فروش XBOX 360 elite falcon

  • Thread starter Thread starter ADSL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ADSL

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
من یک x360 elite سری فالکون سال ساخت اواخر 2007 دارم گذاشتم برای فروش از زمانی که گرفتم خیلی جست و گریخته پاش نشستم و در رو کلا 4-6 ساعت با فواصل کار کرده و تا الان آخ نگفته 12 ولته هم شده . این آخریا دیگه میشه گفت 6-8 ماهی میشه که روشن نشده اصلا و طرفش نرفتم کنسول کاملا سالم هست ولی دستش دکمه LB ش کار نمیکنه و شوکر هم نداره ! جعبش هم چه عرض کنم دیگه قابل استفاده نیست یه جورایی پوسیده :d یه مورد دیگه هم هست بن شده تو بین ویو سال 2009 .
علت فروش هم همونطور که گفتم عدم نیاز و استفاده نکردن ازش بخاطره مشغله های دیگه هست ! یه چند تایی بازی هم هست که همینجوری روش میدم بره. از کنسول مثل دسته گل محافظت کردم و خیلی تمیز هست نسبت به سنش ! در مورد قیمت هم خیلی وقت هست از دنیای کنسول به دورم و قیمت ثابتی نمیتونم روش بگذارم دوستانی که میخوان پیشنهاداتشون رو بدن ببینیم رو کدوم پیشنهاد بیشترین مانور رو میشه داد .
عکس به زودی میذارم ;)

راستی فریمور درایو هم به اخرین ورژن آپدیت شده !


rdlklqqtxay0xlz752i.jpg







راستی ریجن هم پال هست
یک عدد کابل HDMI TO DVI هم به صورت هدیه روش داده میشه یادم رفته بود بگم !
 
آخرین ویرایش:
دوست عزیز محظ اطلاعت باید بگم که کنسول الیت سالم و جاسپر و بن نشده و کاملا تمیز و سرحال با 2 دسته سالم و تقریبا نو 370 هست.
ولی به نظر من کنسول شما بیشتر از 200 ارزش خرید نداره.
 
دوست عزیز محظ اطلاعت باید بگم که کنسول الیت سالم و جاسپر و بن نشده و کاملا تمیز و سرحال با 2 دسته سالم و تقریبا نو 370 هست.
ولی به نظر من کنسول شما بیشتر از 200 ارزش خرید نداره.

داداش گلم شما که قصد خرید نداری نیا و پست بیهوده نده ! دوستانی که خواستن پخ دادن و اونجا بحث رو ادامه دادیم و خیلی حساب شده داریم به نتیجه میرسیم ! کلا اصل موضوع تو pm هست و تمامی پیشنهادات اونجا داره داده میشه !
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or