فروش Xbox 360 Arcade

iranian_ boy

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام.
تاریخ ساخت 05/10/2009 پس درایو lite on است. حافظه داخلی 256 MB همچنین یک مموری MB 256 نیز همراهش است. هیچگونه خط و شکستگی در xbox نیست و مثل روز اول سفید و تمیز است. 24 ساعت ضمانت;):d.
به همراه دو دسته . هر دو دسته اورجینال هستند .
کابل HDMI هم ضمیمه کردم.
بقیه لوازم مثل یک هدست برای voice chat و کابل component و بقیه چیزهایی که توی یک XBOX ARCADE وجود داره همراش است. جعبه xbox هم تمیز است .
5 تا بازی به انتخاب خودتون هم همراش میفرستم (نو میخرم و میفرستم).
درضمن نه بن شده نه 3 چراغ شده..هیچ هیچ..آبدیت و آبدیت...flag هم نشده.
با پیشتاز فرستاده میشه و هزینه پست با خودم است.
اول پول میگرم و بعد میفرستم.
قیمت پایه 290 هزار تومن.در صورت تغییر همینجا بیان میکنم.
عکس ها هم ضمیمه کردم.
درصورت درخواست پخ بدید. اگر سوال دیگه ای بود مطرح کنید.
http://parsaspace.com/files/6876334884/?c=727">2011-12-21 13.11.10.jpg
http://parsaspace.com/files/8876334884/?c=727">2011-12-21 13.10.29.jpg

آخرین ویرایش:
سلام.
UP.......
عزیز. 260 مطمئنا بدون هزینه پست و بازی خواهد بود...فقط 20 تومن من باید هزینه پست بدم واسه همین گفتم 300.
همچنان قیمت 300 ....
مرسی....

اول عرض کنم که شما اول میفرستی بعد من پول میریزم به حسابت
دوم شما دستگاه رو از کپی خور در میاری چون میخوام ارجینال بازی کنم و برم لایو تا بتونم پروفایلم و dlc هام رو ریستور کنم

دستان خوب و عزیز..
اگر خریدار نیستید خواهشن پست ندید. مگر من کسی رو مجبور کردم که از من بخره!؟ یکی میگه گرون ...یکی میگه ارون.
کاربر saver عزیز..من شرایط رو قبلا ذکر کرم.اول پول رو میگیرم بعد میفرستم. مشکلی نیست اگر اعتماد نکنید...ولی در رابطه من میتونید در تاپیک "xbox 360 داران اهواز " تحقیق کنید. Live account
من هم "mpkiller 2" هستش...بیشتر تحقیق کنید و اگر xbox رو خواستید من در خدمتم...
موفق باشید....

اقا کجایی شما؟ اگه تهرانی وکرج و قزوین و حومه هستی 265 می خرم .اگه نه همون به saver بفروش که خوب می خره انصافا.b-)
قیمت 260 و 265 مشکلی نیست ، من اهواز هستم...میتونم بفرستم ..اما هزینه پست با شما خواهد بود...اگر مشکلی نیست به من پخ بدید ...
ممنون....

دستان خوب و عزیز..
اگر خریدار نیستید خواهشن پست ندید. مگر من کسی رو مجبور کردم که از من بخره!؟ یکی میگه گرون ...یکی میگه ارون.
کاربر saver عزیز..من شرایط رو قبلا ذکر کرم.اول پول رو میگیرم بعد میفرستم. مشکلی نیست اگر اعتماد نکنید...ولی در رابطه من میتونید در تاپیک "xbox 360 داران اهواز " تحقیق کنید. Live account
من هم "mpkiller 2" هستش...بیشتر تحقیق کنید و اگر xbox رو خواستید من در خدمتم...
موفق باشید....

قیمت 260 و 265 مشکلی نیست ، من اهواز هستم...میتونم بفرستم ..اما هزینه پست با شما خواهد بود...اگر مشکلی نیست به من پخ بدید ...
ممنون....
منم low disk space هستم یه زمانی با همدیگه bc2 میزدیم هی یادش بخیر 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or