فريمور 6.20 هك شد حتي روي PSP GO! (پست اول ویرایش شد: 89.9.28)

سلام بر همه دوستان عزیز.
برای من یکی از دوستام یه UMD METAL GEAR PEACE WALKER اورد . منم عشقه متال گیر. سریع گذاشتم تو دستگام. دستگام ورژنش شد 6.20. دستگام SLIM از این کپی موقتا بود . من این صفحات قبلی رو خوندم ولی چون وارد نیستم چیزی دستگیرم نشد . حالا دنبال یه آدم بزرگوار می گردم که کمکم کنه با یه توضیح کامل من دستگامو کپی خور کنم.
تورو خدا کمکم کنید:((
هنوز این روش کامل نشده دوست من
باید صبر کنید
به زودی ردیف می شه

http://pspgamestation.blogspot.com/2010/08/released-custom-firmware-500-tzs-6.html
این چیه؟!! یعنی 6.20 روی تمامی PSP ها هک شده؟ لطفا یکی درمورد این برنامه که تازه اومده توضیح دهد.
نه اين فرمور 6 نيست واسه اينكار بايد حتما 5 m33-6 رو داشته باشين و اگه 6.20 و بالاتر رو داشته باشين نميتونين اين كاستوم فرمور رو نصب كنين...
اين كاستوم فرمور فقط براي اجراي اكثر بازيهاييه كه نياز به فرمور 6.31 دارن هس اونم فقطروي اسليم...

یکی از دوستان من psp اش ورژنش 5.50 بود اومد یکی از umd های منو گذاشت ورژنش شد 6.10

بعد برد پایتخت براش کردن 5.50 چطوری ؟ الان دوباری کپی خور شد

ما نمی تونیم بکنیم ؟

بابا پدرمون در اومد برای خرید umd من مشکلی ندارم بدبخت میشم تا یه بازی رو پیدا کنم همین chinatown wars رو اصلا آب شده بود رفته بود زمین هیچ جا نداشت آخر هفته پیش تو یه مغازه تو مرکز کامپیوتر غرب دیدم درجا خریدم

یه راهی معرفی کنید ک این کپی خور شه ماله بنده 6.30 هست یا این که یه مغازه معرفی کنید umd زیاد داشته باشه

سلام خدمت همه دوستان!
خبر خوب و خوشحال کننده ای در راه هست!
Half Byte Loader تا کمتر از یک هفته ی دیگه به فریمور 6.30 و 6.31 راه پیدا میکنه و در پشت اون خبر های بسیار خوشحال کننده تری در راه هست چون که به زودی سالگرد سایت تیم gen نزدیک هست و این تیم نشون داده که هر سال در این روز یه کار خیلی بزرگ رو انجام داده نمونش پارسال که psp های 3000 که اصلا کسی به کپی خور شدن اونها امید نداشت این تیم کپی خور کرد و حالا هم امسال نوبت این فریمور هست که این تیم کپی خور کنه منتظر خبرهای داغ داغ باشید!
منبع

یکی از دوستان من psp اش ورژنش 5.50 بود اومد یکی از umd های منو گذاشت ورژنش شد 6.10

بعد برد پایتخت براش کردن 5.50 چطوری ؟ الان دوباری کپی خور شد

ما نمی تونیم بکنیم ؟

بابا پدرمون در اومد برای خرید umd من مشکلی ندارم بدبخت میشم تا یه بازی رو پیدا کنم همین chinatown wars رو اصلا آب شده بود رفته بود زمین هیچ جا نداشت آخر هفته پیش تو یه مغازه تو مرکز کامپیوتر غرب دیدم درجا خریدم

یه راهی معرفی کنید ک این کپی خور شه ماله بنده 6.30 هست یا این که یه مغازه معرفی کنید umd زیاد داشته باشه
شرمنده که هیچ راهی برای حل مشکل شما نمیدونم ولی حالا که شما با خرید بازی مشکل نداری چرا بازی ها رو نمیخری ؟؟؟ اینجوری قیمتش هم کمتر میشه فقط باید از اینترنت بخری و بدش هم دانلود میشه دیگه تا جایی که من میدونم هر umd رو بالای 40 پول میدی ولی اگه بخای بخری هر بازی حدود 20 تا برات خرج داره

شرمنده که هیچ راهی برای حل مشکل شما نمیدونم ولی حالا که شما با خرید بازی مشکل نداری چرا بازی ها رو نمیخری ؟؟؟ اینجوری قیمتش هم کمتر میشه فقط باید از اینترنت بخری و بدش هم دانلود میشه دیگه تا جایی که من میدونم هر umd رو بالای 40 پول میدی ولی اگه بخای بخری هر بازی حدود 20 تا برات خرج داره

راست ميگه بهي ، از PSN بخر راحت خُ اين كه ديگه مشكل نيست.

من یه psp3000 با فریمور 5.03 gen-c دارم ولی چند وقته که بازی نکردم میخواستم ببینم الان میتونم بازیهای جدید مثل mgs paece walker رو روش بازی کنم؟؟؟یا باید 6.20 روش بریزم؟؟؟؟
حالا اصلا این 6.20 هک شده؟؟و آپگرید به این ورژن ضروریه؟؟;)

من یه psp3000 با فریمور 5.03 gen-c دارم ولی چند وقته که بازی نکردم میخواستم ببینم الان میتونم بازیهای جدید مثل mgs paece walker رو روش بازی کنم؟؟؟یا باید 6.20 روش بریزم؟؟؟؟

اره دوست من راحت میتونی بازی کنی!یک سر به قسمت بایرمویر بزن مشکلت حل میشه
6.20 هک نشده و بریزی دستگات دیگه کپی حور نمیشه!

می شه ولی باید mgs paece walker پچ شده باشه!!!بازی هایی که به 6.20 احتیاج دارن فعلا باید پچ بشن تا 6.20 هک بشه

اره دوست من راحت میتونی بازی کنی!یک سر به قسمت بایرمویر بزن مشکلت حل میشه
6.20 هک نشده و بریزی دستگات دیگه کپی حور نمیشه!
بایرمویر دیگه کجاست؟؟؟:d

می شه ولی باید mgs paece walker پچ شده باشه!!!بازی هایی که به 6.20 احتیاج دارن فعلا باید پچ بشن تا 6.20 هک بشه
خودم باید پچشون کنم یا خودشون پچ هستن؟؟؟

اینا مارو گیر آوردن همش سرکاریه این فریمورو هک کردن از سونی یه پولی میگیرن بیرون نمیدن این تبلیغها هم که میگن دیگه کارش تموم شده کامل هک میشه فقط بازار گرمی خود سونی برای رو بورس بودن و فروش بیشتر.
کامل هک نمیشه خیالتون راحت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or