فروش Xbox 360 Arcade

iranian_ boy

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام.
تاریخ ساخت 05/10/2009 پس درایو lite on است. حافظه داخلی 256 MB همچنین یک مموری MB 256 نیز همراهش است. هیچگونه خط و شکستگی در xbox نیست و مثل روز اول سفید و تمیز است. 24 ساعت ضمانت;):d.
به همراه دو دسته . هر دو دسته اورجینال هستند .
کابل HDMI هم ضمیمه کردم.
بقیه لوازم مثل یک هدست برای voice chat و کابل component و بقیه چیزهایی که توی یک XBOX ARCADE وجود داره همراش است. جعبه xbox هم تمیز است .
5 تا بازی به انتخاب خودتون هم همراش میفرستم (نو میخرم و میفرستم).
درضمن نه بن شده نه 3 چراغ شده..هیچ هیچ..آبدیت و آبدیت...flag هم نشده.
با پیشتاز فرستاده میشه و هزینه پست با خودم است.
اول پول میگرم و بعد میفرستم.
قیمت پایه 290 هزار تومن.در صورت تغییر همینجا بیان میکنم.
عکس ها هم ضمیمه کردم.
درصورت درخواست پخ بدید. اگر سوال دیگه ای بود مطرح کنید.
http://parsaspace.com/files/6876334884/?c=727">2011-12-21 13.11.10.jpg
http://parsaspace.com/files/8876334884/?c=727">2011-12-21 13.10.29.jpg

آخرین ویرایش:
xbox 360

دستان خوب و عزیز..
اگر خریدار نیستید خواهشن پست ندید. مگر من کسی رو مجبور کردم که از من بخره!؟ یکی میگه گرون ...یکی میگه ارون.
کاربر saver عزیز..من شرایط رو قبلا ذکر کرم.اول پول رو میگیرم بعد میفرستم. مشکلی نیست اگر اعتماد نکنید...ولی در رابطه من میتونید در تاپیک "xbox 360 داران اهواز " تحقیق کنید. Live account
من هم "mpkiller 2" هستش...بیشتر تحقیق کنید و اگر xbox رو خواستید من در خدمتم...قیمت 260 و 265 مشکلی نیست ، من اهواز هستم...میتونم بفرستم ..اما هزینه پست با شما خواهد بود...اگر مشکلی نیست به من پخ بدید ...
موفق باشید....
داداشم اعتماد سازی که مشکل نداره من به تمامی بچه های اینجا اعتماد دارم ولی این جوری که نمیشه:d اخه من یه تجربه بد دارم یه گوشی از کرمانشاه گرفتم به قیمت خوب از کرمانشاه من پول رو فرستادم گوشی هم اومد وهیچ مشکلی تو تحویل نبود ولی گوشی روشن نشد و هر کاری کردم گوشی درست نشد که نشد. اونجا بود که فهمیدم چه کلاهی سرم رفته
و250 گوشی رو خریدم 40 هم خرجش کردم و اخر سر 150 اندختمش به یه بنده خدایی بهیارو هم که زنگ زدم گفت من گوشی رو سالم فرستادم ودیگه مزاحمم نشو منم هرچی فوحش بلد بودم بهش دادم وچه فایده گوشی رفته بود تو پاچم
حالا شما اگه فامیلی چیزی تو تهران کرج قزوین داری بفرست اونم پولو بگیره .تحویل بده . اگه می تونی با این شرایط بسم اله و اگه نه هم که امید وارم خوب بفروشی:-s

DOWN
مهزیار الاغ تو غلط میکنی کنسول و بفروشی،بزا بلیط رفتنت پروازت ok بشه ! بیاد بعد با هم میام تاپیک میزنیم من 5 هم کمتر تو قیمت میزنم که سوزش بگیری هنوز که خبری نیس

منم low disk space هستم یه زمانی با همدیگه bc2 میزدیم هی یادش بخیر 8-|
]چطوری پسر؟...پس چرا این حرف رو میزنی..تو که من رو میشناسی!

مهزیار الاغ تو غلط میکنی کنسول و بفروشی،بزا بلیط رفتنت پروازت ok بشه ! بیاد بعد با هم میام تاپیک میزنیم من 5 هم کمتر تو قیمت میزنم که سوزش بگیری هنوز که خبری نیس
حامد جان..دیگه بکارم نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or