فروش Xbox360 با بهترین قیمت

Notronify10

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
من x360 خودم رو می خواهم بفروشم با مشخصات زیر:
مدت خرید:10 روز با نشان دادن فاکتور
مکان خرید:فروشگاه یگانه
ریجن:j only for japon
درایو:lg hitachi که هم بازیهای کپی رو اجرا می کنه و هم مالزی رو
همراه با سه بازی rainbow six:vegas-call of duty3-saints row
همراه با دسته بیسیم و هدست و ریموت کنترل و هدست خود دستگاه
در ضمن دستگاه هم مدل پریمیوم هستش
1 ماه اشتراک گلد رایگانش هم روشه و مصرف نکردم
سالمه سالم هم هست و موقع خرید تست می شود.
قیمت هم 400 تومان

آقا شما این 360ی که میخواین بفروشین منظورتون اینه که همه چیز باهاشه دیگه؟؟؟ درسته؟؟؟ چیزی که ازش کم نکردین؟؟؟ بعد کپی خور کپی خور هست دیگه؟؟؟ یعنی خودتون این 4 تا بازی که دارین راحت روش اجرا میشه دیگه؟؟؟ راستی شما کجا میشینین؟؟؟ همون کرج که تو پروفایلتون هست؟؟؟ آره؟؟؟

آقا بخشید یه سوال داشتم.این 360ه شما بازی های Xbox را اجرا میکنه یا نه؟؟؟ چون شنیدم اگر درایو دستگاه LG باشه نمیشه روش فریمور5 استاد کرد و در نتیجه نمیشه Halo 2 را استاد کرد!

آقا بخشید یه سوال داشتم.این 360ه شما بازی های Xbox را اجرا میکنه یا نه؟؟؟ چون شنیدم اگر درایو دستگاه LG باشه نمیشه روش فریمور5 استاد کرد و در نتیجه نمیشه Halo 2 را استاد کرد!
عزیزم با درایو هیتاچی/ال جی هم میشه بازی 360 رو استاد کرد فقط باید بازی رو روی DVD9 رایت کرد ولی با درایو سامسونگ میشه بازی رو روی DVD5 (معمولی)رایت کرد!

دوست عزیز اگه 250 حالا 280 میدی می خرم چون پولام رو جمع کردم یک Ati R600 بگیرم یا Geforce 8850 Gtx اگه این قیمت میدی من میخرم بازی دیگه نداری

آقا چون اسمش 360 هست من 360 هزار تومن میخرم...خوبه؟؟؟
آقا راستی خداوکلیلی دستگاهت تمیز هست؟؟؟ سروصدا الکی که نمیکنه؟؟؟ بازیها روون روش اجرا میشن؟؟؟

آخرین ویرایش:
بابا خوبه دیگه دست دوم حساب میشه 255 میدی خیر اش رو ببین ویا نه 285 نه سیخ بسوزه نه کباب راستی تمیز کارش دیگه نه خاک ماک نداره که تمیز :cheesygri :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or