فروش xbox 360 60gig falconاکبند

Gears-Of-War

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
سلام
من 1 xbox 360 60 gig ntsc uc falcon درایو lite onکه فعلا hack نشده امروز از usa به دستم رسیده به قیمت 550 هزار تومان فروخته می شود

دستگاه اکبند فقط 5 دقیقه تست شده که سالم باشه تاریخ ساخت هم 06 2008 هست

آقاي Gears-Of-War اين حرفا رو ولش كن . از من ميشنوي اگه واقعا مي خواي بفروشي قيمتاتو بيار پايين تر با وجود آقا پيام و آقا مجيد امكان نداره كسي توي اين سايت از شما بخره مگه اينكه چشم و گوش بسته باشه. تازه ماله شما كه كپي خور هم نمي شه بايد خيلي ارزونتر باشه.
اگه از آمريكا برات آوردن پس قيمت جهاني خريدن الان قيمت جهانيش 350 دلاره اگه دلارو 1500 تومان هم حساب كني (كه عمرا نميتوني همچين كاري بكني;)) مي شه 525 هزار تومان شما چجوري ميگي 550 ؟؟؟:confused:
اين حرفا رو از من به عنوان نصيحت بشنو البته اگه مي خواي واقعا بفروشي:smile:
من به این تاپیک کاری ندارم ولی شما اگر با قیمت 480,000 تومان هم پیدا کردی Premium 20GB با ریجن UC ( کاری نداریم که این 60 گیگ هست ) حتماً به من بگو ... البته منم از آمریکا قرار هست برام بیارن ولی ممکن هم هست نیارن !
درضمن Lite On فکر کنم دیگه تا کمتر از 1 ماه دیگه هک میشه ! خبر های قابل قبولی در این زمینه هست ...

من الان میخوام یه 360 بخرم قیمت هایی که تو این یکی دو هفته گرفتم تازه الیت از شما خیلی ارزون تره الیت من 430 قیمت دارم .
ولی حالا شاید شما هم دروست می فرمایید حالا این us چه فرقی با pal و j داره ؟

من به این تاپیک کاری ندارم ولی شما اگر با قیمت 480,000 تومان هم پیدا کردی Premium 20GB با ریجن UC ( کاری نداریم که این 60 گیگ هست ) حتماً به من بگو ... البته منم از آمریکا قرار هست برام بیارن ولی ممکن هم هست نیارن !
درضمن Lite On فکر کنم دیگه تا کمتر از 1 ماه دیگه هک میشه ! خبر های قابل قبولی در این زمینه هست ...
مساله هك شدن لاتون رو قبول دارم. ديگه الان حداقل ميشه درايو عوض كرد (كه البته خرج داره) به قول شما احتمالا تا يه ماه ديگه هم برش فريم ور مياد.
ولي:
اين تاپيك آقا پيام : http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516
اينم تاپيك آقا مجيد : http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672
اينا پريميوم 20 گيگ رو ميدن 390 هزار تومن
توي مغازه هاي تهران الان كنج ارزون ترينه كه همين پريميوم 20 گيگ رو امروز زنگ زدم مي ده 440 البته مي دونم وقتي بري مغازش قيمت بالاتر ميگه بعد بايد چونه بزني تا به اين قيمت 440 يا 450 بده. از همين كنج اليت مي توني بگيري 470 تازه چونه بزني پايين تر هم ميده
الان ديگه ريجن خيلي مهم نيست كه شما هي ميگي UC UC.
الان برا همش بازي به اندازه كافي هست و هيچ فرقي ندارن

من الان میخوام یه 360 بخرم قیمت هایی که تو این یکی دو هفته گرفتم تازه الیت از شما خیلی ارزون تره الیت من 430 قیمت دارم .
ولی حالا شاید شما هم دروست می فرمایید حالا این us چه فرقی با pal و j داره ؟
اولین فرقش اینه که uc مال آمریکاست و بیشتر بازیها یه چند روزی زود تر از هر جای دنیا تو آمریکا عرضه میشه و دومیش کلاس داره چون مال آمریکاس و سومیش با خرید ترانس دیگه نباید ناراحت نوسانات برق باشی
راستی من

یه xbox که کاملا سالمه و همه ی وسایلش هست ریجنش uc و لنزش کاملا نو هست و واقعا تمیزه 10 تا بازی همراشه ( همش رو ورباتیم با چاپ) + یه ترانس برق تبدیل 220 به 110 + یک ما گلد
فقط 360 تومن
اگر کسی خواست پیام خصوصی بده

اولین فرقش اینه که uc مال آمریکاست و بیشتر بازیها یه چند روزی زود تر از هر جای دنیا تو آمریکا عرضه میشه و دومیش کلاس داره چون مال آمریکاس و سومیش با خرید ترانس دیگه نباید ناراحت نوسانات برق باشی
راستی من

یه xbox که کاملا سالمه و همه ی وسایلش هست ریجنش uc و لنزش کاملا نو هست و واقعا تمیزه 10 تا بازی همراشه ( همش رو ورباتیم با چاپ) + یه ترانس برق تبدیل 220 به 110 + یک ما گلد
فقط 360 تومن
اگر کسی خواست پیام خصوصی بده
اولا اینکه برای کلاس پول بیخودی خرج کردن خیلی بی کلاسیه
دوما میشه بگین ترانس تبدیل ولتاژ چه ربطی به جلوگیری از نوسانات برق داره؟؟؟ اون ترانسی که برای جلوگیری از نوسانه اصلا ولتاژ تغییر نمی ده و برا هر وسیله ای میشه خریدش از یخچال بگیر تا کنسول
الانم تا اونجایی که من می بینم توی ایران بازیهای پال زودتر میاد
÷.ن: این حالا این دستگاهی که می خوای بفروشی مدل چیه تاریخش چیه اگه تاپیک داری لینک بده

گیتار سی 40

با عرض معذرت از صاحب تاپیک
یه دستگاه گیتار یاماها سی 40 مالزیایی اصل به همراه یه بسته سیم اضافی و کیف مخصوص به فروش میرسد
اگه درست تایپ نکردم به بزرگواری خودتون ببخشید چون مال من نیست مال دوستمه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or