه و تا چند وقته ديگه سايتش باز ميشه و از اين داستان هاي سره كاري ! ولي دريغ از
يك جو واقعيت تو اين خبرا !....
فقط بايد اميدوار بود !
کلا این تاااااااااپیک رو ببندین!هر موقع میام دوستان اسپمر اینجارو مورد عنایت قرار دادن!که چی اخه!
هرموقع اومد تاپیک رو باز کنین!!!!!!!!!
شما تو کجا خوندی دارک الکس داره روی فریم ور 6.20 کار میکنه ؟؟؟
اسپم به پست شما و این دوستمون میگن که الکی میاید پست میدید.پستهای قبلی اکثرا خبر هستن
این هک که قراره بیاد به احتمال خیلی زیاد کاری میکنه که قابلیت اجرای برنامه رو روی فریمور اصلی پیدا کنه و خبری از اومدن فریمور کپی خور بعدی نیست بلکه همین فریمور از طریق باگ هایی که راه نفوذ به فریمور هستند قادر به اجرای برنامه و در نتیجه بازی های کپی کنه!آقا خبره خوبی هست.
فقط یک سوال پیش میاد که آیا هک کامله یا نه مثل قبلی ها وقتی خاموش بشه میپره؟
من یک سواله دیگر هم دارم که exploit چیه؟fake یعنی چی؟
این دو تا رو توضیح دهید لطفا.
مرسی
دیگه از شما توقع این حرف رو نداشتم خدایی!!!!!!!کلا این تاااااااااپیک رو ببندین!هر موقع میام دوستان اسپمر اینجارو مورد عنایت قرار دادن!که چی اخه!
هرموقع اومد تاپیک رو باز کنین!!!!!!!!!