فروش Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

sarsenet

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام خدمت دوستان عزیز

یک عدد دستگاه Xbox360 آرکید با برد جاسپر و درایو Liteon با هارد 60گیگ آبدیت LT3 به همراه فایل های درایور برای آپدیت های بعدی در آینده+آموزش
و یک کابل VGA
به همراه 23 بازی
دستگاه در حد نو هستش کلان 5 بازی تا آخر باهاش بازی شده و اکثرا خاموش بود .
قیمت 400000تومان------------------تغییر کرد
-لطفا پیام خصوصی بدید برای خرید
لیست بازی :
CRYSIS 2
RED DEAD REDEMPTION
MEDAL OF HONOR
ASSASSINS CREED REVELATION
SHIFT 2 UNLEASHED
BATTLEF.....3
GEARS OF WAR 3
GEARS OF WAR 2
CALL OF DUTY MW3
SIMS 3
FIFA 11
و................
46005313422850056378.jpg
[/URL][/IMG]
فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_فروخته شد_

آخرین ویرایش:
باشه همش رو با هم بر میدارم 330 ولی تا فردا می تونم بگیرم . مطمئن باش کسی از من بیشتر بر نمیداره

سلام .به نظرم بفروشیش به همدانیه بهتره . قیمتت بالاست:-o
دوست عزیز بخوای همشو جدا جدا بخری خیلی باید بیشتر بدی-بعدشم اونیکه از همدان بود مغازه داشت می خواست بعنوان نو بندازه به ملت چون واقعن نو هستش منم به همچین آدمایی نمیفروشم به یکی می فروشم که برای استفاده بخواد :)

شاید بیشتر بشه به قول شما دقیق نمیدونم.ولی هارد 120 قیمتش هست حدود 70 تومان.برای شما 60 هست.موفق باشی :)

شاید بیشتر بشه به قول شما دقیق نمیدونم.ولی هارد 120 قیمتش هست حدود 70 تومان.برای شما 60 هست.موفق باشی :)
دوست عزیز قیمت اشتباه زدی -من هارد 120 ارجینال قبل از اینکه بازار نوسان پیدا کنه از پایتخت قیمت گرفتم 115-الان که بازار اینجوریه فکر کنم بیشتر شده باشه-شما هک شدرو داری میگی که اونم این قیمت نیست

خود ایکس باکس هر چی هست مال قبل 2010 چون ایکس باکسای 2010 پایین کنسول یه برچسب قرمز که نوشته ((NEW 2010
اینو همین طوری گفتم جهت اطلاع:D:d

منم همدانیم ;). کی بوده میخاسته ازت بخره؟ خودش گفت میخام جایه نو بدم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or