taherism
کاربر سایت
اگر کپی خور موقت باشه می شه البته به صورت هکسلام
با تشکر از پست های عالیتون
pes2010 یا 2009 رو میشه با psp300 اجرا کرد؟
UMD که هیچی همه طور اجرا می شه
اگر کپی خور موقت باشه می شه البته به صورت هکسلام
با تشکر از پست های عالیتون
pes2010 یا 2009 رو میشه با psp300 اجرا کرد؟
منظورم هک بود . میخوام بدونم با توجه به همون فایل های هک patapon ، اگه بازی pes2010 رو دانلود کنم ، میتونم اجراش کنم یا نه؟اگر کپی خور موقت باشه می شه البته به صورت هک
UMD که هیچی همه طور اجرا می شه
خیر هنوز نمی تونه بازی های ISO یا CSO رو اجرا کنهمنظورم هک بود . میخوام بدونم با توجه به همون فایل های هک patapon ، اگه بازی pes2010 رو دانلود کنم ، میتونم اجراش کنم یا نه؟
یه لیست از بازیهایی که میسه اجرا کرد میخوام
تو امضاش نوشته بود خداحافظ بازیسنتر!!!!!!:-oخبری از جناب aabc با اون خبرای خوبش نیس ؟!!!!!
مگه قرار نبود ورژن بتا رو بده ؟؟؟؟![]()
آره به مولا تو خماری این دمو گاد آف وار موندیم به خداWololo بارها اعلام کرده که مخالف پایرسی و ایجاد Isoloader هست . با اینکه می تونه انجامش بده اما نمیده . چون خودش یک بازیساز هست و میگه هک کردن ورژن جدید به شکلی که CFW و ISO اجرا کنه خلاف عقاید شخصیش هست اما گفته هر گروه دیگری که بخواد می تونه از کدهایی که او در برنامه HBL استفاده کرده ، استفاده کنه و Iso loader رو بسازه !!!
یکی نیست بگه مرد حسابی فکر کشورهایی مثل ما هم باش دیگه :d . تو که می تونی بساز و راحتمون کن
هی میاد ورژن HBL اپدیت می کنه . اخه این چه بدردی می خوره . مهم اجرای بازیهای خود psp هست .
به ارزوی دیدن روزی که OFW 6.2 به بالا هم مثل ps3 بهکه :d
این فریم ویر بازی های خود پی اس پی رو ساپورت نمی کنه از این بازی خاله بازی ها اجرا می کنهحالا لینک این فریمور کرک شده PALـش رو ندارید ؟
aabc چرا نمیاد ؟ کسی ازش خبر نداره؟
مگه قرار نبود آخر هفته ورژن بتا رو بده؟)x![]()