من به این تاپیک کاری ندارم ولی شما اگر با قیمت 480,000 تومان هم پیدا کردی Premium 20GB با ریجن UC ( کاری نداریم که این 60 گیگ هست ) حتماً به من بگو ... البته منم از آمریکا قرار هست برام بیارن ولی ممکن هم هست نیارن !آقاي Gears-Of-War اين حرفا رو ولش كن . از من ميشنوي اگه واقعا مي خواي بفروشي قيمتاتو بيار پايين تر با وجود آقا پيام و آقا مجيد امكان نداره كسي توي اين سايت از شما بخره مگه اينكه چشم و گوش بسته باشه. تازه ماله شما كه كپي خور هم نمي شه بايد خيلي ارزونتر باشه.
اگه از آمريكا برات آوردن پس قيمت جهاني خريدن الان قيمت جهانيش 350 دلاره اگه دلارو 1500 تومان هم حساب كني (كه عمرا نميتوني همچين كاري بكنيمي شه 525 هزار تومان شما چجوري ميگي 550 ؟؟؟:confused:
اين حرفا رو از من به عنوان نصيحت بشنو البته اگه مي خواي واقعا بفروشي:smile:
مساله هك شدن لاتون رو قبول دارم. ديگه الان حداقل ميشه درايو عوض كرد (كه البته خرج داره) به قول شما احتمالا تا يه ماه ديگه هم برش فريم ور مياد.من به این تاپیک کاری ندارم ولی شما اگر با قیمت 480,000 تومان هم پیدا کردی Premium 20GB با ریجن UC ( کاری نداریم که این 60 گیگ هست ) حتماً به من بگو ... البته منم از آمریکا قرار هست برام بیارن ولی ممکن هم هست نیارن !
درضمن Lite On فکر کنم دیگه تا کمتر از 1 ماه دیگه هک میشه ! خبر های قابل قبولی در این زمینه هست ...
اولین فرقش اینه که uc مال آمریکاست و بیشتر بازیها یه چند روزی زود تر از هر جای دنیا تو آمریکا عرضه میشه و دومیش کلاس داره چون مال آمریکاس و سومیش با خرید ترانس دیگه نباید ناراحت نوسانات برق باشیمن الان میخوام یه 360 بخرم قیمت هایی که تو این یکی دو هفته گرفتم تازه الیت از شما خیلی ارزون تره الیت من 430 قیمت دارم .
ولی حالا شاید شما هم دروست می فرمایید حالا این us چه فرقی با pal و j داره ؟
اولا اینکه برای کلاس پول بیخودی خرج کردن خیلی بی کلاسیه
اولین فرقش اینه که uc مال آمریکاست و بیشتر بازیها یه چند روزی زود تر از هر جای دنیا تو آمریکا عرضه میشه و دومیش کلاس داره چون مال آمریکاس و سومیش با خرید ترانس دیگه نباید ناراحت نوسانات برق باشی
راستی من
یه xbox که کاملا سالمه و همه ی وسایلش هست ریجنش uc و لنزش کاملا نو هست و واقعا تمیزه 10 تا بازی همراشه ( همش رو ورباتیم با چاپ) + یه ترانس برق تبدیل 220 به 110 + یک ما گلد فقط 360 تومن
اگر کسی خواست پیام خصوصی بده
منتظر باش تا بخرنبه علت شکسته شدن قیمت جهانی قیمت رو به 500 هزار تومان کاهش دادم
منتظر باش تا بخرن
میخرن