فروش XBOX 360 مدل Premium سال ساخت 2007

• Thread starter Thread starter mmmm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mmmm

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
با سلام

یک عدد XBOX 360 مدل Premium سال ساخت 2007 سالم سالم هست (واقعا نو هست )همراه با 7 بازی به فروش می رسد

قیمت هم 360 هزار تومان

بازیهای زیر رو هم داره :

Call of duty 3
Farcry
Dead rising
NFS Carbon
Lost planet
tomb rider legend
saint row

100 تومن ؟!!!؟؟ :eek:

می خوای به شما مجانی بدم ؟ :biggrin1:

دوست عزیز تو این دوره زمونه چی رو 100 تومن می دن که این رو من 100 بدم ( شوخی کردم )

من نمی فهمم شما ها حتما فکر کردید من با این دستگاه هزار بار بازی کردم و پوستش رو کندم
من با این دستگاه حتی بازی هم تست نکردم ... من این رو برای کسی خریدم و بعد زد زیرش و گفت نمی خوام ... من این دستگاه رو یکبار برای تست روشن کردم (تست دستگاه نه بازی )
این بازی هایی هم که دارم روش می دم از بازیهای XBOX360 خودم هست که دارم می دم
اگر کسی نمی خواد خوب اشکالی نداره من هم یک خاکی تو سرم می ریزم

100 تومن ؟!!!؟؟ :eek:

می خوای به شما مجانی بدم ؟ :biggrin1:

دوست عزیز تو این دوره زمونه چی رو 100 تومن می دن که این رو من 100 بدم ( شوخی کردم )

من نمی فهمم شما ها حتما فکر کردید من با این دستگاه هزار بار بازی کردم و پوستش رو کندم
من با این دستگاه حتی بازی هم تست نکردم ... من این رو برای کسی خریدم و بعد زد زیرش و گفت نمی خوام ... من این دستگاه رو یکبار برای تست روشن کردم (تست دستگاه نه بازی )
این بازی هایی هم که دارم روش می دم از بازیهای XBOX360 خودم هست که دارم می دم
اگر کسی نمی خواد خوب اشکالی نداره من هم یک خاکی تو سرم می ریزم
به هر حال اگه اين قيمت فقط دسته و دستگاه رو بديد من خريدارم كه بيشتر از اين هم ارزش نداره ، دستگاه شما بالاخره دست دو حساب ميشه چه 1 ساعت باهاش بازي كرده باشيد چه 1 ماه.

میگه باهاش بازی نکرده اصلا شما میگی چه 1 ماه چه 1 ساعت

شما به خاطر اینکه داری 50 تومن ارزون تر می دی همه فکر میکنن دست دو هست . اگه گرون تر زده بودی الان فروخته بودیش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or