فريمور 6.20 هك شد حتي روي PSP GO! (پست اول ویرایش شد: 89.9.28)

این وولولو بی عرضه هم اگه هر ورژنی از hbl رو می داد باهاش یه برنامه جدید هم اجرا میشد الان کلی برنامه میتونستیم اجرا کنیم نه فقط 15 تا :|:|

الان کسی میدونه فرق 99 با 100 یا 101 چیه ؟ :-/

Wololo بارها اعلام کرده که مخالف پایرسی و ایجاد Isoloader هست . با اینکه می تونه انجامش بده اما نمیده . چون خودش یک بازیساز هست و میگه هک کردن ورژن جدید به شکلی که CFW و ISO اجرا کنه خلاف عقاید شخصیش هست اما گفته هر گروه دیگری که بخواد می تونه از کدهایی که او در برنامه HBL استفاده کرده ، استفاده کنه و Iso loader رو بسازه !!!

یکی نیست بگه مرد حسابی فکر کشورهایی مثل ما هم باش دیگه :d . تو که می تونی بساز و راحتمون کن

هی میاد ورژن HBL اپدیت می کنه . اخه این چه بدردی می خوره . مهم اجرای بازیهای خود psp هست .

به ارزوی دیدن روزی که OFW 6.2 به بالا هم مثل ps3 بهکه :d

Wololo بارها اعلام کرده که مخالف پایرسی و ایجاد Isoloader هست . با اینکه می تونه انجامش بده اما نمیده . چون خودش یک بازیساز هست و میگه هک کردن ورژن جدید به شکلی که CFW و ISO اجرا کنه خلاف عقاید شخصیش هست اما گفته هر گروه دیگری که بخواد می تونه از کدهایی که او در برنامه HBL استفاده کرده ، استفاده کنه و Iso loader رو بسازه !!!

یکی نیست بگه مرد حسابی فکر کشورهایی مثل ما هم باش دیگه :d . تو که می تونی بساز و راحتمون کن

هی میاد ورژن HBL اپدیت می کنه . اخه این چه بدردی می خوره . مهم اجرای بازیهای خود psp هست .

به ارزوی دیدن روزی که OFW 6.2 به بالا هم مثل ps3 بهکه :d
آره به مولا تو خماری این دمو گاد آف وار موندیم به خدا

aabc چرا نمیاد ؟ کسی ازش خبر نداره؟
مگه قرار نبود آخر هفته ورژن بتا رو بده؟)x:((

خالی بسته :|

وقتی فکرشو میکنم میبینم اشتباه کردم psp گرفتم کاش ds میگرفتم :-s

ولی خوب 3ds فک کنم psp رو با خاک یکسان کنه :-o
پولاتونو جمع کنید :d

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟