فروش Xbox360 Uc

amir_amd

Loyal Member
Rating - 0%
0   0   0
سلام من 360 خودم رو که تیر ماه خریدم میخوام بفروشم. کنسول زیاد کار نکرده تو این 6 ماه جمعاًً 50 ساعت هم بازی نکردم و فقطBioshock رو تموم کردم - دلیل فروش دستگاه هم همینه چون ابدا وقت بازی کردن ندارم- دستگاه کاملا سالم و بدون مشکل هست.
Xbox360
با مشخصات :
مدل :Premium
ریجنUCکه اینروزا اصلا گیر نمیاد البته اون موقع هم کم بود و من یکی از دوستام از دبی برام آورد.
تاریخ ساخت13/10/2006
درایو دستگاه SAMSUNG هست که دیگه اصلا نیست.
ضمنا من ترانسش رو عوض کردم و ترانس بر خلاف مدلهای دیگه UC با برق 220 کارر میکنه یعنی نیاز به آداپتور نداره. بازی هام رو اکثرا بخشیدم ولی اینا موندن که با خود کنسول میدم:
Tony hawk's Project 8
MEDAL OF HONOR:AIRBORNE
NBAStreet Homecourt

2 تا باطری شارژی و یک شارژر هم روش اشانتیون میدم.دستگاه بن نشده و به آخرین آپدیت مایکروسافت مجهزه.
من قیمت رو هم 310 میگم که فکر کنم خیلی مناسبه.
ضمنا من اهواز هستم .
اگه خواستید Pm بدید یا زنگ یزنید.

قیمت آخرت چنده؟
در ضمن سه چراغ که نداده؟

قیمت که فکر میکنم خیلی منصفانه هست. الان UC و سامسونگ که اصلا نوش نیست و این از آخرین درایوهای سامسونگ هست.
من firmware اصلی کنسول رو هم دارم و دستگاه فقط برای کپی خور شدن باز شده.
و مطمئنا سه چراغ هم نداده و فوق العاده تمیزه هنوز برچسبهای روی گیم پد هم خراب نشده روی گیم پد هستن. میگم که کلا 50 ساعت هم بازی نکردم.

280 میدی؟ در ضمن اگه ناراحت شدی من معذرت میخوام
من این قیمتو گفتم یا میدی یا نمیدی پس نارحتی نداره
ممنون
نه نمی دم . ناراحتی هم نداره مغازه دار بدون بازی 290 از من برداشته و فکر میکنم این قیمت خیلی مننصفانه هست. الان UC و سامسونگ که اصلا نیست و پرمیوم معمولی هم 450 کمتر سخت گیر میاد من 150 تومن دارم به خاطر 50 ساعت کارکرد میدم. در ضمن شما اهواز هستی ؟ چون اگه نیستید هزینه پست هم با خودتونه.

من قیمت 330 برای ماه بعد (اواخرش) خریدارم.

یعنی چی آخر ماه بعد یعنی پولش رو اون موقع میدی یا اون موقع میای میخریش :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or