فروش Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

sarsenet

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام خدمت دوستان عزیز

یک عدد دستگاه Xbox360 آرکید با برد جاسپر و درایو Liteon با هارد 60گیگ آبدیت LT3 به همراه فایل های درایور برای آپدیت های بعدی در آینده+آموزش
و یک کابل VGA
به همراه 23 بازی
دستگاه در حد نو هستش کلان 5 بازی تا آخر باهاش بازی شده و اکثرا خاموش بود .
قیمت 400000تومان------------------تغییر کرد
-لطفا پیام خصوصی بدید برای خرید
لیست بازی :
CRYSIS 2
RED DEAD REDEMPTION
MEDAL OF HONOR
ASSASSINS CREED REVELATION
SHIFT 2 UNLEASHED
BATTLEF.....3
GEARS OF WAR 3
GEARS OF WAR 2
CALL OF DUTY MW3
SIMS 3
FIFA 11
و................
46005313422850056378.jpg
[/URL][/IMG]
فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_

آخرین ویرایش:
قیمت بالاست توی سایت دیگه الایت با هارد 120 و 2 تا دسته وبازی قیمت 350 زده
خوب شما مگه دنبال Xbox نبودی با قیمت 350 تومان برو بگیر دیگه اونو اگه خوبه چرا نمیگیری اونو هی اینجا تو سر مال میزنی-جدا جدا حساب کن هارد بازیو کابل خودش و ببین چقدر در میاد -این دستگاه درست دست دوم به حساب میاد ولی اصلا استفاده نشده همش خاموش بوده

اقا قیمت خوبه
یسری از این کاربرا جدید حالا به قصدو غرض یا بدون قصدو غرض میان میزنن تو سر مال ملت هیچ برخوردی هم نمیشه
الان برو اسلیم بگیر 600 عزیزم
نو ارکیدم 480 هرکی خواست بگه لینک معتبر بدم

خوب شما مگه دنبال Xbox نبودی با قیمت 350 تومان برو بگیر دیگه اونو اگه خوبه چرا نمیگیری اونو هی اینجا تو سر مال میزنی-جدا جدا حساب کن هارد بازیو کابل خودش و ببین چقدر در میاد -این دستگاه درست دست دوم به حساب میاد ولی اصلا استفاده نشده همش خاموش بوده

من تا 1 ماه پیش رو pc بازی میکردم از 1 ماه پیش تا حالا شما از هر مدل چه ps3 چه xbox بگی من خریدم و فروختم الان هم گرافیک گیم هاش رو با pc پیش خودم مقایسه کردم دیدم با pc راحت ترم . ولی این قیمت شما نجومی هستش باید قبول کنی

من تا 1 ماه پیش رو pc بازی میکردم از 1 ماه پیش تا حالا شما از هر مدل چه ps3 چه xbox بگی من خریدم و فروختم الان هم گرافیک گیم هاش رو با pc پیش خودم مقایسه کردم دیدم با pc راحت ترم . ولی این قیمت شما نجومی هستش باید قبول کنی
باشه آقا شما دکتر Xbox اصلان هرچی شما بگی

دوست عزیز کلا عادت یک سری ها شده که یبان بزنن تو سر جنس و بگن اینطور اونطور اگه قیمتش بالاست نخرید و اسپم هم ندید.
من خودم هم xbox fullpack با بازی اورجینال گذاشتم 450. صبح تا شب میزنن تو سر قیمت.:).
قیمتت هم خیلی منصفانه است.
موفق باشید.

ولی جدا بدون غرض تو داری هم قیمت ps3 slim میدی.این کجا و اون کجا
دوست عزیز اسپم نده لطفا-نو دستگاه بدون هارد 470 الان هاردش 50 تومن-کابلش 25-بازی رو هم60 تومان-جمع کن ببین بری مغازه بخری چقدر واست در میاد

داداش اگه 3۴٠ بدي خريدارم شما هرچقدر هم بگي کار نکرده جنست دسته دو ديگه
۴٠٠ خيييييلي بالاسسس
س الاي الايت رو تو محل ما ميده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or